katyte1331 – Taip reikia surinkti visa natos stulpeli. Beje kaip paspaudi «Ctrl» paspaus ant savo atvaizdo zemai kairiame sone, ten tau ismes ko dar reikia. Muzikantui reikes natu ir dar kazko is deimantuko, akiniu ir gelytes. Prie kurio daikto bus sirdute tai to dar reikia, tai pakelti gali per rubus.
buge – Pasikeisti vaikino nebeimanoma. Taip pasikelti reikia visa stulpeli kur natos ir dar ko praso ir deimantuko, gelytes ir akiniu.
kara – pasirinkti reikia kai pacioj pradzioj nueini susitikti i parka su drauge ir kaip pasnekat tau duoda pasirinkti, zvaigzdute, natas arba sportbati. Sportbatis – sportininkas, Natos – muzikantas, Zvaigzdute – riedlentininkas. Paspaudus ant kurio nors is tu paveiksliuku tau ismes pati vaikina ir tau reikes jam pakeisti apranga.
Miss Popularity
Nauji rubai tures atsirasti kai tu iveisi i ta vieta i kuria tau reikia, kad pakeltum 1 lvl tu turi apsirengti tais tubais kuriuos turi. Beje tu gali nusipirkti kepure, sportbacius ir lupu blizgesius is ju man atrodo ir susideda 1 lvl. pirma karta pakalbejai ir jis isnyka ania? nju taj pirk drabuzius kurie jau yra tinkamo stiliaus ir galesim nueiti i jo komanda ar pan,,, ir ten tu turesi irodyti ka sugebi kad tave pakviestu i susirinkima
bet zmones padekit, neisisauga man kiekviena karta turiu is nauja leist zaidima nera kaip issaugot
Issaugoti gali iejusi i savo kambari kur ira kompiuteris, tada paspaudi kairiji peles klavisa ir issoka lentele, jos virsuje parasai ka nors, na kad issisaugotu ir spaudi ok ar kazka panasaus ir zaidimas issaugotas‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai |

![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)

bet zmones padekit, neisisauga man kiekviena karta turiu is nauja leist zaidima nera kaip issaugot