Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

Linksmi 'pasisakymai'

Standartinė Pandute » 2007 Spa 11, 22:46

Ar žinote, kad tikroji raganų šventė yra ne penktadienį tryliktą, o kovo aštuntą?

Jis buvo toks tinginys, kad kai jis mirė, ant antkapio jam parašė: "Miegok ir toliau".

Moteris - tai paslaptingas padaras - net raktą nuo širdies reikia kišti visai kitur...

Moteris išteka tam, kad iškeisti visų vyrų dėmesį vienintelio vyro nedėmesingumą.

Su lėlėmis žaidžia mažos draugiškos mergaitės... Ir dideli nedraugiški dėdės...

Ar žinote, kad sekse pats didžiausias greitis yra 68 - pasiekus 69, jūs apsiverčiate.

Norint pažadinti vidinį moters pasaulį, nėra būtina lįsti į visas jos kūno angas.

Jei pažiūrėtum iš viršaus, tai iš apačios matosi, kad geriausiai matyti iš šono.

Gerasis daktaras Aiskauda nupjaudavo kojas turtingiesiems ir prisiūdavo jas vargšams...

- Ar jūs galėtumėte man pakeisti 5 gramus paprastų miltelių į 1 gramą nepaprastų?

Jei vyras stovi prieš moterį ant kelių, jis tikisi, kad greitai jie apsikeis vietomis.

Profesorius - tai žmogus, turintis įpatybę kalbėti su kitais žmonėmis, kurie miega.

Iš lietuvių menininkų kūrybos:
Kieme, ant spalių krūvos, gulėjo Brisiaus galas...

Geriausia lopšinė prieš miegą - dėstytojo aiškinama paskaita.

Kiekvienam geram pajamų straipsniui buhalterijoje yra atskiras blogas straipsnis kodekse.

Laidojimo biuras skelbia akciją: "Pažiūrėk po dangčiu ir laimėk nemokamą antkapį!"

Jame apsijungė Švarcnegerio ir Einšteino savybės: pirmojo protas ir antrojo išvaizda.

Ar žinote, kad naujuosius, gaidžio metus reikėjo sutikti grynai vyriškoje kompanijoje?

Lietuvių mokslininkai atrado geną, atsakingą už mokslininkų norą atradinėti genus.

Mano brolis visada norėjo tapti kosmonautu. O aš tapau daktaru, kad išgydyčiau brolį.

Jei nori, kad tave ilgai prisimintų net ir po mirties, palik visiems kuo didesnes skolas!

Kas sunkiausia yra bokse?
Sunkiausia yra surinkti savo dantis, nenusimovus pirštinių...

Tavo įdegusį kūną aš glostau žvilgsniu... Kaip ranka nuslysta, aš pats nepajuntu...

Ar žinote, kad... Vidutinė žmona parduotuvėje juda 200 dolerių per valandą greičiu.

-Kada vyras, net neprašomas, eina laistyti daržo?
-Kada išgeria tris bokalus alaus.

Trys žodžiai, kuriuos itin baisu išgirsti besimylint:
"Brangioji(usis), aš grįžau!"

Kiekvienas tėvų turi savo pliusus ir minusus, kaip ir bet kuris kitas maitinimo šaltinis

Liaudies išmintis sako: blogas ženklas, jei sutinkate traukinį, sėdėdamas ant bėgių.

Niekaip negaliu suprasti dviejų dalykų: iš kur atsiranda dulkės ir kur dingsta pinigai.

Jei nemokate nutaisyti juokingos veido išraiškos, jums visada padės plastinis chirurgas!

Beisbolas Lietuvoje nepopuliarus. Tačiau kiekvienas lietuvis moka naudotis beisbolo lazda!

Silpnoji lytis yra dekoratyvinė: ji neturi ką pasakyti, tačiau sako tai labai meniškai.

"Na ir prisigėrėm mes vakar" - mąstė Haris Poteris, čiuptuvėliais kasydamasis galvą.

Amerikiečių patarlė: būk mandagus su visais. Nes nežinia, kas taps 12 prisiekusiųjų.

Žmogus sukurtas meilei, kaip paukštis - skrydžiui. Gaidžių ir vištų neskaičiuosime.

Rinkimų diena - tai vienintelė diena, kai vyrai ir moterys visur naudojasi bendra kabina.

Patarimas moterims: nelaukite, kol vyras jums pasakys teisybę. Laukite, kol jis prasitars!

Jei manote, kad rūkymas nekeičia moterų balso, pabandykite nukratyti pelenus ant kilimo!

Sekso reikmenų parduotuvėje:
- Kokia šlykštynė! Supakuokit, prašau, penkis vienetus!

Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.

Pabandykite papasakoti nuteistąjam, kad gaidys - tai nepriklausomos Prancūzijos simbolis!

Neišmetinėkite visokių šiukšlių pro langus, o tai paskui vaikai suranda ir pripučia.

Nors Jonas buvo gėjus, jis buvo toks negražus, kad jam tekdavo draugauti su merginomis...

Policija sulaikė zoofilų gaują. Suimant juos, buvo panaudoti specialiai apmokyti šunys.

Kaip laimingai būtų gyvenes vilkas, jei jis miške nebūtų sutikęs Raudonkepuraitės...

:lol:

--------------------------------------

Something_Special

Lankytojas

1.00 Lt

Standartinė » 2007 Spa 12, 12:37

Liux :clap:

Vartotojo avataras

*Kotry*

Aktyvus dalyvis

9,708.18 Lt

Standartinė » 2007 Spa 12, 18:40

Fainai čia , man patiko :)

Ignas M.

Savininkas

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2007 Spa 13, 11:42

Tikrai linksmi 8)

Vartotojo avataras

Elzza

Įsijaučiantis

Vilnius

2,998.10 Lt

Standartinė » 2007 Spa 13, 12:21

idomus ir linksmi. ;]

feloraniux007

Apšilinėjantis

vlk

1,079.94 Lt

Standartinė » 2007 Lap 18, 13:40

Tikrai idomus ir faini! :lol:

Vartotojo avataras

eLile

Aktyvus dalyvis

Birzai

13,534.46 Lt

Standartinė » 2007 Lap 18, 17:28

hehe :lol: gers

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2007 Lap 21, 19:41

Jis buvo toks tinginys, kad kai jis mirė, ant antkapio jam parašė: "Miegok ir toliau".
sitas toks geras.
:D

Vartotojo avataras

BitchyLemon~*

Lankytojas

249.50 Lt

Standartinė » 2007 Lap 22, 19:25

Cia tai geras xD Juokiausi belenkajp :lol:

Vartotojo avataras

FANTA

Patyręs forumietis

Biržai

18.00 Lt

Standartinė » 2007 Lap 24, 11:41

Pirmas geras :D:D:D

Vartotojo avataras

mazyciuke

Dalyvis

Siauliai

6,146.48 Lt

Standartinė » 2007 Lap 27, 14:42

tie geri, nuotaika pakel ;D

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Bir 09, 23:25

Tikrai geri ir linksmi pasisakymai. :) Man patiko.

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2008 Bir 09, 23:36

patiko :D

Vartotojo avataras

Gretutte

Patyręs forumietis

Kaunas

33,271.90 Lt