Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

EURO 2008 - linksmiausios mintys

Standartinė knopke » 2008 Lie 01, 10:42

"Ispanija kenčia nuo tos pačios problemos, kaip ir Anglija – jie turi per daug gerų žaidėjų savo rinktinėje.”
Alanas Sheareris prieš turnyrą abejojo ispanų šansais gerai pasirodyti Europos čempionate. Įdomu, ką legendinis puolėjas mano dabar.

"Tai puikus darbas, tačiau kartu ir labai atsakingas. Kartais tai daug daugiau nei būti ministru pirmininku ar prezidentu.”
Portugalijos rinktinės treneris Scolari vertina trenerio darbą.

"Daugiausiai tikslių perdavimų atlikta: Portugalija 150%."
Euro 2008 oficialus statistikos puslapis.

"Aš buvau nusivylęs, kad Meksika nepateko į Euro 2008."
Meksikos WWE imtynininkas Rey Mysterio pademonstravo savo milžiniškas futbolo žinias televizijai “Sky”.

"Čekoslovakijos respublika"
“ITV” komentatorius Davidas Pleatas išrado naują šalį per rungtynes tarp Čekijos ir Portugalijos rinktinių. O gal tiesiog keršijo čekams už padarytą klaidą draugiškose rungtynese su Lietuva?

"Jiems teks įveikti ir Olandiją, ir Nyderlandus."
BBC futbolo ekspertas taip įvertino Prancūzijos šansus Euro 2008.

"Mes žaidžiame prieš Pasaulio čempionus. Jei tu neįmuši į Italijos vartus – nelaimėsi."
Rumunijos rinktinės treneris demonstravo geležinę logiką prieš rungtynes su Italija. Įdomu, ar tik prieš Pasaulio čempionus neįmanoma laimėti nepelnius įvarčio?

"Galbūt jis norėjo parodyti, kad jau yra didelis berniukas."
Lenkijos rinktinės treneris Beenhakkeris tikriausiai kurį laiką nekvies pietų teisėjo Howardo Webbo, po to kai anglas skyrė kontraversišką 11 metrų baudinį į lenkų vartus.

"Kaip ministras pirmininkas, aš turėčiau būti ramus ir susikoncentravęs, bet ketvirtadienio vakarą aš norėjau žudyti."
Lenkijos MP Donaldui Tuskui irgi nepatiko Webbo sprendimas skirti baudinį paskutinėmis rungtynių akimirkomis.

"UEFA atvežė pačios geriausios Olandiškos žodės.... Turiu omenyje velėnos."
“ITV” korespondentas greitai pasitaisė kalbėdamas apie Bazelio stadione pakeistą dangą.

"Aš manau, kad blogiausia, kas gali atsitikti, jei esi Kroatijos rinktinės fanas, tai tavo palaikomos komandos įsiveržimas į priekį.”
Gavinas Peacockas buvo visiškai teisus kalbėdamas PRIEŠ dramatišką rungtynių pabaigą tarp Kroatijos ir Turkijos rinktinių.

"2004 metais įvyko stebuklas. Galbūt tai pasikartoja tik kartą per 30 metų. Jei tai atsitiktų kas savaitę, tai nesivadintų stebuklu."
Graikijos rinktinės treneris Otto Rehhagelis matyt jau ruošiasi 2036 metų Senojo žemyno pirmenybėms.

"Jei kosminis laivas iš Marso nusileistų tiesiai į aikštės vidurį, aš nebūčiau nustebęs."
“ITV” korespondentas Jonas Championas komentuodamas paskutinias rungtynių minutes tarp Čekijos ir Turkijos rinktinių.

“Arjenas Robbenas galėtų su savo koja išimti marinuotas daržoves iš molinio ąsočio!"
Martinas Tyleris taip pakomentavo Robbeno įvartį į Prancūzijos rinktinės vartus.

"Aš nenoriu sakyti skambių žodžių, tačiau tai – beveik stebuklas.”
Guusas Hiddinkas visai nesakė skambių žodžių po Rusijos pergalės prieš Olandijos rinktinę.

"Jei šiandien iš kosmoso nufotografuotumėte Bazelį, jis atrodytų kaip skrudinta duona su marmaledu."
Clive’as Tyldesley’us taip įvertino olandų invaziją į Bazelį prieš ketvirtfinalio rungtynes.

"Italija turi keletą Gattuzų, tačiau tik vieną Pirlo. Jei Gattuso yra geras žaidėjas, tada aš esu kunigas."
Ispanijos rinktinės treneris Luisas Aragonesas pasinėrė į religiją prieš rungtynes tarp ispanų ir italų.

"Dabar mano vienintelės mintys yra apie vedybas su Estelle. Aš noriu paprašyti jos rankos."
Prancūzijos rinktinės treneris Raymondas Domenechas pasirinko patį tinkamiausią laiką pasipiršti savo merginai – iš karto po jo auklėtinių pralaimėjo Italijai ir pasitraukimo iš Euro 2008, tiesiogiai per televiziją.

Ray Stubbsas: “Ar tai buvo verta raudonos kortelės, Marceli?"
Marcelis Desailly: "Ne, raudona kortelė sugadino visas rungtynes."
Stubbsas: "Bet tai buvo labai reali galimybė įmušti įvartį."
Desailly: "Taip, tačiau Abidalis paprastai nežaidžia centro gynėju, todėl teisėjas negali jo kaltinti už klaidą.”
Po to, kai Ericas Abidalis prieš save išvydo raudoną kortelę rungtynėse su Italija. Nauja taisyklė: futbolininkai grubiai prasižengę žaisdami ne savo pozicijoje negali būti išvaromi iš aikštės. Pritariate?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lukys

Dalyvis

24,433.45 Lt

Standartinė » 2008 Lie 05, 17:15

"Aš buvau nusivylęs, kad Meksika nepateko į Euro 2008."

Sitas man patiko :D

Vartotojo avataras

Jazminutė

Dalyvis

4,864.60 Lt

Standartinė » 2008 Lie 05, 18:21

Ka padarysi visokių būna - visokių reikia :D

Vartotojo avataras

liuxx

Įsijaučiantis

Klaipeda

3,190.80 Lt

Standartinė » 2008 Lie 06, 10:10

Kvailystes =]

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Lie 09, 23:23

Tikrai linksmos mintys. :D Ši man visai nieko: "Galbūt jis norėjo parodyti, kad jau yra didelis berniukas."

Vartotojo avataras

Gretutte

Patyręs forumietis

Kaunas

33,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Lie 14, 11:14

Genialios frazės... Patys nesupranta ką šneka :D

Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę