Naujas projektas: Kodai.Linksmai.lt
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
siandien ir vakar puslapis www.kodai.linksmai.lt neveike. Darykite ka nors. Labai prasau...
Didžiulis nepakartojamas pagyrimas tokiam puslapiukui. Iki šiol užsikasdavau beieškodama tų nelemtų kodų, bet dabar visai kitas reikalas. Kiekvieną man reikalingą kodą galiu rasti vienoje ir kas svarbiausia, LIETUVIŠKOJE svetainėje. Čia tarsi gražaus sapno išsipildymas.
Man labai patinka, kad pateikiama ne kažkokių nereikalingų, neįdomių, o pačių žaidžiamiausių ir įdomiausių žaidimų kodai. Visiems draugams nurodau nuorodą į šitą svetainę, nes daugelis, kaip aš anksčiau, landžioja po visas googles ir renka kodukus net suprakaitavę. Vienas draugelis už šitą nuorodą man net šokoladą nupirko. Pasidalinčiau, bet kad jau suvalgiau ![]()
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas ‹ Linksmai.lt veikla |

xPp
Man labai patinka, kad pateikiama ne kažkokių nereikalingų, neįdomių, o pačių žaidžiamiausių ir įdomiausių žaidimų kodai. Visiems draugams nurodau nuorodą į šitą svetainę, nes daugelis, kaip aš anksčiau, landžioja po visas googles ir renka kodukus net suprakaitavę. Vienas draugelis už šitą nuorodą man net šokoladą nupirko.