Akių lazerinė operacijaMano senelis yra pasidarę sšią operaciją...Ir labai tuo patenkintas,nes išvis vaikščiojo ten su tokiais akiniais didelio storio...Ir išvis jau viena akis nematė ar matė labai silpnai...Bet pas jį jau nuo gimimo blogas regėjimas yra,o dabar tai išvis be akinių vaikšto.Ir iš toli viską mato.
-------------------------------------- Aš anksčiau svajojau apie tokią operaciją, bet dabar visai jau jos nebenoriu. Akių gydytoja sakė, kad tos operacijos nėra jau tokios stebuklingos, lazeriu yra labai suploninama ragena ar rainelė (nebeatsimenu jau
) ir laikui bėgant ji gali dar labiau suplonėt ir suplyšt kažkaip ten Nu ir tada aišku apanka žmogus... Tai tas labai išgąsdino. Be to, patys pagalvokit, kodėl tie patys gydytojai vaikšto su akiniais ir tokių operacijų nesidaro? ![]() Na man pvz. regėjimas atrodo tikrai svarbus dalykas, ir 2-4 tūkst. tikrai nepagailėčiau, juk geras akis tai visą gyvenimą turėsi. :> nors šiaip, aišku, lęšiai būtų gerai (bet pati po konsultacijos nebenoriu.;D), tačiau manau, kad per vsią gyvenimą tų lęšių kaina susideda tikrai didesnė nei 2-4 tūkst.xD taip kad manyčiau, verta pagalvot vistiek.;}
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

) ir laikui bėgant ji gali dar labiau suplonėt ir suplyšt kažkaip ten 

Man žiauriai su jais patogu, ir kaip daugelis klausia, ar neužknisa išsiiminėt ir pan., tai sakau, manęs neužknisa.. Taipogi bijau tų lazerių pasekmių.. Geriau jau prasčiau matyt, negu visai akla likt.