Gerovė ir skurdas?
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Jie moka pasidžiaukti mažai dalykais. Skurdžiau gyvenantys žmonės mano manymu nusišypso dažniau, nes jiem dažniau įvyksta tie maži dalykai, kurie jiems sukelia šypseną. Aš pvz irgi neturtuolė, gyvenime nebuvau lepinama ir mane maži dalykai dažniausiai labiau nudžiugia, nei kažkokios ypatingos dovanos. Pvz. mane paprastas žmogus pasveikins su gimtadieniu, bet gal tai bus tai nuoširdu, kad niekam neprilygs. Aš ir dėl mažų dalykų labiau supykstu, nei dėl didelių. Bet čia jau kita tema.
Žodžiu, skurstantys žmonės moka pasidžiausg smulkmenom, kai tuo tarpu lapūnėlį nustebinti yra labai sunku. Aš taip suprantu šitą mintį. Va labai gera tema, kai gyvenau senam savo rajone, turejome tokius kaimynus, kaip ir visi jie gyveno normaliai, neturejo nei labai daug turto, nei kazko issaukiancio, bendravom labai gerai, kiekvieva diena pas juos eidavom i svecius arba jie pas mumis, zodziu viskas ok, zmones kaip zmones, po kiek laiko viena is 2 dukru, susirado drauga kuris uzsiema masinu verslu, aisku jis turejo daug pinigu, jie draugavo draugavo ir po kiek laiko susituoke, po vestuviu, savo bute pasidare belenkoki remonta nuo A iki Z, visi seimos nariai beveik niekur nedirbo, nes jos vyras visus aprupindavo pinigais, ir nuo to laiko bendravimais is ju puses visai kitoks, nebetaip, jie pasidare pasikele, pajaute pinigu skoni, nu zodziu pinigai keicia zmogu, ir ne i gera puse...
Žinoma, daug kas sako jog pinigai nesvarbūs, bet viską pasvėrus susidaro priešinga nuomonė.
Skurdas ir gerovė. Nelabai suderinami dalykai. Nebent mes tą skurdą neįsivaizduojame kaip neturėjimą stogo virš galvos, vėją kišenėse ir badą. Tai kokia čia gerovė ? Galima suprasti ir kitaip. Kaip skurde mūsų akimis menkiausias dalykėlis vertinamas kaip didžiausias lobis. Aš tikrai gyvenus skurde bet teda kaip sakė zvyriete kiekvianas mažiausias dalykas atneša laimę kiekvienas žmogaus malonus žodis viskas tave priverčia pasijusti laiminga tu brangini viską nes žinai kad gali ateit diena kai nieko nebeturėsi....
sako----> man nepatiko tavo nuomonė
Ne, žinok labai gerai gulėt visą gyvenimą namie be veiklos, užsiklojus amerikos doleriais. Totalus debilizmas,atsiprašant. Žmonės turi jausti pinigų vertę, o ne gaudyti juos krintančius iš dangaus. Kiekvienas žmogus kuriasi savo gerovę.
Tiktai apie laimę ir sėkmę galvodami, galit sukurti geresnį gyvenimą. Viskas ką mes gyvenime pasiekiame, visų pirma pereina pro mūsų "galvojimo vartus". Jeigu tie vartai siauri, tai ir tas, kuris pro juos eina, yra į juos panašus. Jeigu galvosite, kad jūsų gyvenimas prastas ir nesėkmingas, toks jis ir bus. Koks būs jūsų galvojimas, toks bus ir gyvenimas. Turėsite gerovę arba skurdą. Turtas visų pirma yra sukuriamas dvasioje, o tik vėliau didelio ryžto ir pastangų dėka, jūsų mintys įgyvendinamos. "Aš galiu! Aš noriu!" - tik tokiu šūkiu vedinas žmogus gali nuversti kalnus ir susikurti pilnavertį gyvenimą. Jeigu ko nors imdamiesi galvosite, kad jums tikriausiai nepasiseks arba neturite tam sugebėjimų, tai turbūt niekas ir nepavyks. Kova, kurią manote pralaimėsiąs, yra pusiau pralaimėta kova, nors kova dar net neprasidėjo. Tačiau bet kokia veikla, kurią pradėsite su didžiuliu ryžtu ir tikėjimu, beveik garantuoja pasisekimą. Kiekvienas žmogus iš prigimties turi teisę į sėkmingą gyvenimą, tai yra Dieviškasis dėsnis. Biblijoje rašoma: "Kas turi, tam bus duota. Kas neturi, iš to bus atimta."
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |