Leon Somov - Who R U.
Leon Somov - mano
Adele -Chasing pavaments
Mikrokristalai & Sym - Virpesiai
Karizmatik - abu albumai.
Top5 mėgstamiausios dainosKadangi iš eilės niekaip nenuspręsčiau kaip dainos turėtų būt sudėtos, tai šiaip pasakysiu, kurios patinka. Ga, kai apsispręsiu, paga eilę pasakysiu
Lietuviškos: Kitokie MC - Viskas bus gerai (lietuviška-rusiška) Gilus Depas - Tavo Motyvaz - Gailesčio naktis K.U.R.V.A. - Tie kurie nerado Penta, dblz, henkis - Kai nėra kančių .... (ir taip toliau...negaliu apsispręsti) Užsienietiškos: Potap i Nastya Kamenskih - Volanchik 2pac feat Elton John - Ghetto Gospel Eminem - Mockingbird DMX - The Rain Eminem - Hailies song (ir dar pora būtų) Kaip matot, pagrinde repas ir hip-hop'as šiaip į penketuką man nėjo niekaip įtalpint, tai parašiau beleiek.
The Killers- Indie Rock And Roll.mp3 Artic Monkeys- Cigarette Smoke.mp3 The Pixies- Where Is My Mind.mp3 Mindless Self Indulgence- Bitches.mp3 The Matches- Sick Little Suicide.mp3 Nightwish- Over The Hills And Far Away.mp3 Anthony And The Johnsons- You Are My Sister.mp3 I Am Ghost- The Dead Girl.mp3 Evanescence- You.mp3 Dope Stars Inc.- Make A Star(Mix with The Birthday Massacre).mp3 Ir t.t... Na kaip ir neturiu labiausiai patinkancios vienos dainos tai parasysiu mano manymu pacias paciausias
Good Charlotte-All black Paramore-Crushcrushcrush Fall Out Boy-Where is your boy tonight? My Chemical Romance-I'm not okay Good Cahrlotte-Broken hearts parade Modonna feat. Justin Timberlake-Four minutes Panic! At The Disco-Nine in the afternoon Man jo tikrai tokios geros vezancios dainos Paskutinį kartą redagavo Eweliniuks 2008 Lie 01, 23:16. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |