The Sims 2 [+ papildymai]as parsisiunciau visus tuos 29 failiukus... tada paspaudziau ant ju extrack here. atsirado 4 ikoneles : aw, BlueMoon, cd key, Necz. tiesa kol ekstractino buvo atsiradus ir ikonele, kuria per daemon tool paleist reikia, bet iskart dingo... ka netaip dariau? :prašau: padekit , labai noriu sims 2 :blin:
nesu dabar laiminga. viskas ok buvo kai parsisiunčiau, o tada ir prasidėjo. aš iš extractinau, susikuriau virualu cd su daemon tools, kadangi turejau sims2 nightlife, jie man nebepasileidžia. ką dabar daryt? nei vieni nepasileidžia. kai paspaudžiu nightlife'us meta lentele,"you are running wrong version of The Sims 2. please run The Sims 2 Seasons 2 instead". kas ce per nesamone? išmislas grynas. paaiškinkit va šitą reiškinį. o jeigu spaudžiu Seasons crack folderyje, jau jungias, pasirodo filmukas tas įžanginis, o tada lentele išmeta kurioje nieko neparašyta. o jeigu spaudžiu ta kur and desktop sukurta, liepia diską įdėt. nemoku aš kaip su tuo yasu padaryt, gal tai padėtų? labai prašau jūsų atsakymo. :piktas:
ok zmogai,padekit, man vos 13
![]() ![]() ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |