Pastabos dėl forumo, naujienoskodė taip griežtai su šypsenėlėm?
tik 5 galima.. aš pratęs daugiau įterpti jų ir nuo to forumas tikrai neužsifloodina, bet paryškina mano požiūrį, nuotaiką siūlau ir labai prašau sušvelninti šypsenėlių cenzūra iki 8 šypsenėlių - tai yra tiek būtų galima įterpti jų į savo mintis šiame linksmame forume ![]() linksmuk, gal verta imtis kokio tai vartotojų surašymo į kokius tai juoduosius sąrašus, kuriems neleidžiama dėti daugiau nei 5, o kitiem leidžiama, arba atvirkščiai kokie tai linksmieji sąrašai, kuriuose esantiem būtų galima dėt daugiau jų (galima būtų ir daugiau privilegijų arba draudimų), nor gal čia tik daug darbo būtų ir mažai naudos, bet verta kad pasiūlytau
tikrai? leidi ? bandau, va, parašinėju kai ką jau vėl, bet juk ne tas jau laikas, kai man būdavo svarbu savo nuomonę visiem parodyt tsakant ![]() ...Kad pvz. paspaudi ant žmogaus ir rodytų plačiau gi tą profilį, o dabar nieko apie jį ten daug nerodo, galėtu but, kad žmogaus nuotraka būtų. Ir nesiteisinkit, kad žmogus į avatarą foto įmeta, arba prie ''foto'' skylčiu, juk nevisi.. Ai kažką čia suvėliau, NESISEKA, man rastiški darbai... :'DDD
Aš daug labiau norėčiau jei butu skyrelis Apie mane kuriame kiekvienas apie save...nes pvz yra žmoniu kurei galbut norėtu apie save papasokot bet negali nes nori dėti savo foto ar tesiog neturi nuotrauku.Tad jei butu toks subforumas šitei žmogiukai galėtu sukurt tema apie save ir kiti galėtu uždavinėt klausimus.
‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas |

tik 5 galima.. aš pratęs daugiau įterpti jų ir nuo to forumas tikrai neužsifloodina, bet paryškina mano požiūrį, nuotaiką
siūlau ir labai prašau sušvelninti šypsenėlių cenzūra iki 8 šypsenėlių - tai yra tiek būtų galima įterpti jų į savo mintis šiame linksmame forume

? bandau, va, parašinėju kai ką jau vėl, bet juk ne tas jau laikas, kai man būdavo svarbu savo nuomonę visiem parodyt tsakant
tik ne forume, kurio pavadinimas skamba linksmas.net 

:'DDD