Diskusijos Įdomios nuorodos Įvairūs testukai

Kokiai stichijai priklausai?

Vartotojo avataras

Skatyte

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

17,165.95 Lt

Standartinė » 2008 Kov 23, 18:59

Aš priklausau vandens stichijai :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Kov 23, 21:16

Priklausai ugnies stichijai. Tu esi geranoriškas ir aistringas, todėl labai rūpiniesi artimais žmonėmis. Priklausai tai grupei žmonių, kurie tęs artimą draugystę net su tuo asmeniu, su kuriuo skiria milžiniškas atstumas. Tavo karštas temperamentas kartais gali kelti problemas, tačiau tu nemoki pykti ilgą laiką. Beje, ši stichija yra artimiausiai susijusi su meile bei romantiškais santykiais...
šiaip man beveik viskas tinka...

:)
Paskutinį kartą redagavo Kerry. 2008 Rgs 17, 21:24. Iš viso redaguota 2 kartus.

Shokoladash

Įsijaučiantis

Vilnius

3,253.86 Lt

Standartinė » 2008 Bal 02, 21:04

Mano ugnis.. man patiko :) :sweet:

Vartotojo avataras

lazyness

Patyręs forumietis

Plunge

1,134.22 Lt

Standartinė » 2008 Bal 03, 14:52

As žemės stichijai :twisted:

Vartotojo avataras

Devill4ever

Lankytojas

592.50 Lt

Standartinė » 2008 Bal 22, 08:58

Priklausai ugnies stichijai. Tu esi geranoriškas ir aistringas, todėl labai rūpiniesi artimais žmonėmis. Priklausai tai grupei žmonių, kurie tęs artimą draugystę net su tuo asmeniu, su kuriuo skiria milžiniškas atstumas. Tavo karštas temperamentas kartais gali kelti problemas, tačiau tu nemoki pykti ilgą laiką. Beje, ši stichija yra artimiausiai susijusi su meile bei romantiškais santykiais...

Uo čia... :P :haha:

Vartotojo avataras

Rouge

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

4,247.45 Lt

Standartinė » 2008 Bal 22, 12:04

man raso kad ugnis,bet tikrai negali but as tureciau but vanduo pagal gimima ir zenkla :piktas: :twisted:

Vartotojo avataras

Gretutte

Patyręs forumietis

Kaunas

33,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Bal 22, 12:48

Aš tai pat ugnies stichijai priklausau. :)

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2008 Bal 22, 14:07

Priklausai ledo stichijai. Tu mėgsti vienatvę, ramybę ir mieliau renkiesi poilsį skaitant knygą savo kambaryje, negu dalyvavimą triukšmingame vakarėlyje. Visuomet kovoji už tiesą bei teisingumą, todėl nedvejodamas gini aplinkinius žmones, su kuriais, tavo manymu, nesąžiningai elgiamasi. Nors ir esi ramaus charakterio, tačiau turi stiprius principus, kurių įsikibęs laikaisi visą gyvenimą. Tavo unikali asmenybė kelia susižavėjimą
bet viskas atvirksciai negu cia parasyta apie mane :roll:

Vartotojo avataras

Avrile

Dalyvis

Kaunas

1,821.56 Lt

Standartinė » 2008 Bal 22, 17:23

Priklausai oro stichijai. Tu esi optimistas, besistengiantis visuomet įžvelgti tik gerąsias gyvenimo puses. Dėl šios savybės turi daugybę draugų, kurie žavisi tavo bendravimą mėgstančia asmenybe. Taipogi vertini saviraišką, todėl turbūt mėgautumeisi rašymu ar tapymu, galbūt net abejais šiais dalykais. Tu nekenti būti susaistytas įsipareigojimų, ir stengiesi panašiais dalykais neapsunkinti sau gyvenimą. Tu mėgsti linksmintis ir sugebi praskaidrinti kiekvieno žmogaus dieną savo nepakartojama šypsena.
nu nelabai as tokia...

Vartotojo avataras

naisietis

Lankytojas

naisiai

489.00 Lt

Standartinė » 2008 Bal 30, 20:21

as tai priklausau oro stikijai :D

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Geg 01, 19:08

Priklausai oro stichijai. Tu esi optimistas, besistengiantis visuomet įžvelgti tik gerąsias gyvenimo puses. Dėl šios savybės turi daugybę draugų, kurie žavisi tavo bendravimą mėgstančia asmenybe. Taipogi vertini saviraišką, todėl turbūt mėgautumeisi rašymu ar tapymu, galbūt net abejais šiais dalykais. Tu nekenti būti susaistytas įsipareigojimų, ir stengiesi panašiais dalykais neapsunkinti sau gyvenimą. Tu mėgsti linksmintis ir sugebi praskaidrinti kiekvieno žmogaus dieną savo nepakartojama šypsena.

Vartotojo avataras

YeLLoWCaRD

Įsijaučiantis

YeLLoW Wolrd XD

3,909.21 Lt

Standartinė » 2008 Geg 02, 00:06

Oras ;D

Vartotojo avataras

Ace Delicate.

Patyręs forumietis

Klaipėda

22,433.49 Lt

Standartinė » 2008 Geg 03, 11:08

Priklausai oro stichijai. Tu esi optimistas, besistengiantis visuomet įžvelgti tik gerąsias gyvenimo puses. Dėl šios savybės turi daugybę draugų, kurie žavisi tavo bendravimą mėgstančia asmenybe. Taipogi vertini saviraišką, todėl turbūt mėgautumeisi rašymu ar tapymu, galbūt net abejais šiais dalykais. Tu nekenti būti susaistytas įsipareigojimų, ir stengiesi panašiais dalykais neapsunkinti sau gyvenimą. Tu mėgsti linksmintis ir sugebi praskaidrinti kiekvieno žmogaus dieną savo nepakartojama šypsena. Aš oro, nors norėjau būt vandens... Aš vienąsyk vaikystėj prisišaukiau lietų, kai buvom ant karuselės, supomės ir dainavom dainą apie lietų. Tai ir pradėjo lyt. :D

Simaa

Įsijaučiantis

1,487.02 Lt

Standartinė » 2008 Geg 03, 16:54

As oras bet aprasyme niekas neatitiko :D

Vartotojo avataras

KramtY

Įsijaučiantis

Anglija

5,567.40 Lt

Standartinė » 2008 Geg 04, 02:04

Priklausau oro stichijai.. :lol: Ir puse dalyku iš aprašymo yra tiesa.. :D