Padėkos
71 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
PADĖKA - Kengūra - už dalyvavimą,
PADĖKA - Už labai gerą mokymąsi, DIPLOMAS - Drąsūs, stiprūs vikrūs - I vieta DIPLOMAS - OS varžybose už III vietą DIPLOMAS - OS varžybose už I vietą DIPLOMAS - OS varžybose už III vietą PADĖKA - Už labai gerus ugdymosi pasiekimus, pareigingumą, darbštumą, gerą elgesį. PADĖKA - Už labai gerą prad. mokyklos baigimą. PADĖKA - Už labai gerus pasiekimus PADĖKA - Kengūra - už dalyvavimą PADĖKA - Kengūra - už dalyvavimą PADĖKA - Už raiškų eilėraščių deklamavimą, PADĖKA - Už puikų mokymąsi, aktyvų dalyvavimą popamokinėje veikloje PADĖKA - už dalyvavimą "nedelsk" maratone Paskutinį kartą redagavo Kyberiz 2008 Kov 29, 13:42. Iš viso redaguota 1 kartą.
oi turiu diplomu:
9kl: I vieta matkes ir III vieta fizikos olimpiadoj 10kl: I vieta matkes ir II vieta fizikos olimpiadoj 11kl: I vieta matkes ir I vieta fizikos olimpiadoj 12kl: I vieta matkes, I vieta fizikos ir I vieta chemijos(mokaus chemija B lygiu ![]() (olimpiados buvo rajoninės) Taip yra kengūros ir bebro padeku ir is pradines mokyklos laiku padėka už gera elgesi ir rodos jau viskas ![]() Visi diplomai tik is pradiniu klasiu,turiu du is dailaus rasto konkurso,trecia ir antra vietos..
Is piesiniu konkurso,ir uz kazkoki rasini.. o pas mus kaip uz pavyzdinga elgesi niekas nedalina diplomu..anksciau dar buvo galima gauti uz aktyvia visuomenine veikla,bet dabar diplomai liko tik uz gera ir labai gera mokymasi,kurio man nepavyksta niekaip gauti.. ![]()
Tu visai kaip mano brolis ![]()
Kaip pas tave įdomiai, kuo aukštesnė klasė, tuo aukštesnė vieta. ![]() ![]()
ir man keista buvo ![]() o kad man duotu daugiau supratimo kalbose ir literatūrai kas nors tai dar galėčiau pasigirti padėkomis už gera mokinimasi, nes tik iš vokiečiu ir lietuviu kalbu semestruose gaunu atinkamai 7 ir 6 kartais daugiau o kitur beveik vien tik 10
![]() ![]()
71 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |