Vidinis ar išorinis grožis.....isties tai logiskai pagalvojus......tai dauguma pastebi issoriny grozy....bet tai yra visiska nesamone.............kas is to kad draugauji su koke miss visata grazuole beprotiskai grazi bet niekad nekalba ar yra uzsisukus.......
-------------------------------------- Gerai gerai
prisipazinsiu...man tikrai labai daug reiskia isorinis grozis bet daznai grazus vaikinai = kvaili vaikinai. Retai rasi 2 in 1... ![]() visada galėtum be 'jo' gyventi. jei negalėtum, vadinasi turi problemų. daug gražių vaikinų - protingi vaikinai. tiesą sakant mačiau mažai negražių protingų žmonių. na, žinoma, ne man spręst apie žmogaus protą, o bet tačiau... o gražūs kvaili man asmeniškai ir seksualiai pasidaro atstumiantys.
va va butent.. juk paziurejes i zmogu nepasakysi koks jo vidus.. jei jis bus patrauklus tai naturaliai noresis bendrauti.. o kad ir koks zmogus geras butu, bet jei netraukia seksualiai tai santykiai betiksliai butu nu cia visi daugmaz ta pati ir sako. Tai ir as prisidesiu:D
hm... tik susipazinus su zmogum labai svarbus buna isorinis grozis. Nes is tu pirmu minuciu susidarom nuomone apie ji. Taciau net jei jis nera grazuolis, bet idomiai kalbejo, graziai bendravo, vistiek uzkabina, ir ta isvaizda lieka antroj vietoj. O toliau bendraujant isorinis grozis „keliauja“ i zemesnes vietas:D O neretai ir dar geriau buna: kuo zmogus mielesnis ir nuosirdesnis man atrodo, kuo geriau su juo sutariu, tuo man jis darosi grazesnis... Na gal kas nors suprato ka norejau isaiskinti cia:) Taigi man svarbiausias vidinis grozis. ![]() Vos ne amžinas klausimas
Todėl yra labai miela, jeigu viskas derinasi... Nors vertinu vidinį grožį, tenka pripažinti, kad išorinis grožis sudaro patį pirmą įspūdį... Ką padarysi, tokie jau mes - žmonės ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

prisipazinsiu...man tikrai labai daug reiskia isorinis grozis