Diskusijos Grožis ir sveikata

Vidinis ar išorinis grožis

Vartotojo avataras

agniuciukaz

Apšilinėjantis

kaunas

1,855.30 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 30, 20:04

.....isties tai logiskai pagalvojus......tai dauguma pastebi issoriny grozy....bet tai yra visiska nesamone.............kas is to kad draugauji su koke miss visata grazuole beprotiskai grazi bet niekad nekalba ar yra uzsisukus.......

--------------------------------------

Vartotojo avataras

eLile

Aktyvus dalyvis

Birzai

13,534.46 Lt

Standartinė » 2007 Spa 01, 18:14

Gerai gerai :haha: prisipazinsiu...man tikrai labai daug reiskia isorinis grozis bet daznai grazus vaikinai = kvaili vaikinai. Retai rasi 2 in 1... :roll: As manau kad svarbu rasti tai del ko negaletum be jo gyventi... :) . As zinau kad as nesu pati graziausia mergina, todel nemanau ar susirasiu saldainiuka. (beje tokie man nepatinka) :D

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2007 Spa 01, 20:20

visada galėtum be 'jo' gyventi. jei negalėtum, vadinasi turi problemų. daug gražių vaikinų - protingi vaikinai. tiesą sakant mačiau mažai negražių protingų žmonių. na, žinoma, ne man spręst apie žmogaus protą, o bet tačiau... o gražūs kvaili man asmeniškai ir seksualiai pasidaro atstumiantys.

Vartotojo avataras

paulliuz

Dalyvis

Kėdainiai

8,654.08 Lt

Standartinė » 2007 Spa 02, 18:28

vaiva rašė:Išvaizda - pirmas ispudis. O jau po to eina vidinės žmogaus savybęs. Bet jei žmogus netraukia manęs seksualiai, jis negalėtu būti mano mylimasis. Išvada: reikia viduriuko. ;)

va va butent.. juk paziurejes i zmogu nepasakysi koks jo vidus.. jei jis bus patrauklus tai naturaliai noresis bendrauti.. o kad ir koks zmogus geras butu, bet jei netraukia seksualiai tai santykiai betiksliai butu

Vartotojo avataras

Aguona

Apšilinėjantis

Panevėžys

1,383.64 Lt

Standartinė » 2007 Lap 24, 16:06

Ir vidinis, ir išorinis :)
Iš pradžių svarbesnė išorė, kadangi pirmasis įpūdis atsiranda pamačius žmogų. Tik po kiek laiko, supranti, kad tas žmogus ne tik išore, bet ir vidumi labai gražus.. netgi gražesnis už išorę :)

Dzema

Lankytojas

Kaunas

68.30 Lt

Standartinė » 2007 Lap 24, 19:46

man labiau vidinis patinka, bet isore irgi svarbi yra :)

Vartotojo avataras

jolene

Aktyvus dalyvis

Vilnius

4,728.40 Lt

Standartinė » 2007 Lap 25, 00:26

Vidinis grozis yra svarbesnis negu isorinis,bet taipogi ir jis yra svarbus

Vartotojo avataras

Drm

Įsijaučiantis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2007 Lap 25, 10:21

Pradziai reikia isorinio grozio, kitaip nepradesi bendraut, bet jeigu vidu pazinsi, kad jis yra baisus, tai ir draugyste toliau nesites :)

Vartotojo avataras

defunct

Įsijaučiantis

2,318.22 Lt

Standartinė » 2007 Lap 25, 13:06

nu cia visi daugmaz ta pati ir sako. Tai ir as prisidesiu:D
hm... tik susipazinus su zmogum labai svarbus buna isorinis grozis. Nes is tu pirmu minuciu susidarom nuomone apie ji. Taciau net jei jis nera grazuolis, bet idomiai kalbejo, graziai bendravo, vistiek uzkabina, ir ta isvaizda lieka antroj vietoj. O toliau bendraujant isorinis grozis „keliauja“ i zemesnes vietas:D O neretai ir dar geriau buna: kuo zmogus mielesnis ir nuosirdesnis man atrodo, kuo geriau su juo sutariu, tuo man jis darosi grazesnis... Na gal kas nors suprato ka norejau isaiskinti cia:)
Taigi man svarbiausias vidinis grozis. ;)

Vartotojo avataras

braskyte

Apšilinėjantis

Druskininkai

2,271.90 Lt

Standartinė » 2007 Lap 28, 18:03

Vos ne amžinas klausimas :) Aukso viduriukas ne veltui yra aukso viduriukas, taip sakant :D Todėl yra labai miela, jeigu viskas derinasi... Nors vertinu vidinį grožį, tenka pripažinti, kad išorinis grožis sudaro patį pirmą įspūdį... Ką padarysi, tokie jau mes - žmonės ;)

Vartotojo avataras

katyte2328

Lankytojas

jonava

343.10 Lt

Standartinė » 2008 Sau 25, 12:52

man tai isorinis :clap: :clap: :clap: :clap:

Vartotojo avataras

augeboo

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

9,006.10 Lt

Standartinė » 2008 Sau 25, 13:25

Man svarbiau - vidinis. Kas, jeigu išorė iščiustyta, o viduj... Bomžė[-as], neprotingas žmogus. Bet va, jeigu negražus išore, bet gražus, vidumi - čia jau kitas reikalas.

Vartotojo avataras

raminta

Patyręs forumietis

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 25, 13:36

Aš negaliu sakyti, kad man svarbu tik vidus. Man nemalonu bendtrauti su žmogumi, kuris smirda yra purvinas ar pan, kad ir kokias protingas mintis jis besakytu. :roll:

Vartotojo avataras

augeboo

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

9,006.10 Lt

Standartinė » 2008 Sau 25, 13:41

Aš neturėjau omeny dvoko! Jeigu dvoktų - apvemčiau. O jeigu iš tikrųjų, tai abu šiek tiek yra svarbūs.

Vartotojo avataras

raminta

Patyręs forumietis

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 25, 13:43

Gal pasirodysiu ir tusčia, bet man svarbu ir išorė. :P

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių