Namų darbaiJau seniai parasyta . Gal per 10 min. Gauta 9 . O siaip man lietuviu gan gerai sekas. Ypac rasomieji ir literatura . O matiekos negaliu pakest . P****** prie 1 uzdavino valanda... Kazkaip man tikslieji iš viso nesigauna.
-------------------------------------- ech pas mus metiekos nedarom niekada nes ji netikrina tik 3k per 3men nu tada ragai
![]() Aš dabar devintokė tai man ŽIAURIAI daug užduota namų darbų.
![]() Negi mokytojai nesupranta kad ir mums riekia pailsėti? Aš pvz po 7 pamokų grįžtu namo 15h, kol pavalgau ir pažiūriu teliką tai praeina gal 1,5h. Tada pradedu ruošt tris valandas namų darbus o vėliau ir laiko prie kompo pasėdėt nebelieka.. Visose mokyklose taip. Užduoda tie mokytojai "kalnus" namų darbų ir viskas. Sėdi per dienų dienas mokykloje prie pamokų,namie prie pamokų.. mokytis mokytis ir mokytis.. žiauroka
![]() aš tai stengiuosi paruošti, bet deja visų nesuspėju..O per visą naktį nesinori sėdėt ir mokytis,nors kartais tenka. žodžiu ![]() iki 9 klases prie namu darbu sededavau gal 20min, ne daugiau:) taciau kuo tolyn, tuo tenka ilgiau pasedet (jeigu prisiruosiu). Siaip matiekos nedarau, vistiek netikrina:) Ir apskritai, tie namu darbai man....fe... sutinku su tais, kurie sako, kad ko per pamoka neismokai, tai namie juo labiau. Arba reikia paslinkt ILGAI aiskintis:)
Ta musu išvis matiekos mokytoja buka..Jai tik paklykaut,bet mes nekreipiam demesio.zodziu kekviena diena kviecia prie lentos,uzduoda ir nemazai namu darbu.Tai taip nekarta buvo,paprase tokio Ginto mano klasioko sasiuviny kur namu darbus darem,paziurejo ne viska ir pradejo:
-KUR NAMU DARBAI!!!!Ai va..Ir taip visada zodziu. Tai viena karta tas Gintas prisidirbo ![]() ![]() ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |