Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų spalva

Vartotojo avataras

bart4ever

Aktyvus dalyvis

Kaunas.

20,344.49 Lt

Standartinė » 2006 Kov 09, 20:23

Nenukrypkim nuo temos... Bet aš vistiek šiek tiek galvoju, kad jei žmogaus plaukai į viršų 1 metrą ir akys juodos juodos, o batai skirtingi, dar ten viskas kitaip negu pas tave, tai veikliai nepavyks su juo susibendraut... Na bent jau man labiau patinka bendrauti su į save panašiais žmonėmis... Nors kartais gal ir ne... ;]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

with_white_wings

Dalyvis

Kaunas

7,589.61 Lt

Standartinė » 2006 Kov 09, 22:40

Gal ir maloniau bendraut su zmogum panasiu i save :P

Vartotojo avataras

Kitse

Dalyvis

5,364.10 Lt

Standartinė » 2006 Kov 11, 17:34

Mano rudi plaukai,kažkada buvau geltonom sruogelėm blukinus,tai dar likę galiukai gelsvi.Bet šiaip norėčiau garbanotų arba bent juodų plaukų.

Karina

Lankytojas

wln

1,525.40 Lt

Standartinė » 2006 Kov 17, 20:58

mano plaukai tai juodi, banguoti, keisti, juos sunku sukuoti, bet kitokiu kol kas as nenoreciau :? 8) :up:

Vartotojo avataras

*Kotry*

Aktyvus dalyvis

9,708.18 Lt

Standartinė » 2006 Kov 18, 18:01

Mano rudi , dažyti šviesiom sruogelėm, na ilgi norėčiau rudų, nes esu patenkinta savo plaukais :D

HEERA

Lankytojas

Vilnius

675.20 Lt

Standartinė » 2006 Bal 01, 11:12

Mano rudi plaukai, daug kartu dazyta geltonom sruogelem...

Vartotojo avataras

Feusini

Lankytojas

Panevezys

55.10 Lt

Standartinė » 2006 Bal 01, 14:54

Plaukai tamsei rudi. Chemijos nepripazystu. O šiaip jei tureciau nusidazyt tai dzyciaus raudonai ryshkiai ryshkiai

Vartotojo avataras

Doliukas=]

Įsijaučiantis

Šiauliai

2,737.40 Lt

Standartinė » 2006 Bal 01, 16:40

Mano plaukai juodi 8) tiesūs lygūs o aš labai noriu garbanotų plaukų su keliom geltonom sruogom
Paveikslėlis
(tokių norėčiau :P tik kad sruogų geltonų būtų :P 8) )

gywent taj rejk=)

Įsijaučiantis

vln

7,444.60 Lt

Standartinė » 2006 Bal 01, 17:39

Mano plaukai šviesus su dar šviesesnėm sruogom.... Kas keisčiausia tai tos sruogos natūralios :P Kažkada seniai dažiau plaukus, bet po to laiko daug kartų kirpausi taip, kad net neįsivaizduoju iš kur turiu tų sruogų....
Tačiau tos sruogelės neryškios norėčiau keliom splvom sruogas nusidažyt, bet motina neleižia... Sako, kad negadinčiau plaukų nes jie ir taip gražūs...
Na man patinka mano plaukai, bet norėčiau šiek tiek pasikeist šukuosena tik dar nesugalvojau kokios noriu...

Vartotojo avataras

Klaipediete

Įsijaučiantis

Klaipeda

14,160.65 Lt

Standartinė » 2006 Bal 03, 14:56

Esu prisiauginus Svarowskio sruogele prie plauku... Graziai atrodo, bet reikia atsargiai su ja... Pries metus buvau nusidazius plaukus ryskiai ryskiai raudona spalva... Beje daze pati mama... Na man mama leidzia visaip dazyt.. Nes pati tokia kruciake yra... Neatsiliekanti nuo jaunimo mados.... :D
O šiaip dabar esu daug sruogeliu naturaliom spalvom nuo sieno geltonos iki tamsiai rudos prisidarius... :P

Vartotojo avataras

deimantukegrazuoliuke

Lankytojas

vilnius

424.20 Lt

Standartinė » 2006 Bal 26, 11:32

Mano tai rudi, dažiau blondiniškai :mad: Fainai atrodė :D

Vartotojo avataras

Angel without wings

Dalyvis

Jonava

1,314.80 Lt

Standartinė » 2006 Bal 28, 13:23

Nu mano tai rudi, gal truputi ryzi, yra geltonu sruogeliu. Noreciau juodu ir garbanotu.

Vartotojo avataras

CrAyZiOOkjA

Apšilinėjantis

Mažeikiai.

1,582.46 Lt

Standartinė » 2006 Bal 28, 21:43

Am.. mano tai plaukučiai ilgi šviesus.. ;)
Šiaip labai labai norėčiau nusidažyt plaukus mėlynai, raudonai, žaliai ;] Ryškiai ir ne taip kaip kiti :roll: bet aišku man tik pasvajoti... :( ot gaila... dar tikrai norėčiau dredų :lol: negaila man savo plaukų būtų jej tik kas nors leistų :D
Man išvis patinka žmonės išsiskiriantys iš kitų nesvarbu šukuosena, apranga ar pan. :lol:

Vartotojo avataras

niolikine

Įsijaučiantis

jOnIsKiS

4,984.00 Lt

Standartinė » 2006 Geg 01, 22:12

Mm.. mano tai plaukai, rudi(natūralus produktas :D ) dažausi tik sruogelėmis, nes kažkaip visų plaukų gaila.. Tai ant vasaros norėčiau kokiom ryškiom spalvom nusidažyti.. :) Žiūriu čia tokių daug.. :)

Vartotojo avataras

gretutia

Apšilinėjantis

4,106.30 Lt

Standartinė » 2006 Geg 01, 22:37

jetus... mano naturaklus tai tamsiai rudi banguoti truputeli :D bet seniai kazkada buvau raudonai nusidazius... kai bnubluko buvau nudazius is apacios juodai o virsui raudinai :D veliau atsiauginau.. .td juodai nusidaziau :D ir iki siol juodaplauke bet bandau atsiauginti naturalius... tik nlb sekas... :D siaip tai dbr noreciua naturaliu rudu plauku su keliom sviesiom sruogelem :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių