Kas jums svarbiau, ar asmenybė ar muzika?kadangi nelabai klausau komercinės muzikos, tai iš visų dainų, kurias klausau galima kažką suvokti apie jų atlikėjo asmenybę, nes jos yra kuriamos iš širdies, o ne dėl to, kad babkes kalt.
todėl klausant muzikos, iškart susidaro nuomonė apie ją kūrusį žmogų. bet man ne itin svarbu iš tiesų kas ją kūrė, ir koks tų žmonių asmeninis gyvenimas. ne mano tai reikalas. svarbu, kad man patinka tai, ką jis kuria. Muzika
![]() Paskutinį kartą redagavo Angel4Tomorrow 2007 Lap 17, 15:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
Aisku muzika pirmiausia, bet po to vistiek gi idomu ko tas zmogus siekia, kas ji ikvepia ir siaip gyvenimo istorija padeda labiau suprast dainos minti
![]() ![]() ![]() ![]() ___________________________ cia tik mano nuomone Aš tai pvz neseniai sužinojau, kad A.Mamontovo daina "saldi juoda naktis" yra apie tai, kai jis dar mokėsi mokykloj ir žuvo vienas toks vaikinas, jis su draugais buvo mišiose ir kai visi klaupėsi, jie stovėjo... Už tai ir dainoj skamba "Prisimeni, kaip minioje pasmerkti mes stovėjom?
Prisimeni, kaip negalėjom nebūti kartu? Prisimeni, kaip su visais pasroviui nenorėjom? Aš vis dar akimirkoj toj stebuklingoj esu"..."Ar mes susitiksime vėl anapus Mirties?" Ir šiaip Mamontovas ir jo draugai buvo gana maištingi. Negi tokie dalykai neįdomūs? ![]() ![]() Dauguma atlikeju, kurie patys raso muzika, ja raso apie savus isgyvenimus. Muzika neatsiejama dalis nuo atlikejo asmenybes. bent jau man kai pagaliau isgirdus prisiminiau kas atlieka daina tai pirmiau buvo daina o tik paskui atlikejas
![]() ![]() ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |