Diskusijos Grožis ir sveikata

Išsišakoję plaukų galiukai

Vartotojo avataras

Sun4Cold

Apšilinėjantis

1,328.73 Lt

Standartinė » 2012 Bir 20, 22:14

Sveikos, norėčiau jūsų patarimo, ką man daryt? Nes mano galima sakyt kiekvieno plauko galiukas yra išsišakojęs... :/ mano plaukai ilgi, tad norisi ir palaidais vaikščiot, bet taip pastebimai ir šlykščiai atrodo tie galiukai, plaukai kaip šluota. SIAUBAS! Bandžiau visokius šampūnus, kremus, nieko nepadeda :/ Gal žinot kokių natūralių priemonių , ar ką nors pnš? :D Labai reik patarimo!

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2012 Bir 21, 10:22

pakirpk galiukus ir bandyk naudot kokią plaukų kaukę?

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Bir 21, 12:29

Jeigu jau issisakojo tai nieko per daug nepadarysi - teks tuos galiukus nukirpti, o po to, kaip ir sake Miyuki naudok kaukes, kondecionierius, aliejukus, stenkis per daug nedziovinti dziovintuvu ar znyplemis

Vartotojo avataras

Precious

Įsijaučiantis

2,273.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 21, 20:13

Tiesiog nukirpk. Nesvarbu ka tu naudosi, jei galiukai yra labai issisakoja, stebuklingai prilipdyti negali. Siaip patarciau naudoti kokosu alieju, kad isvengtum plauku luzinejimo ar issisakojimo. Smulkios molekules gerai isiskverbia i plaukus ir labai juos drekina. Kiek girdejau, kad dar labai gerai nuo pleiskanu ;D. Seniau naudodavau alyvuogiu alieju, bet pastebejau, kad labai ilgalaikes naudos neduoda ir nera toks veiksmingas kaip kokosu aliejus, bet gali pabandyti.

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2012 Bir 22, 15:52

kad ir nukirpsi ir paskui ir naudosi tas visokias priemones, kad neišsišakotų - vis vien taip nutiks. dėl silpnų plaukų ar prasto maitinimosi (dietų laikymosi?) :) na, šiek tiek gali, bet labai daug nekirpk, nes po to gailėsies.. :)
o šiaip, tai tu pirk kokias brangesnes tas kaukes ar balzamus, jie bus veiksmingesni, kokybiškesni ir labiau padės, suminkštins plaukus ir jie atrodys dailiai palaidi. :]] jeigu perki tuos visokius už kelis litus, tai žinok, norimo rezultato ir nesitikėk. nulėk gal net į kokią vaistinę ten ko pasižiūrėk arba dar namines kaukes darykis, jos šalina "chemiją" iš plaukų :)

Vartotojo avataras

Kamilax4YoSeob

Lankytojas

330.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 24, 22:15

Man ta pati problema tik, kad va aš juos gerai taip normaliai buvau nusikirpus vistiek išsišakoje :/ Ir šiaip mano labai sausi plaukai, Bandžiau ta kokosų alieju tai man žinokit jokio poveikio, nepadėjo ne kiek ... ir labai graudžiuos dėl savo plaukų..

Vartotojo avataras

Sun4Cold

Apšilinėjantis

1,328.73 Lt

Standartinė » 2012 Bir 28, 19:37

Tai kad naudoju ir tuos kremus ir kondicionierius, kerpu galiukus, maitinuosi palyginus tikrai sveikai - vien šviežios iš mamos daržo daržovės, čipsų bei saldumynų beveik niekada nevalgau, dažnai mama padaro ir varškės ir pieno šviežaus nuperka... Nesuprantu.. Mano tie plaukai kažkokie transformuoti :D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Bir 28, 20:10

bandyk suklijuot su moment :D

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 29, 17:03

Aš tai origanų aliejų naudoju. Tikrai labai padeda : )) bet perku gryną kur kirpėjos naudoja tai brangiai kainuoja.

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2012 Lie 07, 01:59

arba nusipirk kokį nors geresnį kremą plaukams, ten tą nenuplaunamą. :) kai išsiplauni galvą, tolygiai paskirstyk ant tų sausų galiukų ar, jei yra būtinybė, ant visų plaukų. naudojant tuos nenuplaunamus visokius ant normalių plaukų - panos skundžias, kad laabai suriebaluoja plaukus. sausiems plaukams tokie labiau tinka.. aš pvz., bent šiuo metu, šitą naudoju:
http://www.oriflame4me.co.uk/ekmps/shop ... 1849-p.png
bent man - tinka ir patinka :) variantų - begalės. bandyk visko, kol atrasi, ko tavo plaukams reikia :]]

Vartotojo avataras

gerf

Aktyvus dalyvis

London, United Kingdom

2,810.50 Lt

Standartinė » 2012 Lie 24, 22:25

dilgėlių nuoviras žiauriai padeda (aišku ne po pirmo karto):
3 šaukštų dilgėlių lapų
pusė litro obuolių acto
pusė litro vandens
tris šaukštus šviežios dilgėlės lapų užpilkite į puse litro vandens ir tuo pačiu kiekiu obuolių acto. visa mišinį virinkite ant mažos ugnies 30min. po to nuovirą nukoškite ir naudokite plaukų skalavimui ir įtrinimui į galvos odą.
dar svogūnų sultys, na super kaip padeda, bet persiplauti reikia ne vieną kartą, nes kvapas ne koks. ramunėlės dar nieko, bet geltonina plauką (jei jie šviesūs). aišku geriausiai būtų nusipirkti profesionalios chemijos plaukams drėkinamąją linija.

Vartotojo avataras

Sigillum

Apšilinėjantis

1,152.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 27, 20:58

Gal dažnai tiesini plaukus? Pakirpk galiukus karštom žirklėm, efektyviau už paprastas. Toliau, kaip kitos minėjo, tepkis aliejukais ir bandyk namines kaukes, jos veiksmingesnės už prekybos centruose parduodamus gaminius.

toma4321

Lankytojas

294.00 Lt

Standartinė » 2015 Gru 08, 12:10

Kokosu aliejų patarčiau panaudot!

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13