Išsišakoję plaukų galiukai
13 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Sveikos, norėčiau jūsų patarimo, ką man daryt? Nes mano galima sakyt kiekvieno plauko galiukas yra išsišakojęs... :/ mano plaukai ilgi, tad norisi ir palaidais vaikščiot, bet taip pastebimai ir šlykščiai atrodo tie galiukai, plaukai kaip šluota. SIAUBAS! Bandžiau visokius šampūnus, kremus, nieko nepadeda :/ Gal žinot kokių natūralių priemonių , ar ką nors pnš?
![]() -------------------------------------- Tiesiog nukirpk. Nesvarbu ka tu naudosi, jei galiukai yra labai issisakoja, stebuklingai prilipdyti negali. Siaip patarciau naudoti kokosu alieju, kad isvengtum plauku luzinejimo ar issisakojimo. Smulkios molekules gerai isiskverbia i plaukus ir labai juos drekina. Kiek girdejau, kad dar labai gerai nuo pleiskanu
![]() kad ir nukirpsi ir paskui ir naudosi tas visokias priemones, kad neišsišakotų - vis vien taip nutiks. dėl silpnų plaukų ar prasto maitinimosi (dietų laikymosi?)
![]() ![]() o šiaip, tai tu pirk kokias brangesnes tas kaukes ar balzamus, jie bus veiksmingesni, kokybiškesni ir labiau padės, suminkštins plaukus ir jie atrodys dailiai palaidi. :]] jeigu perki tuos visokius už kelis litus, tai žinok, norimo rezultato ir nesitikėk. nulėk gal net į kokią vaistinę ten ko pasižiūrėk arba dar namines kaukes darykis, jos šalina "chemiją" iš plaukų ![]() Tai kad naudoju ir tuos kremus ir kondicionierius, kerpu galiukus, maitinuosi palyginus tikrai sveikai - vien šviežios iš mamos daržo daržovės, čipsų bei saldumynų beveik niekada nevalgau, dažnai mama padaro ir varškės ir pieno šviežaus nuperka... Nesuprantu.. Mano tie plaukai kažkokie transformuoti
![]() arba nusipirk kokį nors geresnį kremą plaukams, ten tą nenuplaunamą.
![]() http://www.oriflame4me.co.uk/ekmps/shop ... 1849-p.png bent man - tinka ir patinka ![]() dilgėlių nuoviras žiauriai padeda (aišku ne po pirmo karto):
3 šaukštų dilgėlių lapų pusė litro obuolių acto pusė litro vandens tris šaukštus šviežios dilgėlės lapų užpilkite į puse litro vandens ir tuo pačiu kiekiu obuolių acto. visa mišinį virinkite ant mažos ugnies 30min. po to nuovirą nukoškite ir naudokite plaukų skalavimui ir įtrinimui į galvos odą. dar svogūnų sultys, na super kaip padeda, bet persiplauti reikia ne vieną kartą, nes kvapas ne koks. ramunėlės dar nieko, bet geltonina plauką (jei jie šviesūs). aišku geriausiai būtų nusipirkti profesionalios chemijos plaukams drėkinamąją linija.
13 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |