Diskusijos Grožis ir sveikata

Aukštakulniai

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 07, 12:50

Su aukstakulniais gana lengvai vaikscioti galiu tik tuomet, kai kulnas platus, o ne adatos smaigalys - ant tokiu siubuoja kojos i visas puses :lol:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

ZaliaZole

Apšilinėjantis

1,131.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 02, 15:54

Man grazu kai aukstakulniai ant graziu koju... :roll: pati nenesioju, gal dar anksti truputi, bet drauges tai visos jau juos nesioja(usios)... Karta buvau uzsidejus, tai atrodziau siaubingai... Zdz, netinka man jie... :)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Gru 14, 23:11

Gal nepriderini prie rubu, tai ir netinka? Nebent turi stambesnes kojas, tada buna, kad netinka, bet yra uzdaresniu aukstakulniu, kuriuos galima graziai prisitaikyti

Vartotojo avataras

z69

Apšilinėjantis

639.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 15, 16:32

Gal ir gražu yra aukštakulniai, bet aš jų nemėgstu ir nematau prasmės savęs kankinti dėl mados. Kartais, net baisu žiūrėti, kaip kitos merginos vos šlūpčioja 10 cm žingsneliais klibinkščiuodamos į visas šalis, subine atkišusios. Jau jeigu nešiojat tai paprašykit bent draugės, kad įvertintu eiseną, nes nemokėdama vaikščioti jais 1. Kankini save 2. Juokini praeivius. Ir šiaip manau, kad šitokia avalynė labiau tinka vakarėliams nei pasivaikščiojimams miestu...

msesyte

Apšilinėjantis

647.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 03, 16:12

Na bent jau kaip kam linksma ir nuotaika pakelia :D Siaip pati aukstakulnius myliu, neseniai is varle.lt nusipirkau aukstus su atviru priekiu. Tai kai juos ar bet kokius kitus apsimaunu tai jauciuosi kaip naujai gimus, issitiesiu, pasitempiu ir pati daug geriau jauciuos :P Man aukstakulniai yra seksualu, grazu, net jei kojos storesnes. Kaip tik ant per plonu koju man negrazu :) Aisku pries vaikstant reikia pasimokyti ir iprasti prie savo bateliu kad tikrai ne tik kad nejuokintumete kitu, nors tai is dalies ir gerai, bet ir nesusizalotumete koju :) Siaip kasdien ju nenesioju, maximum pas mane kasdienai gali buti platformos :) aukstakulniai pasivaiksciojimam, ir ilgai ant koju bunant netinka geriau tai pasilikti vakarui, i vakareli kai pati issipustai :P ir siaip labai skausmingu pasekmiu galima susilaukti nuo aukstakulniu jei juos kasdien nesioji :)

joana93

Apšilinėjantis

712.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 16, 01:59

nera konkrecios normos nuo keliu ir koio aukscio... Jei su mazu labai kulnu tai gal ir 12m atrodys normalu... Na 15m ir su kokiais zudikais tai tikrain nenormalu... pasaugokit kojas kol dar galit ir atsilakstykit... "nes su bateliais niekur.. Pati auksciausius gal turiu 10cm nusipirkus is varle.lt, o gal jie ir aukstesni.. kadangi ne taip daznai juos nesioju tai net ir neprisimenu... vis dėlto kasdienai renkuos platforma arba lygiapadzius...

Vartotojo avataras

Rugi

Įsijaučiantis

Aalborg

2,097.58 Lt

Standartinė » 2013 Gru 17, 15:25

Dievinu aukštakulnius, negaliu lengvai praeiti pro juos parduotuvėje. Bet žinoma jei nėra skirti kasdieniam nešiojimui, progoms tik - į vakarėlius, gimtadienius gražu užsidėti jei priderinta prie aprangos. Be to eiseną padaro grakštesnę, užpakaliuką dailina. Pati esu pakankamai aukšta, tai nereikėtų labai aukšto kulno nešioti, bet jei vaikinas aukštas ir nepasidarai visa galva už jį aukštesnė, tada tinka :-)

Vartotojo avataras

Sunnyday

Lankytojas

303.40 Lt

Standartinė » 2014 Bal 11, 11:36

O man tai žiauriai gražu ir kasdien, ir šventėms, nu žodžiu bet kokiai progai aukštakulniai :D
Iškart tokio žavesio, moteriškumo priduoda :boogie: tik va, kad dažnai nešiojant kojos tikrai pavargsta, bet už tai koks grožis!

Vartotojo avataras

Anytta

Lankytojas

Kaunas

202.00 Lt

Standartinė » 2014 Geg 12, 13:58

Christian Louboutin (jei nežinote kas jis, tai jis yra garsus, pasaulinio lygio batų dizaineris, batų guru taip sakant) - jis yra pasakęs, kad moteris, dėvinanti aukštakulnius yra pakilesnė, atsiranda pasitikėjimas savimi, moterys stengiasi nesikuprinti iš karto jaučiausi daug patrauklesnė, seksualesnė. Aukštakulniai lyg moters grožio eliksyras, nes jie suteikia tiek daug teigiamų jausmų ir emocijų - nors ir turi neigiamą poveikį mūsų sveikatai, tačiau reikia galbūt nešioti žemus aukštakulnius, patogius, kad nevargtų mūsų kojytės.

Asmeniškai visada jaučiuosi kitaip avėdama aukštakulnius - lyg kažkokia aukšta madam. Aišku, reikia ir mokėti vaikščioti gražiai, nes daugelis moterų eina kaip gandrai. O aukštakulniai turi lengvai nešti moterį, lyg ant sparnų... :)

Vartotojo avataras

Sigillum

Apšilinėjantis

1,152.00 Lt

Standartinė » 2014 Rgp 19, 22:15

Gražu, jei mergina vaikščiot su kablais moka :D bet kojoms kasdien tai kančia, ilgainiui pasijaučia kad ir kokie patogūs tie batai atrodytų. Nešioju per šventes, renginius :sweeet:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių