Siuntiniai Žaidimai

The Sims 2: Seasons

Vartotojo avataras

Meskiookas

Lankytojas

625.00 Lt

Standartinė » 2013 Bir 03, 12:37

hmm...būtų fainai,jei paaiškintumėt man žioplam daiktui kas tas crackas,ką su juo daryt ir panašiai.:D
Be to cia dar tam ts2 seasons foldery yra Paveikslėlis
tokių dalykų. gal galit man viska nuoseklai ir lietuviškai be visokių tokių žodžių kaip nucrakinimas paaiškint? būčiau žiauuuriai dėkinga:D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2013 Bir 03, 15:11

Tikriausiai reikėjo pažiūrėt kas ten per torrentas, įdėjau naują. Šiaip jame yra instrukcija (info.txt), viskas gana paprasta, bet šiaip žiauriai durnai padaryta
Aš nueičiau čia, atsisiųsčiau fixed exe (tikiuosi, sugebėsi isiaiškint kaip atsisiųst, nėra neįmanoma) ir įdėčiau į program files\ea games\the sims 2 seasons\tsbin (tiksliai nežinau, reikia pakesit ten jau esančius failus, pagal tai ir atsirink). Tą jau aiškinau šitoj temoj: kaip-irasyti-zaidimus-naujokams-t47311.html

Vartotojo avataras

Danielka

Lankytojas

Panevėžys

220.00 Lt

Standartinė » 2014 Rgp 12, 21:18

Visai kvaila :D Buvau susiinstaliavus seasons, ir įsinorėjau susiinstaliuot FreeTime, bet man kažkodėl kažkas neišėjo, buvau kaip ir baigus, paspausdavau ant freetime žaidimo, man išmesdavo sims 2 launcher'į ir iš kart užstrigdavo, paspausdavau OK ir viskas išsijungdavo, tai viską ištryniau, o dabar norint žaist seasons man išmeta lentelę "you are running the wrong version of the Sims 2. Please run the Sims 2 FreeTime instead." Pagalbos :?

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2014 Rgp 12, 22:33

jei viska butum istrynus, tai tikrai butu sita nerasius.Susirask per mano kompiuteri ,program files/ea games, susirandi freetime, ir per bin folderi isijungi "TS2EP7.exe" ar kažką pns, nes kaip suprantu tu neisistalaviai freetime'o (nors jei neesi nusicrakinus po istalacijos, gali tekti pakeist cracka (ta "TS2EP7.exe")
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Rgp 12, 22:35. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Danielka

Lankytojas

Panevėžys

220.00 Lt

Standartinė » 2014 Rgp 19, 15:03

Nebera jokio freetime folderio, ir per control panel issinstaliavau, arba paaiskink geriau ka daryt, nes vistiek nieko nepaeina. Siaip beveik tas pats ir su sims 3 visi folderiai istrinti, o kai noriu issinstaliuot per control panel man ismeta errora ir baigtas kriukis .

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2014 Rgp 19, 18:02

Gali būt kažkas registre likę. Atsidaryk regedit, nueik į HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Wow6432Node/ (Wow6432Node pas tave gali nebūt), ten iš folderių EA GAMES ir Electronic Arts ištrink nereikalingus simsų papildymus.
Paskui iš HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall ištrink {87F6C83D-F949-4d14-B5CB-DC8C75F8932D} (TS2 Free Time įrašas)
Jei reikės kitų, žr čia: http://help.ea.com/au/article/manual-un ... uff-packs/

Siuntiniai Žaidimai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias