Psi galiosGerai kad senai (koki prieš šios metųs ,senai
) radau šias temas (Psi galios ir Kinezės) ir mane taip sudomino ,tai pagoogle'inau vieną iš kinežų (nors jos dar neišmokau) ir radau tinklalapį (psiwiki.com) apie tą kinezia bet sužinojau ta plačiau apie psi ,ki ir sužinojau kaip sukurt jos (nors tik mokų ki kamluolį bet mokinsiuos psi ) ir ten plačiau suradau (visokius dalykus kaip: meditacija,vizualacija,energetinias visokias ir ypač kitus gebėjimus ,be kineziū) ![]()
šiaip pagrinde nekuriu psi-kamuoliu, o panaudoju psi energiją sportui, jėgai ir kad greičiau raumenys augtų, dar įkraunu smegenis, kad geriau dirbtų ir mokytis lengviau būtų, kai programuoji tai prireikia. Mokinuosi kūną padaryt tvirtą kaip akmenį pvz. matėt laidas kai žmonės vaikšto ant stiklo šukių. Dar visai norėčiau šaudyt psi-kulkas (ginybiniais tikslais). O kaip tau wolfing, dar darai psi-workout'ą ![]() wooow..... nesitikejau šiaip ar taip kad galima dar ir psi kulkas saudyt, o ne tik kamuoliukus kurt
gal dar kokius skydus ar pjautuvus is psi galima pasidaryt.... kas kaip kai toki pagalvoji ir issoksta vaizdas mintyse kaip tave drasko geras psi naudotojas, pasidaro negera kad toks ant manes neussoktu ![]()
kaip kada vasaros atostogos prasidėjo neseniai man čia tai rimtai teks pradėt užsiiminėt psi manipuliacija. ^^EnergyMix psi (ir ki) energija neturi tam tikros formos del to iš jos gali daryti ka tik nori, programuoti kaip tik nori ir t.t gali isivaizduoti tu ji kaip vandeni - jis neturi tam tikros formos, todėl tu ji gali supilti i kažkokia tai forma noredama(s) gauti tam tikros formos ledą. Noredama(s) gauti kažkokiu tai įvairių spalvu, skonio pan. leda reikės kažka prieš užšaldant, idėt i vandeni. vanduo gali buti psi/ki enregija, kažko dejimas į vandėny - programavimas enregijos, o užšaldimas - energijos panaudojimas tam tikru tikslu. Kadangi nėra parašyta kokiu tikslu tai turi daryti ir kaip tu ji turi programuoti - galimybiu yra daugybe. Viskas priklauso nuo tavo fantazijos Kas gali pridet mane prie kantakų (kaip pavž: skype - [gal net grupė padarytumėm
) nes noriu su LIETUVAIS pakalbek kuria išmano apie psionics'ma ,nes pačiam neįdomų kalbėt (išpač su kitais kurie tink angliškai šneka ,tai nusibosta ),nes neturių pažistamų su kurais galėčiau pakalbėt ,nes iš jų niekas to neusimineja Juokingą
,tas kad jos tik mokų genirutuo danguje (kitaip sakant graustinius,perkūnus) Kaip man patinka mano lakį fantaziją ![]() Beja gal ir būtų kraupoka , bet tagi tam ir turi naudas tas psi ir kiti ,jie nevientik gali naudotis puolimui , bet ir gynibui!!! Šaip tie gebėjimai tam ir skirti apsygynibui kad nuo juo galėtum apsigyntį (ir kalbų apie visokius skydus iš kuriu galim pasigamint savo [o gal net kito/iškitur] energiją )Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Lie 20, 22:39. Iš viso redaguota 2 kartus.
Kaip reik daryt kad psi energija skirtum jegai ir kad greiciau augtu raumenys taip pat smegenims,nes taip pat uzsimineju sportu ir pvz siandien po vakar ziauriai nusilpes esu (fiziskai) ir sutapimas taip pat mokausi programuoti ir dirbti su adobe after effects...Tai laukiu atsakymo ‹ Įvairūs ‹ Mistika |

) radau šias temas (Psi galios ir Kinezės) ir mane taip sudomino ,tai pagoogle'inau vieną iš kinežų (nors jos dar neišmokau)
) ir ten plačiau suradau (visokius dalykus kaip: meditacija,vizualacija,energetinias visokias ir ypač kitus gebėjimus ,be kineziū)
gal dar kokius skydus ar pjautuvus is psi galima pasidaryt.... kas kaip kai toki pagalvoji ir issoksta vaizdas mintyse kaip tave drasko geras psi naudotojas, pasidaro negera
kad toks ant manes neussoktu 

,nes iš jų niekas to neusimineja