Apple Iphonegaidys ir ta firma, ir tie telefonai. Nu niekam nelinkėčiau tokį pirkti. Iphone 5 išvis patyliu.. naujas, bet dažnam ekranas sugenda, spaudi vieną, jungiasi kitas. Žodžiu:) net kur superka nunešti norėjau iphone 3gs, sakė net neapsimoka jiems jo priimti;)
-------------------------------------- iPhone app store kol kas niekas neaplenkė- programos kol kas geriausiai pritaikytos, žaidimų daug etc etc.
![]() Manau iPhone yra geri telefai tiems, kurie mėgsta žaidimus. Brangus, tačiau žaidimų ir programų atžvilgiu geriausias. Geresnis, nei Apple, samsung galaxy s3. Ekranas patikimas,yra ir apsaugų, patogu, nedidelis, tik kaina didoka (jei be sutarties) 2500 LT. O draugė pirko Norvegijoje, sakė puikus, viską. Ten kainuoja maždaug 5000 - 6000 kr., o valiūtą yra : 1LT - 0,45kr. Viskas čia aišku. O priliečiami telefonai geriausi iš samsung.
![]() ![]() O aš taip nemanau. Man kaip tik Apple būtų labiau prie širdies. su iPhone 5 sugrybavo visiškai, matosi, kas lieka, kai Steve Jobs nebėra.
![]() Visada maniau, kad uz apple tiesiog permoki. Paturejau - patiko, pakeiciau nuomone. Mano draugas teigia, kad jam labiau prie sirdies iPhone 5, nors jis pats turi Samsung S3. Kazkaip patogus jis man naudot, tik gaila, pamesi - tuoj pat ekranas iskils. Apple gerai atrodo, patogus valdyt, bet kad jie ne per ilgiausiai laiko. Aisku, toki telefona reikia saugot. Visada kroviau ant iPhonu, kad juos turi tik tie inteligentai norintys pasirodyt. Deja..
![]() ‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |