Įvairūs Filmai, TV, knygos

Šiandien žiūrėjau filmą

Vartotojo avataras

jevel2rhyme

Dalyvis

2,625.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 01, 18:03

Spring, Summer, Fall, Winter and Spring (2003) - vizualiai gražus, ramus filmas, bet ne man pačio mėgstamiausio žanro, tai labai ir nesužavėjo, antrą kartą žiūrėti jau būtų nuobodu. 7/10
Get the Gringo (2012) - kadangi nepatiko nei M.Gibsonas, nei pats filmas ar siužetas, tai užteks ir 3
Fair Game (2010) - nuobodus filmas su daug nuobodžių kalbų,5/10
Les choristes (2004) - tokius filmus žiūrint apima labai geras ir malonus jausmas, iš jo tiesiog sklinda nuoširdumas ir geros emocijos. be to, ne vienoj vietoj ir nusišypsot galima, 9/10

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2013 Geg 02, 21:32

Jagten / The Hunt

Kažkada labai mėgau panašius filmus, bet dabar man jie per daug sunkūs pasidarė.
Moraline prasme filmas kiek priminė kito danų rež. Lars von Trier'o "Dogvilį". Maža bendruomenė ir vienas žmogus po padidinamuoju jos stiklu. Apkalbos, nepasitikėjimas, šmeižtas, smurtas ir dar visokie kitokie brūdai, kurie atskleidžia pačios bendruomenės netobulumus.

Filmas geras, tačiau kiek per daug realistiškas. Kai imama "sunki" tema, man norisi daugiau subtilumo pačiam pateikime. Čia gi viskas tiesiai šviesiai ir be jokio pasigailėjimo.
Net nežinau kaip vertinti. Šiaip paveikė filmas. 8.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2013 Geg 02, 22:03

Gangster Squad (2013) - tragedija!Manau,režisierius turėjo priemones,bet panaudoja jas visiškai netinkamai - šiuolaikiška atmosfera,per greitas siužetas,nuobodūs dialogai,bevertės scenos,o Sean Peann personažas tai išvis užmušė.2.

There Will Be Blood (2007) - šiaip kai žiūriu jau nežinau kelintą kart šį filmą,tai man vis atrodo,kad kažko jame trūksta.Ir nors viskas yra gerai,sakyčiau,kad problemos slypi kažkur siužete.Jis toks gana netolygus,todėl įdomu yra žiūrėti į veikėjus,grožėtis istorija,klausytis dialogų,muzikos ar gėrėtis kinematografija,bet manau,silpesnis siužetas neleidžia šitam filmui būti absoliučiu šedeveru.Man kažkaip atrodo,kad kartais jis tiesiog "stringa".Nu tai kažkur 9-10.

Vartotojo avataras

jevel2rhyme

Dalyvis

2,625.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 07, 09:33

Abudu filmai panašūs savo siužetu, abudu apie karą ir vaikų išgyvenimą jame, taigi pirmasis
Turtles can Fly (2004) - nuostabus, bet ir liūdnas filmas. patiko tai kad režisierius sujaudina žiūrovą ne per kokius nors graudžius žodžius, o realybe, tokia kokia ji yra. nepagražinta, vietomis man net per sunku buvo žiūrėti. žinoma, labiau nei antrojo filmo patiko ir pagrindinis aktorius, dialogai tarp vaikų ir suaugusiųjų.,9/10

Voces inocentes (2004) - viskas būtų neblogai jeigu ne filmą kūrę meksikiečiai, gal todėl vietomis primena muilo serialą o ne rimtesnį filmą. muzika ir perdėta vaidyba viską sugadina, 6/10

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2013 Geg 07, 13:32

A Clockwork Orange (1971) - ne pirmą kartą žiūriu,bet man tai iš tikrųjų jis per daug "disturbing", kad galėčiau juo pilnai mėgautis.Apskritai,dabar pastebiu,kad Kubrick'o filmuose trūksta žmoniškumo,todėl kuo daugiau žiūriu,tuo labiau kyla klausimas,ar jo filmai yra šedevrai ar tik pompastika.Nepaisant to,idėjos realizavimas superinis,dialogai tai išvis kaip poezija,istorija iš knygos į filmą perkelta meistriškai.8

Into the Wild (2007) - tikėjaus,kad vėl žiūrint šį filmą,jis pradės patikti,bet klydau.Šiaip,na nepasakyčiau,kad jis blogas,bet nu man tai visiškai neįdomus,pati filmo tema manęs nedomina,negalėjau įsijausti ir užjausti.5.

Born on the Fourth of July (1989)
- Oliver Stone vėl savo kontroversiškame stiliuje ir vėl koncentruojasi į karą.Nebuvo jis man labai įdomus,toks gana nenuoseklus.5.

Vartotojo avataras

jevel2rhyme

Dalyvis

2,625.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 12, 15:08

The Reader (2008) - neblogas filmas. žinoma, labiausiai įsimena gera K.Winslet vaidyba, bet to neužtenka kad būtų galima pavadinti geru filmu. problema su scenarijumi, nes jau kažkur nuo vidurio darosi nuobodu žiūrėti, 6/10

The Fall (2006) - gražūs kostiumai, dekoracijos, spec. efektai. bet tuom ir baigiasi pliusai, pats filmas kažkoks padrikas su neįdomia istorija, 5/10

Le scaphandre et le papillon (2007) - labiausiai įstrigęs pastaruoju metu, verta pamatyti, 8/10

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2013 Geg 12, 17:30

Gabe7 rašė:
Into the Wild (2007) - tikėjaus,kad vėl žiūrint šį filmą,jis pradės patikti,bet klydau.Šiaip,na nepasakyčiau,kad jis blogas,bet nu man tai visiškai neįdomus,pati filmo tema manęs nedomina,negalėjau įsijausti ir užjausti.5.

:up: Pritariuu, neseniai vėl jį pažiūrėjau, žiauriai neįdomus.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2013 Geg 17, 22:24

In the House / Dans la maison

Istorija pasakojama pasitelkiant vieno mokinio rašinius, kuriuose jis atskleidžia savo klasioko šeimos gyvenimą. Filmas turi tarsi du sluoksnius: pirmajame į svetimą gyvenimą įsibrovęs paauglys ir jo rašiniai, antrajame – rašinius taisantis ir literatūrinę gislelę padedantis surasti paauglio dėstytojas.

Patiko, kad viskas juda greitėjančia tvarka, kai kiekviena diena, kiekvienas naujas rašinys artina prie naujos intrigos, o kiekviena nauja intriga veda prie svarstymo, kas gi bus toliau. Pamažu idiliško gyvenimo poezija virsta egzistencinių klausimų pripildyta drama. Taip prasideda psichologinis žaidimas tarp realybės ir vaizduotės, kai gyvenimas persipina su literatūros kūriniu, kuriam žūt būt reikalinga „galinga“ pabaiga. Tas desperatiškas pabaigos ieškojimas ir balansavimas tarp padorumo ir nepatenkintų poreikių kuria vidinę įtampą, kausto dėmesį ir nepaleidžia iki pat paskutinių sekundžių.

Pabaiga... Čia labiausiai tiktų frazė, kuri nuskambėjo pačiame filme: „Žinai geros pabaigos paslaptį? Skaitytojas sako: Aš to nesitikėjau, bet kitaip ir negalėjo baigtis“.

Filmas tikrai vertas dėmesio. Stiprus, įtaigus, kartais kiek nejaukus ir psichodeliškas, bet įsiurbiantis visu šimtu procentų. Mėgavausi kiekviena jo minute. Būtent tokį kiną aš myliu. 10/10

Vartotojo avataras

jevel2rhyme

Dalyvis

2,625.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 19, 11:52

Inside Man (2006) - įdomiai prasideda, bet paskui darosi vis nuobodesnis, nors aktoriams ir jokių priekaištų. pabaiga išvis be jokios intrigos ar kulminacijos, 6/10

50/50 (2011) - labiau patiko pirmoji filmo pusė, tokia šiek tiek su cinizmu ir ironija. paskui po pusės filmo, kaip ir buvo galima nuspėti, siužetas praskysta, atsiranda ašaros, meilės, ir nuobodi pabaiga, 7/10

A Single Man (2009) - filmas, kuriame didelis dėmesys skiriamas detalėms, muzikai, spalvoms. melancholiška nuotaika, neįdomi tema, visiškai nepatiko, 3/10

Vartotojo avataras

jevel2rhyme

Dalyvis

2,625.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 27, 09:23

apie keletą neseniai matytų siaubo filmų,

Pandorum (2009) - siužetas visiškai neįdomus, neįtraukiantis, ir jau nuo vidurio filmo aišku kuo baigsis. iš aktorių niekas neišsiskiria, visi vienodi ir panašūs. kaip siaubo filmui 3 ir dar vienas pliusas už spec. efek. tai bus 4/10

Ils (2006) - buvo pusė bėdos filmas kol nepamačiau pabaigos. net juokas truputį suėmė kad viskas taip kvailai..,3/10

The New Daughter (2009) - net nežinau ar tai galima pavadinti siaubo filmu. bet vieną išvadą galima padaryti. jeigu filmo pradžioje rodo kad šeima įsikrausto į naują namą su katinu, ir žinai kad filmas yra apie kažin kokius demonų apsėdimus, tai jau aišku kad tam katinui filme liūdnai baigsis, 2/10

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2013 Geg 27, 17:00

aloha

Mulholland Dr. (2001) - pirmą kart žiūrėjau šitą išgirtą filmą ir, kaip siurreliazmo nemėgėja,likau visai patenkinta turiniu,bet man visas apipavidalinimas pasirodė netinkamas,o ir pats filmas vietom pompastiškas. 6-7

Persona (1966) - Bergman'o filmai man yra gana skaudi tema,nes,nors ir galiu pastebėti techninį meistriškumą,filmo turinys man visada lieka svetimas.Suprantu siužetą,bet nesuprantu istorijos.6.

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2013 Bir 01, 00:46

Warm bodies (2013)

Žvalgiausi kažkokio įdomaus, bet naujo filmo, ir...pavyko atrasti kažką, kas užkabino.
Kažkodėl nenori daug ir pasakoti apie šį filmą, nes filmo trailer kalba apie save geriau, nei aš parašyčiau.

Lengvam pažiūrėjimui, su ironijos prieskoniu ir aišku, nenusibostančiu pagrindinio veikėjo spoksojimu į vaizdo kamerą.

Skanaus
;)

„The brains the best part. The part makes me feeling human again“ film quote.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2013 Bir 07, 21:39

The Birds
Nežinau, kažkaip man visada buvo įdomus senesnių filmų fenomenas. Vis pasvarstau, kiek iš tiesų jie yra geri, ir kiek vertės priskiriam vien dėl to, kad jie skaičiuoja jau ne pirmą dešimtį (maždaug: "vyresnius reikia gerbti, neees ...jie vyresni").
Kad ir kaip ten būtų, The Birds man patiko. Ne kaip siaubo filmas, tiesiog - kaip filmas. Įdomu žvilgtelti į "tų laikų" kinematografiją, spec. efektus, režisūrinius sprendimus. Įdomiai pateikta (netuščia, kaip dažnai pasitaiko šių laikų siaubo filmuose) istorija, įdomūs personažai. 9

Pleasantville
Filmas filme, arba kaip pora paauglių „mistinio pultelio“ pagalba patenka į savo mėgstamą serialą. Ten viskas tobula – niekas nesipyksta, nepavydi, niekada neprameta kamuolio į krepšį, o grįžus namo visada laukia vakarienė. Žodžiu, viskas vyksta pagal seniai nusistovėjusią tvarką ir niekas dėl to nesuka sau galvos. Aišku atvykėliai iš anapus ekrano nejučia viską ima keisti.
Toks paprastas, bet visai įdomiai pateiktas filmas (pvz., iš pradžių pasaulis kaip ir žmonės yra nespalvoti, bet savyje atradus kažką naujo, aplinka įgauna vis daugiau spalvų). Patiko stebėti, kaip žmonės atradinėja jiems naujus jausmus (pyktį, baimę, nuostabą, susižavėjimą), kaip stebisi pirmu lietumi (nes iki šiol čia niekada nelijo) ar gesina gaisrą, kai anksčiau gaisrininkai buvo reikalingi tik katėms iš medžių traukti.
Tiesa, perdėtas melodramiškumas ir siužeto nuspėjamumas kiek erzino, bet šiaip neblogas filmas. 7

Vartotojo avataras

jevel2rhyme

Dalyvis

2,625.00 Lt

Standartinė » 2013 Bir 09, 15:45

Conviction (2010) - nuobodus filmas apie vieno žmogaus teisminį procesą ir jo sesers pastangas jį išlaisvint iš kalėjimo. tiesą sakant, žiūrint buvo visai nesvarbu išlaisvins jį ar ne, nes pats veikėjas pasirodė atgrasus ir agresyvus kone visose situacijose. visiškai negaila kai tokie ir sėdi kalėjimuose, 4/10

Biutiful (2010) - nepatiko, nes daug kur perdėtai melodramiškas, daug nereikalingų scenų nieko bendra neturinčių su scenarijumi, greičiau jau buvo nuobodu, vietomis šlykštu dėl kai kurių vaizdų, bet kaip drama labai silpnas filmas ir tikrai giliai neužkabina, 4/10

Flypaper (2011) - nors antrą kartą ir nežiūrėčiau, bet šiaip vienam kartui visai neblogas, yra ir juokingų vietų, ir netikėta pabaiga, realiai gal tiek ir nevertas bet neprisimenu kada paskutinį kartą filmas buvo taip pralinksminęs, 7/10

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2013 Bir 10, 23:58

Seven Psychopaths
Šiaip keistokas filmas, bet man patiko. Įdomus scenarijus, įdomūs personažai, susižiūrėjo be didesnių pastangų. 8

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių