Šis bei tas Pašnekesiai

Įsimylėjau, kaip sustabdyti tą jausmą?

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2013 Sau 10, 23:53

Man greit 19;D
susipažinom internete, abu viens kitam patikom, tai taip ir išėjo. bet žvilgsniai buvo, buvo;D;p
mm,kaip fainai prisimint :>

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2013 Sau 11, 01:30

Pupa*Uoga rašė:AgnyČy ir Hotmess: - o ar jūs, turite vaikinus? ar jau ištekėjusios, susižadėjusios? :oops: Matote, aš nežinau jūsų amžiaus. Kaip jiems prisipažinote? :hug: Papasakokite, o apie mane negalvokite. Kaip padėti/patarti, gal aš iš pasakojimų gausiu pamoką (jeigu turite). :-) :-) :-)

Man 24 metai ir jau 2 metus esu susizadejusi, bet dar neistekejau. Maniskis pirmasis pasake, kad myli, paprasciausiai is kalbos isejo, per daug nesureiksminom tos frazes. Jauni, tavo metu vaikinai daznai vengia tokiu zodziu kaip "myliu", nes jiems tai asocijuojasi su isipareigojimams, kam dar nera pasiruose, o ir atsiduoti vienam partneriui dar nera subrende

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2013 Sau 11, 14:51

nevengia sakyt myliu, bet manau,kad dar patys nelabai supranta ką sako ir ar iš tikrųjų taip jau myli.. nes dažniausiai tai būna tik susižavėjimas, kaip ir tavo atveju;p

Vartotojo avataras

Pupa*Uoga

Lankytojas

Panevėžys

456.33 Lt

Standartinė » 2013 Sau 11, 19:04

Kaip jums fainiai ką :) :-)

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2013 Sau 12, 16:04

Nu reik ir iš bernų pusės kažką užvelt.
Jei jis tau patinka - taip ir pasakyk. sukaupk drąsą, ir pasakyk ;) mes irgi nesam visi drąsuoliai, tai gal jis taip pat galvoja, kaip pasikalbėt su tavim, o nedrįsta :)

ai, nepastebėjau kad tu nesi net kalbėjus su juo. Tokiu atveju, tiesiog prieik, susipažink. Draugiškai. Tik pabendravus nuspręsi, patinka jis tau ar ne - o gal tau bus nepriimtinas jo vidus :)

Jei nežinai kaip užkalbint, tai jį pamačiusi kur nors lauke, prieik, paklausk kur randasi koks objektas. jis papasakos, tada gali mėgint kalbėtis. jei krisi į akį - tada jau bus dėmesys iš jo pusės, ir bus ok. :D
O šiaip jei reiks kur toli eit, pasiūlyk jam palydėt tave - sakyk, pasiklysiu :D Jei sutiks, tada eidami jau tikrai susipažinsit artimiau. Jei nesutiks - tu jam nepatikai, arba jis kurs nors skuba. jei skuba - bent numerio paprašys ;D

Vartotojo avataras

Pupa*Uoga

Lankytojas

Panevėžys

456.33 Lt

Standartinė » 2013 Sau 15, 19:13

Bet gali būti ir kitaip. Pavyždžiui jis "skuba" tik dėl to, kad jam nepatikau :-) O, kad numerio paprašytų, per drovus. Bet gali būti įvairių versijų, o jų niekas nežino šiam pasauly, nebent įsimylėjeliai... :-) O kaip ką pakeisti, jei jam nepatikau? :shock: Nenorėčiau tokios tiesos.. :roll:

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2013 Sau 15, 19:33

jei jau nepatikai, tai prieš vėją nepapūsi. Jei bent man nekrinta mergina į akį - labai sunku mano nuomonę pakeist.

Vartotojo avataras

Pupa*Uoga

Lankytojas

Panevėžys

456.33 Lt

Standartinė » 2013 Sau 15, 23:04

Gal tavo, o jeigu praeis keleri mėnesiai, metai, ir t.t. ir įsimylės? Būna, kaip sakiau visokių versijų. Vistiek vienodų žmonių nėra. Aurimai, visiškai su tavo nuomone sutinku. Netvirtinu 100%, bet daugiau nei puse apie 89% 87% proc. berniukams taip yra :-)

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2013 Sau 16, 17:07

Papraščiausiai prieik ir pakalbink jį. Supranti, jau beveik 3 savaites čia triniesi, ir nesugebėjai jo net pakalbint. Po to gali būti per vėlu. Susiras kitą paną - grauši save, kad net nepakalbinai jo.
Geriau pabandyti, o jei nieko nesigaus - pamiršt.
Laukti negalima pakalbinti.
Laukti negalima, pakalbinti.

pė es, nesugalvok po dienos ar dviejų pradėt pasakot, kad jis tau patinka. Mano nuomone, iniciatyva turi būt iš vaikino pusės. Mergina turi parodyt veiksmais, kad yra susižavėjusi, ir taip padrąsinti vaikiną prisipažinimui.
Jeigu pradėsi pasakot, kaip jis tau patinka - išsigąs. Pabėgs, ir nebeturėsi nei draugo, nei vaikino.

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2013 Sau 20, 13:52

kaip sekas?

Vartotojo avataras

Begėdė.

Lankytojas

605.46 Lt

Standartinė » 2013 Sau 22, 16:54

Nereikia jausmų stabdyti. Jei jie bus nelemti - patys `susigers`. :sweeet: