Įvairūs Gyvūnai

Ak tie tėvai

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Lap 24, 13:46

Suprantat tėvai visiems tą patį sako, kad neprižiūrėsi ir t.t Ir niekaip tu neįrodysi, jiem, kad gali prižiūrėt, kol nesuteiks vaikui galimybės, tiesiog tėvai turi pasitikėt, jei nepasitiki, tai progos ir nebus.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Katcūkas1558

Įsijaučiantis

1,139.09 Lt

Standartinė » 2012 Lap 24, 15:14

Na, bet dažnai taip ir būna. Vaikas neprižiūri arba po kurio laiko jam nusibosta prižiūrėti gyvūnėlį.

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2012 Lap 28, 00:53

Intec rašė:Suprantat tėvai visiems tą patį sako, kad neprižiūrėsi ir t.t Ir niekaip tu neįrodysi, jiem, kad gali prižiūrėt, kol nesuteiks vaikui galimybės, tiesiog tėvai turi pasitikėt, jei nepasitiki, tai progos ir nebus.

O aš labai mandra buvau ir per savo dešimtą gimtadienį parsinešiau katę, tai nebeturėjo kur dėtis :cha:

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2012 Lap 30, 18:04

Tai vadinasi tėvai buvo lengvai palaužiami, nes mano atvejis kraupokas, man 19, studijuoju gyvenu bute, mokaus gerai, netoli nuo namų, turiu savo mašiną, grįžtu kiekvieną savaitė namo(parvežt šuniuką galėčiau laisvai), nereikėtų nieko prašyt kad prižiūrėtu, bet vistiek neleidžia pirkt(iš savo pinigų), noriu mažiuko terjeriuko ir vistiek sako ne. Nors esu atsakingas. Tai patikėkit čia mano pavyzdys yra geriausias, kaip tėvai kartais sucks.

Mergaite123456789

Lankytojas

244.00 Lt

Standartinė » 2013 Bal 05, 17:57

Na jo nervuoja bet vistiek aš suprantu tėvus nes mes tikrai neturim vietos šuniui ir man taip gerai su jūrų kiaulyte..

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias