Po savo bordinių/raudonų plaukų užsinorėjau vėl tapti šviesi. : D
Nu joo, iki šiol kankinuosi kad atsiauginti plaukus. Dažau kartą į 2 mėn pas kirpėją - daug plonų baltų sruogelių. Bet dar ne visiškai plaukai ataugo, todėl galiukai ryži, nefainai atrodo.
Man keista, kad merginos degina visus savo plaukus dažydamos juos visus, visą galvą. Nes šiaip, jei paviršiuje padaryti daug plonų sruogelių, tai išsiplovus galvą atrodo kad visi jie šviesūs, o kad apačioj natūralūs tai nesimato (bet svarbu plauti prieš kažkur einant, nu bent jau aš plaunu kiekvieną dieną). :] Tuo labiau, jei visa galva balta, tai po 2 sav jau vėl reikia eiti dažyt šaknis, nes labai matosi ataugę plaukai. O kai sruogelėm, užtenka 2mėnesių, kartais daugiau (priklauso nuo augimo).
Aj, ir dar sau pasakiau, kad niekada nedažysiu plaukų papigiai (nėra gerų dažų paprastose praduotuvėse, ten visur atliekos) dažais iš parduotuvių. :] Nes ir sudeginti plaukus lengva (nesvarbu ar tamsia ar šviesia spalva dažyt) ir šiaip kreivai nudažyt (nors čia gal retas atvejis).
Tai va plaukams dabar negailiu pinigų (nors jų beveik nėra : D ) ir einu geriau pas kirpėją, kuri naudoja tikrai geresnius dažus ir žino ką ir kaip daryt. Aš apie metus dažiausi visada pati, nu tai padeginau plaukus, ir šiaip blukdavo tie dažai labai greitai.
Jei turit klausimų kokių dėl plaukų tai galit klaust, ką žinosiu tą sakysiu, aš jau tiek su savo plaukais prakentėjus, visokių kaukių pasidarius, kad bent kažką dėl dažymo ir sveikų plaukų galiu patarti. : D
Plaukų dažymasVasarą pirmą kartą bleachinau plaukus, atseit, turėjo vėliau gautis LABAI raudona. Aha, oranžinė buvau : D bet Lietuvoj vėl savais dažais (ne rankų darbo) dažaus ir neturiu nusiskundimų, tik tas mėnesis greit praeina, o plaukai taip greit auga... Anksčiau erzino tai, kad visada raudonas vanduo bėga, viską išteplioju : D bet pripratau. Dabar čia kaip koks SOLOMON tagas, tik abstraktus ir raudonos žymės : D
Su chna terliojuosi nuo birželio. Visada norėjau ryžų plaukų, nes mano tokie lietuviškai pilki, bespalviai : (. Nors procesas labai ilgas, purvinas ir nemaloniai kvepiantis, rezultatai labai patinka. Ir gera žinot, kad nežaloju plaukų chemija. Čia taip atrodė po pirmo dažymo. Dabar spalva sodresnė, tamsiai oranžinė.
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8370_n.jpg Mano paneles? Wtf??
Nusidaziau saviskius "hot cinnamon" spalva, labiau nesa i ruda su raudonu atspalviu. Meginu iprasti Mano plaukuciai dabar ^^ ![]() Paskutinį kartą redagavo HotMess 2012 Rgs 30, 13:10. Iš viso redaguota 1 kartą.
Negaliu apsispręst ką daryt, tamsint plaukus ar ne? dažyčiau tamsiai ruda,dabar su nuplaunamais, tai super tinka, bet. labai susidrožčiau plaukus, jei juos nusidažyčiau tamsiau? nes ir plaunu kiekvieną dieną ir karčio jiem nepagailiu,nors stengiuos kuo mažiau.
ir ar įmanoma po to nusiimti dažytą spalvą ir vėl grįžt prie natūralios? žinau kad su tokia chemija blondines nuiminėja, bet ar tamsesenes paeitų? ačiū jei kas atsakys,plaukų dažyme neesu labai nusimananti kol kas ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |