Diskusijos Gyvenimas

Dėmesys iš užimto vaikino, ar merginos

Vartotojo avataras

(E.)

Apšilinėjantis

818.29 Lt

Standartinė » 2012 Bir 07, 20:39

Nebepamenu ar yra taip buvę, bet net jei ir atsakiau tuo pačiu, tai ko gero tik dėl žaidimo, nes toks vaikinas man atrodo nerimtas ir nevertas pasitikėjimo.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Bir 09, 16:27

devoted rašė:Nėra nepakeičiamų vyrų. Visada rasi gražesnį, protingesnį, mielesnį ir tokį, kuris labiau trauktų :)

Maniskis nepakeiciamas :sweeet:

Manau, reikia vertinti tai, ka turi, o ne ieskoti kazko, kas gal bus geresnis. Arba jei jau taip nepatinka gyvenimas su dabartiniu vyru kam apgaudineti ir dairytis is sonus - issiskiri ir ramu. Prisimink del ko isimylejai savo vyra, kokios jo savybes tada tave zavejo? Ir kas pasikeite, kodel nebejauti jam tokiu paciu jausmu? Gal tiesiog truksta truputelio romantikos, smagiu atostogu drauge ir jusu meile vel isiliepsnos?

merita

Lankytojas

508.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 30, 23:56

merginos turbut jums nera taip buve jai sitaip kalbate...jam uztenka paziureti man i akys,man siurpuliukai per visa kuna pereina...klausymas,kodel jis toks pirmas,atrodo butent va sitas kurio man reikia!o dabar tas laikas,kai atrodo artejame vienas prie kito vis arciau,baisu,kad nebuciau apgauta,tai kas,kad jo akys atrodo tokios siltos,geros,man graziausios pasaulyje,gali buti,kad jos man suteiks daug skausmo..mergytes geriau patarkite man,kaip issiaiskinti ar visa tai tikra.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Lie 01, 13:53

Jeigu tikrai taip ji myli, turetum pati instinktyviai jausti ar neapgaus jis taves (nors jei zmona ar mergina jau turi tai hmzz..). Susizavejus zmogumi visada siurpuliukai laksto, bet tai nereiskia, kad tai tau skirtas asmuo ir galesi su juo praleisti visa likusi gyvenima. Padeti issiaiskinti ar jis ziuri i tave rimtai pades jo paties elgesys - ka jus veikiate kartu, ar susitinkat tiesiog pabuti kartu, ar tik seksui ar flirtui, ar jo zmona, kuria lyg ir sake, kad paliks zino apie jus ir t.t. Meile gali buti akla, bet kartais butu gerai prasimerkti ir pamatyti jos perspektyvas (jei tokios isvis yra), jei nenori visa gyvenima buti meiluzes kailyje

merita

Lankytojas

508.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 09, 15:18

nu ka viso to pabaiga...dabar jau prie mano akiu jis bendrauja su kita,gana daug...turbut todel jog as per ilgai lauziausi=),net paciai nesitiki,sunku man ziureti kaip jie bendrauja,kaip jie dingsta abu po valanda laiko...o buvo taip,pradzioje jis nekreipe demesio i ja,bet jos atkaklumas paeme virsu,o as tiesiog buvau izdidi,neprisileidau jo per arti,tai vis delto kartais neprieinamumas nieko gero neduoda.tik nezinau kaip nuslepti ta skausma kai matau juos kartu,kai zinau,kad jie kartu atrodo sirdis isoks is krutines.ah tie vyrai....visi vienodi....=(!!!!!!!!!!

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 09, 23:09

Nepyk, bet tu pati kvaila, kad leidi sau isimyleti uzimta vyra, plius pati turedama vyra ir tada kaltini visa vyru gimine, kad kiaules jie visi..

Vartotojo avataras

JAer

Įsijaučiantis

Vilnius

1,652.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 10, 00:25

Buvo daug tokiu atveju. Nors ir per vakareli koki ar dar ka. + isgerusi kazkiek pradeda listi. Nieko negalvodamas iskart raminu ir pradedu aiskinti kaip psichologas koks, kad turi vaikina, vertink tai ka turi ir neziurek i kitas puses.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 10, 10:18

Jau tai merginai, kuri pati lenda prie vaikino, būdama užimta, nusi*ikt ant antrosios pusės. :)

Vartotojo avataras

JAer

Įsijaučiantis

Vilnius

1,652.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 10, 10:23

Tiesiog tokia mergina nezino ko gyvenime nori. Iesko nuotykiu del kuriu paskui verks naktim. Tada gal tik supras ko neteko. ;]

merita

Lankytojas

508.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 10, 11:11

na taip,jus visi teisus :-) bet kartais gyvenime jau taip buna,kad gimsta simpatija kitam...na,bet dabar as nepasakyciau,kad jauciuosi labai blogai,dabar lyg nuo kazko issilaisvinusi,dziauguosi,kad visas tas jo portretas kuris gime mano galvoje dingo,visa tai del ko jis man taip patiko,dingo...dabar jis man kitas zmogus.kai pagalvojiu ar vis dar noreciau buti su juo,oi tikrai ne....na kiti man sako,kad jis sitaip elgiasi nes negauna demesio is manes,sitaip bando atkreipti meno demesi i save,jai yra butent taip,tai man tai juokinga ir vaikiska,tokio nesubrendusio nezinancio ko nori man nereikia :-) tiesiog mano nuomone apie ji visiskai pasikeite.taip jau buna,kad zmoguje matai ta,kuo jis nera,randi tokias savybes kuriu atrodo truksta mano gyvenime is kito zmogaus.patikekite manimi tikrai nesikariau jam ant kaklo,zavejausi juo tyliai,ziurejau kaip viskas rituliuosis toliau ir ka is tiesu jis man jaucia...dabar dziaugiuosi,kad sugebejau islikti tokia kantri,nes dabar galiu ramia sazine praeiti pro ji iskelusi galva!aciu jums uz jusu nuomone.o visa sita istorija liks man pamoka,juk gyvename ir mokomes ;)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 10, 12:42

Tu cia vis rasai ir rasai apie ta savo zavejimosi objekta, o kaip nuosavas vyras? Nemanai, kad laikas skirtis, jei vis i kaire zvilgcioji?

merita

Lankytojas

508.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 10, 14:32

kiek tokiu kartu jau buvo,bet vis gryztame i pradzia,supranti gaila zmogaus man...jis zino,kad nemyliu jo,tik nesuprantu kodel vis laiko mane..na jis man sake,as zinau,kad nemyli manes,bet as neisivaizduojiu gyvenimo be taves...kai as ji palieku,savaite tyla,o paskui vel jo prasymai,pazadai,tiesiog as negaliu ziureti kaip jis kankinasi...jis labai geras zmogus yra,labai myli mane.tikrai to niekas nesupras,kam neteko su tuo susidurti!tas zmogus brangus labiau kaip draugas,kai jis kankinasi,kenciu ir as.mano draugai,artimieji visa tai mato,jie man pataria nutraukti pagaliau situos santikius,bet kai as tai padarau,jis su tuo negali susitaikyti.cia labai sudetinga,zinau,kad mes abu neleidziame vienas kitam gyventi savo gyvenimus,mums vienu keliu nelemta eiti,bet kaip reikia vienai istverti,kai matau kaip jis kankinasi...as zinoma taip pat skaudinau ji,isiziurejusi i kita,turbut maniau,kad tas kitas mane palaikytu,man maziau skaudetu.savanaudiska,bet as viena nesugebu visa tai nutraukti.as zinau,kad dabar turbut sulauksiu smerkianciu komentaru,kekvieno nuomone man svarbi.

Vartotojo avataras

JAer

Įsijaučiantis

Vilnius

1,652.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 10, 14:48

Pazistamas jausmas ;]] Geriau greiciau nutraukt ir po keliu menesiu viskas gerai bus. Aisq praeities neistrinsi, bet santykius galima panaikinti ;] Jauciuos dabar lyg buciau tas vaikinas ;] Tiesiog ta pati istorija, mylejau ir labai. Bet po 2 metu isdave su kitu. Sakydama, kad tu man dabar tiesiog labai geras draugas ;] Nors kaa.. Pamelavo truputi ir tiek ;] Dabar laimingai gyvenu, tame padeda mergina ir viskas super ;] Tau siulau ta pati daryt. Kuo greiciau viska baigsi, tuo lengviau ir greiciau pamirsi ;]

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 10, 14:54

nekabinu panų, kurios užimtos, kažkaip dar ne tiek degradavęs, kad nerast neužimtų : DD o kitiem tai kiek matau p x būna užimta ne užimta, iš patirties žn parašo "gal susitinkam vakare, ne viską pavydiems berniukams reik žinot" tai telieka tokius pagaut ir sulaužyt. urodai gadina draugystes

bet šiaip žiauriu kai pana turi baxurą ir su kitais būna/susitikinėja/bendrauja pastoviai, nu dar kai baxuras užimtas ir bendrauja su pnaom tai px, nes vistiek jiem tik seksas galvoj o kadangi turi paną kuri duoda tai netrauks pas kitas : DD

merita

Lankytojas

508.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 10, 15:20

baisiausia yra tai,kad tam zmogui galiu sugadinti gyvenima,baisu,kad daugiau nebepatikes kita.jis sake jai paliksi mane,man tikrai daugiau nieko nebereikes.netikiu,kad pora menesiu ir viskas susitvarkys...

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias