Diskusijos Gyvenimas

Zodiako ženklai

Vartotojo avataras

Sunset

Dalyvis

Vilnius

38.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 17, 19:01

Liūtas. Daug kas atitinka, bet neviskas. :sweet:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Schizo

Įsijaučiantis

Didžioji Britanija

1,127.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 28, 14:45

Liūtas. Beveik niekas neatitinka. Būti dėmesio centre man tolygu mirčiai ir lyderiu būti nemėgstu.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 01, 00:34

Saulys, dalinai atitinka, bet lygiai taip pat galeciau prisitaikyti ir kitu zenklu savybes

Vartotojo avataras

Sigillum

Apšilinėjantis

1,152.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 01, 11:43

Žuvys, labai atitinka. Tiek teigiamos, tiek neigiamos žuvų savybės manyje stipriai išreikštos. Bet nesu iš tų, kurie labai kreipia dėmesį į horoskopus.

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 01, 13:33

Aš ožiaragis.
Horoskopais netikiu, ypač tais dienos. Juk pasaulyje šitiek žmonių ir negali būti taip, kad visiems to paties zodiako ženklo žmonėms tiks tas pats dienos horoskopas. Nebent tikėčiau būtent pagal mano gimimo datą sudarytu horoskopu.
Ir tikiu tarpusavio santykiais pagal zodiako ženklą. Visiška tiesa, kad ožiaragiai sutaria puikiai su mergelės ar jaučio ženklą turinčiais žmonėmis, ir pavyzdžiui nesutaria su svarstyklėmis. Bent jau man tai atitinka.

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 02, 16:07

aš jautis ir apie savo zodiako ženkla beveik nieko nežinau

Vartotojo avataras

dream.

Įsijaučiantis

1,599.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 12, 14:02

Esu mergelė, netikiu horoskopais, kažkaip nepasitaikė, kad atitiktų jie :)

Vartotojo avataras

SpeechTherapy7

Įsijaučiantis

Liverpool

1,304.18 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 28, 16:01

Cia saulys.

Am, netikiu dienos, savaites, menesio. Del to, kad tai komercinis s.
zinau, kad vienoda zodiako zenkla turintys dvi priesingos lytis bus skirtingi charakteriu, pomegiais ir t.t.
Ir dar ta zinau, kad kiekvienas musu turi po 3 zodiako zenklus.
Tuos kuriuos cia paminejome yra zemes zodiako zenklai, bet yra dar menulio ir saules, todel kartais skaitydami apie zemes zodiako zenkla tenka nusivilti, kad daug kas neatitinka taves.
Norint suzinoti savo menulio ir saules zodiako zenklus reikia pilnos gimimo datos ir tikslaus laiko. Ir ten internete kazkur susiziuret :D

Vartotojo avataras

DeepPurple

Lankytojas

Molėtai

269.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 28, 16:14

Paveikslėlis

Mano horoskopas mergelė.
Iš tikrųjų visai nemažai apie mane tiesos pasako. Labai pabrėžiama, kad mergelės horoskopo žmonės yra labai jautrūs, ir čia, ko gero, pati ryškiausia mano savybė. + Esu smulkmeniška, labai svarbu paprastumas, ir kaip parašyta "jų išmintis susipynusi su protu".
Tikrai nemažai tiesos, nes esu ir patikima, nuoširdi, teisinga.
Bet aišku, yra ir netikslumu, kaip perdėtas tvarkingumas, tikslumas, atsargumas ar šaltumas..

Žodžiu, 50/50. : ))

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 28, 16:39

esu žuvis. nemažai dalykų atitinka, tik negaliu pakęsti, kai dauguma aprašymų yra rašoma, kad žuvys mėgsta vaidinti aukomis, kad jas guostų. tai netiesa. nemėgstu kai mane guodžia, jei man nėra nuotaikos, geriausia yra palikti mane viena.:) taip pat labai sureikšminamas romantiškumas, aišku jo yra, bet galbūt ne tiek daug kiek rašo. :)
Paskutinį kartą redagavo mazikii 2012 Spa 19, 20:36. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Svalinas9

Lankytojas

Vilkaviškio r. Pilviškiai

486.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 13, 23:07

Aš esu mergelė. Esu jautrus, bet labai kantrus ir išmokau kontroliuoti emocijas esu ramus ir nuoširdus, patikimas. Kiek mačiau kitas mergelias tai jos piktos, nekantrios mano priešingybė... Kartais keista jaustis kitokiu. :|

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2012 Spa 14, 07:44

SpeechTherapy7 rašė:Ir dar ta zinau, kad kiekvienas musu turi po 3 zodiako zenklus.
Tuos kuriuos cia paminejome yra zemes zodiako zenklai, bet yra dar menulio ir saules, todel kartais skaitydami apie zemes zodiako zenkla tenka nusivilti, kad daug kas neatitinka taves.
Norint suzinoti savo menulio ir saules zodiako zenklus reikia pilnos gimimo datos ir tikslaus laiko. Ir ten internete kazkur susiziuret :D

Ne.
Kiekviena planeta įeina į kažkokį tai zodiako ženklą.
Saulė
Mėnulis
Merkurijus
Venera
Marsas
Jupiteris
Saturnas
Uranas
Neptūnas
Plutonas
ir dar galima žiūrėt į kitus šviesulius ir bla bla
Be to, astrologiniame žemėlapyje labai svarbus - ascedentas.

Vartotojo avataras

ZaliaZole

Apšilinėjantis

1,131.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 01, 16:30

As mergele. Tiesos yra, kad mergeles pedantiskos... As tikrai tokia... :oops: Kartais net negaliu dirbti grupese, ar poroje nes visada randu prie ko prikibt, ir visada man pasitaiko toks zmogus su kuriuo turiu dirbti ir kuriam gerai viskas kas yra belekaip... Pavyzdziui liepia padaryt kokia aplikacija keliese, as visada ja darysiu letai, bet kad viskas butu ciki, o kitas darys greit ir belekaip svarbu kad padarytu, o as suksiu galva kaip cia taisyt ir panasiai... Kartais net pasitaiko kad kai kuriuos zmones is kantrybes isvedu... Tipo imk ir pati daryt jei nepatinka... Echhh, sunkus zmogus as turbut... :|

Vartotojo avataras

Ferri

Apšilinėjantis

649.00 Lt

Standartinė » 2013 Bal 13, 19:08

kara rašė:Ne.
Kiekviena planeta įeina į kažkokį tai zodiako ženklą.
Saulė
Mėnulis
Merkurijus
Venera
Marsas
Jupiteris
Saturnas
Uranas
Neptūnas
Plutonas
ir dar galima žiūrėt į kitus šviesulius ir bla bla
Be to, astrologiniame žemėlapyje labai svarbus - ascedentas.

Įeina planetos, bet pagal astrologiją yra dar vienas/du zodiako ženklai, tai žmogus gali neatitikti savo zodiako ženklo jei tas kitas yra visiškai skirtingas (tiksliai nžn).

Afro

Lankytojas

294.33 Lt

Standartinė » 2013 Bal 13, 23:49

Šaulys, bet netikiu horoskopais ir nelabai domiuosi tokiais dalykais.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių