Kinezėsujjjj.... atsibodo man... Žmones, visur veikimo būdas vienodas! Vizualizacija yra pagrindas viso to. Viska ką aš čia rašiau yra tik pavyzdys kaip vizualizuoti...
hydrokinezes paieškok šioj temoj moxsiuke. speju kad gali but čia dar ir apie biokineze, jei nerasi paieškok temos. aš sukures... Hydrokineze , biokinezė štai tokias pasirinkau, galbūt kažką apie jas ir praktikavimą kažką
be to kaip psi kamuolį padaryt ? galbūt žinot lengviausia metoda? su hidrokineze, sunkoka yra, bet turėtum įvaldyt. aišku pagrindai - vizualizacija, vaizduotė, meditacija, konsentracija. O kai pora sav pasipraktikuosi megink taip: Į dubenėlį įpilk vandens, įdėk dantų krapštuką. kai vanduo nustos judėjęs, susikoncentruok į jo energiją ir atsimink tik 1 dalyką: aš esu vanduo, vanduo yra aš. taip vandenio pagalba, per porą savaičių, turėtum mokėt bent truputį išjudint tą krapštuką. na nebutinai dantų krapštukas, bet kas kas mažas ir plūduriuoja. Psi kamuoliai... aš trečią dieną praktikuoju. nebėr taip sunku. iš pradžių pasirink šaltinį (saulė/mėnulis/žemė/tavo planeta) iį kurio imsi energiją. tada atsipalaiduok, ir galvok tik apie 3 dalykus: šaltinį, energiją ir psi kamuolį. kai manai, kad jau esi pasiruošusi, vizualizuok ir įsivaizduok kad esi prie/ant/už bet kur arti to šaltinio, ir kaip energija plūsta į tave (į kojas/pečius/pilvą...) tada, vesk energiją link rankų. (viską ką rašau reik daryt vizualizuojant ir įsivaizduojant) kai nuvesi energiją į delnus, paleisk ją, ir įsivaizduok mažą kamuoliuką, kuris sukasi iš tavo kūnu atneštos energijos. jei kažką delnuose pajutai - šilumą/šaltį/ magnetinį laukelį, reiškia tau pavyko. O jei nieko nepajutai - mėgink dar kartą kol išeis. ir šiaip viską reiktų daryti užsimerkus, tada gali lengviau vizualizuot ir įsivaizduot. bent jau man taip. sėkmės Wolfing, dabar gali atsipust truputi
Praturtejau ziniomis tai galiu bent jau trumpam tave pavaduot "Pirmiausia ka reikia ismokti tai apie nieka negalvoti. Jei norite apie nieka negalvoti tai uzsimerkite ir stenkites nutraukti vidini dialoga. Kaip dazniausiai zmones megsta galvoti, apie rytoju, apie kompiuterini zaidima, apie visokius dalykus ir viduje tyliai kalba STOP jusu galvoje turi buti tyla. Kad butu lengviau isivaizduokite tamsu kambari be sienu kuris yra begalinis ir jus sedite jame zinoma uzsimerke lyg neegzistuotu jusu patalpa kurioje esate o mintyse matykite save tame tusciame kambaryje ir giliai ikvepkite ir iskvepkite taip kelias minutes. Toliau ka reikia zinoti tai zodi VIZUALIZACIJA- tai ne viena vaizdu projektavimas galvoje bet daug daugiau jeigu imanoma visu penkiu jutimu tai: matymas, jautimas, girdejimas, uosle ir skonis. Kaip pavyzdi uzsimerkite ir isivaizduokite jog ant jusu lyja, jauskite vandens laselius riedancius jusu oda (nereiskia kad stoveti lauke per lietu bet isivaizduoti mintyse pojucius sedint namie), girdekite laselius teksint, ir uzsimerke matykite kaip jie krenta ir atrodo. Skonis ir uosle mano nemegstamiausi sunku kur juos panaudoti vizualizacijoje. Vizualizacijos pratimas: Kaip parodyta paveislelyje su pirstu per delna perveskite spirale ir isidemekite pojucius. Dabar neliesdami stenkities atkartoti pojuti delne vien minciu pagalba Stai jau ir mokam vizualizuoti, bei apie nieka negalvoti. Dabar visgi kas yra psi- psi tai energija is jos sudaryta viskas netgi mes patys. Chema eina taip: Stalas-> Mediena-> Molekules -> Atomai -> Elementariosios daleles-> Energija. Viskas sudaryta is energijos tik skirtingi reiskiniai ir daleles sudarytos is skirtingu dazniu turincios energijos. Mintys irgi yra energija, tai reiskia kad galima mintimis panipuliuoti kita energija. Pagaliu pradekim kurti psi kamuoli. 1) galvoje neturi buti jokiu minciu tik mintys apie psi kamuoli ir jokiu tokiu minciu kaip pvz. ka veiksiu sukures psi kamuoli arba koks kietas busiu NE jokiu tokiu minciu kuriant psi kamuoli. 2) Laikykite rankas pries save kaip sioje nuotraukoje uzsimerkite ir giliai kvepuokite. 3) sugalvokite koki psi kamuoli kursite, kokios jis spalvos, ar siltas, ar saltas. is kur imsite energija pvz. is zemes patartina is saves neimti nes tai gali nualinti organizma. Dabar uzsimerkite ir vizualizuokite kaip is zemes i jusu kojas plusta energija ir ja jauskite bei matykite ir jei imanoma girdekite (isivaizduokite) garsa tai padeda. Veliau is koju kelkite energija vizualizacijos budu i virsu link ranku. 4) Kai energija pasieks rankas isivaizduokite jog rankose laikote tuscia kamuoli ir ji jauciate ir jauskite bei matykite kaip ta energija pripildo ta tuscia kamuoliuka. Pilkite mintimis i kamuoliuka psi energija. Laikidami kamuoliuka kartokite 3 zingsni ir dar pilkite energija i ta pati kamuoliuka kuo ilgiau tai darysite tuo tankesnis kamuoliukas bus. Siurbdami energija jauskite ja kokia noretumete, kad butu pvz. karsta ir raudonos spalvos elektros pavidalo. Jus kamuoliuko nematysite bet jausite keistus pojucius tarp delnu pvz. siluma magnetinius laukus kurie stumia jusu rankas i salis ir t.t Negalima apleisti psi kamuoliu kurimo nes kaip ir nesportuojantis begikas silpsta taip ir jusu igudziai. Tam kad sukurti gera matoma psi kamuoli gali tekti treniruotis metus ar daugiau bet apie tai negalvokite o darykite savo malonumui. Juk su psi galima tiek daug visokiu linksmu dalyku nuvekti pvz. isgasdinti kaimyna, mesti psi kamuoli i kate ar suni ir ziureti kaip sureguos (aisku silpna kad nesuzeisti augintinio, uzvirti vandeni arba atvesinti, smogti i pristojusius nakti gezus ir t.t Psi kamuoliukus galima sukurti ir matomus tik reikia but patyrus sioje srityje. (angl. psi ball flaring) psi kamuoliu iziebimas. Tai daroma sukuriant psi kamuliuka ir vizualizuojant ji sukantis vis smarkiau ir smarkiau ir jauciant galinga jega tarp ranku konsentruojantis energijai. Veliau matyti kaip kamuoliukas igauna spalva ir isvaizda. Sis metodas patartinas tik patyrusiem. Jei nepavyksta nenusiminti. Jeigu netikite jums nieko nepavyks. Turite zinoti jog tai galite ir jums pavyks ir tai netik zinoti kad tai imanoma bet ir kad jog tu asmeniskai gali tai padaryti. Cia panasiai kaip vaikas kuris sako jog negali ismokti matkes bet jei tikes jog gali ir mokysis tai ir ismoks. Svarbiausia uzsibrezti sau tiksla jog kasdien padarysiu po 5 psi kamuolius. Ir negalvokite jog jus viska galite iskart. Ne reikia treniruotis su tuo ir tai visko neimanoma galeti. Ismokus psi kamuoliu telekinezes mokymasis gali buti lengvesne. Tai nera nieko ipatinga tai zmones dare, daro ir darys. Tai toks pat visiem imanomas uzsiemimas kaip vaikscioti ar skaityti. Sekmes P.S parasykit savo ispudzius (pojucius tarp delnu sukurus psi kamuoliuka." As nukopijavau ji is http://www.cha.lt/forum/topic_1895 tad jeigu noresit paziuret ten yra keletas foto kaip atlikt vizualizacijos pratimus ir gale viso aprasymo yra psi kamuoliuko foto. Ir dar noreciau pridurti jog pirma geriausia praktikuotis elektrokineze ir aerokineze, nes sitos kinezes yra lengviausios. Apie elektrokineze paieskokit sitoj temoj, tikrai rasit, o apie aerokineze intike pilna tiesiog reik nepatinget, jeigu iskils klausimu rasykit cia, atsakysiu ![]() Mano draugs norejo paklausti, jis praktikuoja elektokineze ir kaip praktikavo ant pilvo tarsi trenke maza ziezerbele(nematoma). dar pries tai kaip bande isielektrinti pries akis pasirode toks melynas vaizdas panasus blyksnis kaip zaibuoja. ir dar kaip bando isielektrinti plaukai piestu stojasi
bent jau koju ir ranku. Norejom paklausti ar tai geras zenklas? dar jis bande ielektrinti butent viena vieta ir salia tos vietos plaukai stojasi . O ka patartai man daryt? Gal skauda todel kad emiau is saves energija? gal reikia bandyti kita kineze ? ‹ Įvairūs ‹ Mistika |

štai tokias pasirinkau, galbūt kažką apie jas ir praktikavimą kažką
Praturtejau ziniomis tai galiu bent jau trumpam tave pavaduot 
Jauciuos sekamas