Asmeniškai, aš planuoju stoti į VU Odontoligiją, ir jei ten neįstosiu, TIKRAI varysiu į kitą šalį. Labiausiai noriu studijuoti UK arba Australijoj (ši šalis labai mane žavi, gyventi ten iš viso būtų pasaka!)
Studijos ir gyvenimas užsienyje
6 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Ar planuojate emigruoti, studijuoti ir gyventi užsienyje? Į kokias šalis labiausiai norite?
Asmeniškai, aš planuoju stoti į VU Odontoligiją, ir jei ten neįstosiu, TIKRAI varysiu į kitą šalį. Labiausiai noriu studijuoti UK arba Australijoj (ši šalis labai mane žavi, gyventi ten iš viso būtų pasaka!) -------------------------------------- O aš norėjau daugiau pasaulį pažint, o ne auditorijose teorijas mokytis. Tai susiradau nerealią programą, kur 3 metus keliauji po pasaulį su savo grupe ir mokytoju, mokaisi, praktines užduotis, tyrimus darai ir po 3 metų gauni bakalaurą. Šiaip Danijos programa, bet Danijoj tik pasiruošimas vyksta kelionėms ir paskutiniai egzaminai
pasidomėkit DNS univeru. http://www.dns-tvind.dk/languages/savan ... -bakalaura klauskit jei ką ![]() Aš irgi išvažiavau ir pabuvau tris metus Anglijoje, nes pasinaudojau šia informacija. Po to pavyko gauti praktiką ir pagyventi Prancūzijoje. Rekomenduoju visiems išbandyti save užsienyje.
6 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |