|
‹ Įvairūs ‹ Mistika
-
Deividas270
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,853.82 Lt
» 2012 Bir 30, 23:31
Nu... Ranku ir nereik judint, bet patogiau istiesti. Beje pabandyk uzdengti psi rata kazkokiu stikliniu daiktu, kad PILNAI isitikintum, kad cia ne vejas 
--------------------------------------
-
Pilkis
- Lankytojas
-
- 135.00 Lt
» 2012 Bir 30, 23:32
wolfing rašė:Telekineze yra daug sunkiau nei su plaktuku vini ikalt! Tai reikalauja kantrybes, laiko ir energijos. Dauguma meta visa tai kai ivaldo psi rata, kiti kai ismoksta rident piestuka ir meta todel kad pagalvoja jog tai laiko ir energijos švaistimas. Vis dar nori tai ismokti?
Noriu ir dar kaip noriu!
-

wolfing
- Patyręs forumietis
-
- londonas
- 2,664.75 Lt
» 2012 Lie 01, 17:13
tai pats ir informacijos rasi jei taip nori o as padesiu i klausimus atsakyt i kuriuos negales atsakyti tavo rasta informacija ^^
Paskutinį kartą redagavo wolfing 2012 Lie 01, 17:14. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2012 Lie 01, 19:00
Deividas270 rašė:Man ta rata yra pavyke sukt, bet cia jau senai buvo, reiks pasikartot kuria diena. Slaidui as isitikines, kad yra pavyke, o skeptikui nei vienam nera pavyke ir jam nereik, tegu ir lieka savo nuobodziam pasauly kur apribojama viskas iki 3% . Bye :p
Nepaaiskinami dalykai egzistuoja, ekstrasensai ir t.t., bet tam turi buti gimes su gabumais ir su jais rimtai dirbti ir suprasti ka darai, o ne internete pasiskaitinejes per pora metu ismokti fotelius po kambari skraidinti. Aj, ka as cia aiskinu, uzaugsi - suprasi
-

wolfing
- Patyręs forumietis
-
- londonas
- 2,664.75 Lt
» 2012 Lie 01, 22:07
Hotmess kaip supratau tai tu teigi kad norint pasirekšt kokioj nors srity turi gimti su gabumais? Nu kaip kas nores taip tas ir išvedžios... Bet speju kad tai butu ižeidimas daugumai žmoniu...
-
Deividas270
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,853.82 Lt
» 2012 Lie 01, 22:17
Hotmess, jei nepavyksta tau, nereiskia, kad niekam nepavyksta. Beje paskaityk kokiu principu tai veikia ir suprasi, kad visai nebutina gimti su tokiais sugebejimais.
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2012 Lie 01, 22:25
Hmmz nematau reikalo gincytis, nes tiesa pasakius netikiu daiktu judinimais per atstuma
-

wolfing
- Patyręs forumietis
-
- londonas
- 2,664.75 Lt
» 2012 Lie 01, 22:41
Nu jo. Kas ko nori, tas tuo tiki ^^
-

Rikis141
- Apšilinėjantis
-
- Vilnius
- 345.00 Lt
» 2012 Lie 18, 20:03
Sveiki ^^ Cia esu naujokas, tai vat, tokia istorija mano: Pazinojau toki vyra kuris pazinojo idomiu zmoniu, kurie patys visu situo uzsiima, medituoja ir pan. Taipogi pats nevengdavo pamedituot, puikiai nusimane visus situos reikalus ir pradejo mane to mokyt, bet greitu laiku isvaziavo i Ispanija ir kogero nebesusimatysim, praejo geri 4 metai, ir as prisiminiau visa sita reikala, preskaiciau visa sita skilti ir dabar praktikuojuos su psi kamuoliu, bet manau man to kaip jaunam pilieciui neuzteks  Labai noriu pramokt, ir noriu kad man padetu kas nors, nukreiptu tinkama linkme, patartu 
-

Rikis141
- Apšilinėjantis
-
- Vilnius
- 345.00 Lt
» 2012 Lie 19, 13:32
Noriu jums pranest, siandien pasidomejau savo horoskopu ir mano planeta yra Merkurijus, va neseniai pameginau sukaupt psi kamuoliuka imdamas energija is Merkurijaus ir bent jau man tas kamuoliukas buvo stipresnis nei is saules energijos arba zemes, tai manau pasidomekit savo planeta pagal horoskopa ir gal tai bus jusu pagrindinis energijos saltinis 
-

wolfing
- Patyręs forumietis
-
- londonas
- 2,664.75 Lt
» 2012 Lie 19, 20:31
Rikis141 rašė:bet manau man to kaip jaunam pilieciui neuzteks  Labai noriu pramokt, ir noriu kad man padetu kas nors, nukreiptu tinkama linkme, patartu 
ko neužteks? psi kamuoliu kurimo? aišku kad ne. Beje, sveikas ^^. Ir ka tau reikia patart? ^^
-

salwiux
- Apšilinėjantis
-
- Zarasai
- 361.63 Lt
» 2012 Lie 19, 21:21
zodziu, ziurekit. kas nors is jusu patyres galetu i situos klausimus atsakit? 1. As jauciu siluma delnuose kai bandau sukurt psi kamuoliuka. tai gerai?  2. Siaip, mano planeta venera. Kai bandziau is jos semtis energijos silumo rankose buvo kaip ypač stipri ir ispile karstis. cia taip normalu? taip turetu but? 3. siaip mastau apie hidrokinezes. kiek laiko riekia praleist medituojant ir mastant apie vanens energija per diena ?  4. gal kuris nors is jusu moka padaryt psi kamuoliuka kuris jaustusi, na t.y. meti i ka nors ta psi kamuoliuka ir jis jaucia? 
-

Rikis141
- Apšilinėjantis
-
- Vilnius
- 345.00 Lt
» 2012 Lie 19, 21:49
Wolfing, pagaliau tu cia  Siaip labai susidomejau Geokineze, skaiciau kad tai tikrai sunki kineze ir reik daug laiko jai, bet tikrai to noriu ir tikiu kad ismoksiu, bet vat niekaip nesuprantu, radau nete toki pratimeli, pasiemi truputi smelio, ir is pradziu reik pajaust ta energija, na lyg ir jauciu, bet ka daryt toliau ?  Gal gali patart kaip man praktikuotis ir aprasyt apie viska  Dekui
-

wolfing
- Patyręs forumietis
-
- londonas
- 2,664.75 Lt
» 2012 Lie 20, 00:03
salwiux rašė:zodziu, ziurekit. kas nors is jusu patyres galetu i situos klausimus atsakit? 1. As jauciu siluma delnuose kai bandau sukurt psi kamuoliuka. tai gerai? 
taip ^^ 2. Siaip, mano planeta venera. Kai bandziau is jos semtis energijos silumo rankose buvo kaip ypač stipri ir ispile karstis. cia taip normalu? taip turetu but?
nežinau. Aš niekad nebandžiau imt energijos iš savo planetos(kad ir kokia ji butu), bet speju kad tai gan gerai^^ 3. siaip mastau apie hidrokinezes. kiek laiko riekia praleist medituojant ir mastant apie vanens energija per diena ? 
patariama 30min pamedituot prieš ka nors darant. Beje reikia but šiaip patyrusiam visame šitame reikiale 4. gal kuris nors is jusu moka padaryt psi kamuoliuka kuris jaustusi, na t.y. meti i ka nors ta psi kamuoliuka ir jis jaucia? 
klausk kitu ^^ aš jau kokius 4 men jau nebepraktikuoju... slaidas turetu galet tikrai ^^
Paskutinį kartą redagavo wolfing 2012 Lie 20, 15:06. Iš viso redaguota 2 kartus.
-

wolfing
- Patyręs forumietis
-
- londonas
- 2,664.75 Lt
» 2012 Lie 20, 00:07
Rikis141 rašė:Wolfing, pagaliau tu cia  Siaip labai susidomejau Geokineze, skaiciau kad tai tikrai sunki kineze ir reik daug laiko jai, bet tikrai to noriu ir tikiu kad ismoksiu, bet vat niekaip nesuprantu, radau nete toki pratimeli, pasiemi truputi smelio, ir is pradziu reik pajaust ta energija, na lyg ir jauciu, bet ka daryt toliau ?  Gal gali patart kaip man praktikuotis ir aprasyt apie viska  Dekui
deje... apie geokineze beveik nieko nežinau ir informacijos siom temom jau senai neberenku... ): jei anglu moki babandyk nueit i mytelekinesis.com (liktais taip sait'as vadinas) ten turetu duot tau atsakimus i reikiamus klausimus ^^
‹ Įvairūs ‹ Mistika
|
|
|