Diskusijos Gyvenimas

Apmąstymai

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2012 Vas 01, 12:42

Mąstymas laimės neatneša. Geriau būti buku.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Vas 02, 14:36

Priklauso nuo to, ka ismastai devoted. Kuo labiau meginu suprasti skirtingus zmones, tuo labiau suprantu, kad nieko nesuprantu :) Vis lieka tas amzinas klausimas - kodel? Kodel taip, kodel anaip, kodel negaletu buti sitaip, o gal vat taip? Taip ir nuproteti galima :)

Vartotojo avataras

Misteris J.

Dalyvis

London

2,418.81 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 18:30

Kaip apmąstau? Na, dažniausiai tai prieš miegą- visada apmąstau ką padariau ir šiaip, apgalvoju kiekvieną bereikšmią mintį. Dar būna, kad kai pasineriu į muziką, užplūsta apgalvojimas, prisiminimai. Pasitaiko ir apmąstymas su draugais. :-)

Vartotojo avataras

caramelli

Dalyvis

Šilutė

510.14 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 19:49

Dažniausiai mąstau, apie tai kas galėtų būti kitaip, o dažniausias klausimas būna "kas aš esu?" ir tada galvoju visą dieną.O dažniausiai galvoju apie ateitį.

Vartotojo avataras

Optimistė

Lankytojas

Kaimas

354.49 Lt

Standartinė » 2012 Kov 05, 13:58

Laabai dažnai paskęstu savo minčių krepšy. Kartais pati bijau kažką mąstyti , nes tada nebegaliu tuo atsikratyti.

Šiaip mąstyti nėra blogai - tobulėji. :-)

JustukasXiukas

Lankytojas

220.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 05, 14:35

Kai guliu, miegu mastau apie tai kas manes laukia ateityje ir visa laika isivaizduoju, kad ateitis bus pasakiska, svajones issipildys, sukursiu labai gera seima, turesiu gera zmona, dirbsiu toki darba, del kurio i mane aplinkiniai, artimieji ir draugai rodys kitoki demesi :) Kai nemiegu, tai dazniausiai nesvajoju, o tik siaip bandau prisiminti ka skaiciau vienur, ar kitur, ka maciau, tiesiog galvoju, kad sitaip bent smegenys per daug neatsipalaiduos, nes nenoriu buti grybas, kuris kaip toletas renka viska i save kas papuola ir nieko nesuvirskina :D Beje megstu mastyti pries pokalbi su kitu zmogumi, sakykime jeigu zinau, kad pokalbis bus neisvengiamas, tai stengiuosi sugalvoti ka pasakyti ir ne siaip kokia nesamone, bet tai kas butu idomu, bet kai pradedu kalbeti, tai visa laika persistengiu, nes kalbu per daug greitai ir pasakau visko per daug :lol:

Vartotojo avataras

Schizo

Įsijaučiantis

Didžioji Britanija

1,127.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 13, 14:57

Mąstau apie viską ir daug. O gal net ištisai. Beveik visada būnu paskendęs savo mintyse. Mėgstu stebėti žmones, praeivius gatvėje, todėl pastebiu daug įdomių ir keistų dalykų bei įvykių, ir tai apmąstau. Gana ilgam įstringa galvoje įdomios, keistos ar juokingos pokalbių detalės.

Vartotojo avataras

Borabora

Įsijaučiantis

Vilnius

1,340.98 Lt

Standartinė » 2012 Bir 25, 10:49

Mąstau, mąstau. Dažniausiai prieš miegą apie dieną, paskui pradedu galvot apie ateitį (bet nutraukiu tas mintis, nes nežinau ko noriu iš gyvenimo(gal tiesiog gyventi ir viskas :-) ), o tai man nelabai patinka :D), tada pradedu mąstyti apie kokius nors gerus įvykius ir užmiegu. Būna dar dieną mąstau, kai nėra ką veikt, tai atsigulu tada, žiūriu į lubas ir galvoju :D

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Lie 05, 14:22

Kadangi man problemos su miegu, kai atsigulu į lovą ir labai ilgai nemiegu tai kartais tikrai atrodo, kad išprotėsiu nuo tų visų apmąstymų. Visada prisimenu ko nenoriu prisiminti, visada mąstau apie neigiamus dalykus. Pradėjau užmiršt viską kas buvo gerai.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2012 Lie 08, 18:40

Daug mąstau, bet dažniausiai ne apie dienos įvykius, o apie ateities perspektyvas, bandau atrasti tam tikrus ryšius tarp vykstančių dalykų. Tada suprantu, kad žinau, jog nieko nežinau.
Pritariu Devoted... "Palaiminti idiotai, nes jie laimingiausi žmonės pasaulyje". :sweeet:

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Lie 30, 12:23

per meditacijas kartais mastau, bet taip dažnai buna kad ka nors suprantu ivairiuose sitacijose ir svarbiausia kad tai visiškai nesusije su tuo ka darau... pvz: ten kur mamo paraše parašyta:Net ir menkiausia smulkmena gali pakeisti tavo gyvenimą... supratau budamas tuolete ;D
Paskutinį kartą redagavo wolfing 2012 Lie 30, 12:24. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Sigillum

Apšilinėjantis

1,152.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 30, 18:14

Susimąsčiusi būnu labai dažnai, kartais tenka gerokai pasistengti, kad neatitrūkčiau nuo esamo momento ir sutelkčiau dėmesį į tai, kas vyksta man prieš akis :roll: kuomet stebiu praeivius, miestą, ar kaimo keliuką, galvoju apie jų praeitį, dabartį, spėlioju kas jų dar laukia. Tačiau dažniausiai mąstau apie save, ypač kai nerimauju dėl ateities ar gailiuosi, kad kažkas buvo taip, o ne kitaip. Tokiu atveju analizuoju padėtį, repetuoju galimus scenarijus.
Dažniausiai suveikia patarlė - kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių. Kuo labiau giliniesi į situaciją, tuo daugiau nežinomųjų iškyla į paviršių. Ir taip be galo be krašto :D tačiau mąstydami tobulėjame, o tai ir yra svarbiausia.

Vartotojo avataras

bulvike04

Lankytojas

Klaipeda

531.45 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 17, 17:44

Mastau, taip pat dazniausiai pries miega. Ir va mane erzina mano drauge. Nebezinau ka su ja daryti, jai i akis sakyti nesinori... Jau menesi apie tai mastau.. Gal ir ne i tema, bet padeeekit :oops:
Su savo drauge bendrauju apie 2 metus. Pagal ja visi daiktai pas ja geresni, kad ir tokie pat mano ir jos telefai. Vistiek pagal ja jos geresnis :DDD Nu mano nuomone toks pat daiktas, negali buti geresnis ar blogesnis. Arba jos mama jai nuperka kokiu rubu is padevetu. Ji sito nerisipazins ir naglu veidu sakys, jog tai is LINDEX pardotuves.. Ne jau gi cia tokia geda butu prisipazint?? :roll:
Ja labai lepina mama, mane tai siutina. ji neturi tevo, tad pas ja egzistuoja tik jos mamos nuomone. Pagal mano drauge tai viskas turi buti jai pirmai. Ji niekuomet nesitaikys pirma... UGH!!!

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 17, 18:40

jei tau trukdo jos charateris,nebendrauk.Jei nesugebi priimti jos trūkumų,reiškia tokie ir draugystė.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 17, 22:39

Dažnai..
..pagaunu save mąstančią apie nereikšmingiausią pasaulio dalykėlį, bet taip įdomu..
Iš kur, kas, kaip, kodėl- tokie klausimai dažniausiai sukasi mano galvoje kai bandau įsigilinti. O kartais net baisu pasidaro kai pagavoji, kad kažkas galėtų perskanuoti informaciją nuo mano minčių o.O;D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias