Psi galiosNeatsimenu, kaip tiksliai tai vadinas, bet tai nėra svarbiausia... Ar galima judinti daiktus, pačiam to nesuvokiant ir nesiekiant? Na man dažnai būna taip, kad žmonėms su kuriais esu labai dažnai krenta kas nors iš rankų, ir kaip tyčia akimirka prieš griūnant, aš tada žiūriu į tą daiktą... Na žinau, kad kažkokia tai nesąmonė, bet tai ne sutapimas ir dažnai įvykstantis dalykas. Ir kiti tarsi įvardija mane, kaip ,,blogoji dvasia"...
![]() -------------------------------------- geokinezes angliskai kaip praktikuot galiu laisvai rast, bet termokineze yra cyrokinezes, pyrokinezes ir hidrokinezes misinys. Arba kazkas panasaus Todel kaip praktikuot nelabai ir rasi todel sita kineze labiau patyrusiems ir zinantiems kad ir ka praktikuojant mechanizmas panasus...
o kaip jus psi kamuolius darot? As tik neseniai supratau, kaip normaliai juos daryti. Susikaupiu ties savo energija, o tada kai pajauciu ja, bandau ja isjudint i isore pro rankas i kamuolio forma tarp ranku. Ir jausmas toks idomus, visai kitoks taip darant. BET nieko nereikia isivaizduoti/realizuoti
savitaiga veikt turetu t.y. Kartoti ir kartoti, jausti ir pan. kad regejymas gereja.
kraujo varinejimas irgi turetu veikt, bet reikia is pradziu ismokt ji varinet t.y. Vizualiuok kad kraujas teka tik i kokia nors kuno dali pvz kaire ranka/delna dar gali bandyt su tais kamuoliais tik juos reikes suprogramuoti kad gyditu akis devidai jei tavo tas budas tau yra priimtiniausias ir tau atrodo kad tas budas yra geriausias reiskiasi atradai savo buda. Sveikinu beje pamirsau pasakyt kad jei rinksies savitaigos metoda stenkis tai kartot ko dazniau arba buk susikaupes ties tuo sakiniu ~30mim Pirmai ką perskaičiau google'j apie tuos psi visus, palaikiau nesąmonėmis, bet pradėjau truputį domėtis ir supratau, kad tai įmanoma. Bet man vis nepavyksta. Nežinau kodėl, gal neturiu tiek kantrybės ar taip kaip reikia nesusikoncentruoju? Kaip tai padaryti?
Paskutinį kartą redagavo GintarėS7 2012 Geg 23, 20:02. Iš viso redaguota 1 kartą.
Jei raumenys patys Įsitempia tai gerai, nes galbūt tai psi kamuolio efektas. Bet pačiam įtempti raumenis darant psi konstrukcija nereikia ir netgi nesveika. Wolfing: Čia asmeniškai, kodėl tu visalaik darai kamuolius, o ne ką nors kitą? ‹ Įvairūs ‹ Mistika |