Įvairūs Mistika

Psi galios

astropasaulis

Apšilinėjantis

1,426.32 Lt

Standartinė » 2012 Geg 04, 14:00

Neatsimenu, kaip tiksliai tai vadinas, bet tai nėra svarbiausia... Ar galima judinti daiktus, pačiam to nesuvokiant ir nesiekiant? Na man dažnai būna taip, kad žmonėms su kuriais esu labai dažnai krenta kas nors iš rankų, ir kaip tyčia akimirka prieš griūnant, aš tada žiūriu į tą daiktą... Na žinau, kad kažkokia tai nesąmonė, bet tai ne sutapimas ir dažnai įvykstantis dalykas. Ir kiti tarsi įvardija mane, kaip ,,blogoji dvasia"... :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Geg 04, 17:11

astro: su manim ir tas pats. Dėl daigtų kritimo žmonėms.

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Geg 07, 10:40

cia man vienam ar ir kitiem tas kamuolis reguoja i kvepavima?

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Geg 09, 12:58

t.y. ikvepiu - kamuolys padideja, iskvepiu - sumazeja

baxiusz

Lankytojas

135.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 19:15

gal zinot kaip geokineze ir termokineze praktikuot? Internete net angliskai nerandu.

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Geg 14, 19:58

geokinezes angliskai kaip praktikuot galiu laisvai rast, bet termokineze yra cyrokinezes, pyrokinezes ir hidrokinezes misinys. Arba kazkas panasaus Todel kaip praktikuot nelabai ir rasi todel sita kineze labiau patyrusiems ir zinantiems kad ir ka praktikuojant mechanizmas panasus...

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2012 Geg 18, 22:32

o kaip jus psi kamuolius darot? As tik neseniai supratau, kaip normaliai juos daryti. Susikaupiu ties savo energija, o tada kai pajauciu ja, bandau ja isjudint i isore pro rankas i kamuolio forma tarp ranku. Ir jausmas toks idomus, visai kitoks taip darant. BET nieko nereikia isivaizduoti/realizuoti

Freakable

Lankytojas

130.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 19, 18:49

Nežinot gal eitų regėjimą su psi atstatyt :D nu ten su ta biokinezę ar kažkuo panašaus?

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Geg 19, 21:17

savitaiga veikt turetu t.y. Kartoti ir kartoti, jausti ir pan. kad regejymas gereja.
kraujo varinejimas irgi turetu veikt, bet reikia is pradziu ismokt ji varinet t.y. Vizualiuok kad kraujas teka tik i kokia nors kuno dali pvz kaire ranka/delna
dar gali bandyt su tais kamuoliais tik juos reikes suprogramuoti kad gyditu akis

devidai jei tavo tas budas tau yra priimtiniausias ir tau atrodo kad tas budas yra geriausias reiskiasi atradai savo buda. Sveikinu

beje pamirsau pasakyt kad jei rinksies savitaigos metoda stenkis tai kartot ko dazniau arba buk susikaupes ties tuo sakiniu ~30mim

GintarėS7

Lankytojas

385.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 18:20

Pirmai ką perskaičiau google'j apie tuos psi visus, palaikiau nesąmonėmis, bet pradėjau truputį domėtis ir supratau, kad tai įmanoma. Bet man vis nepavyksta. Nežinau kodėl, gal neturiu tiek kantrybės ar taip kaip reikia nesusikoncentruoju? Kaip tai padaryti?
Paskutinį kartą redagavo GintarėS7 2012 Geg 23, 20:02. Iš viso redaguota 1 kartą.

GintarėS7

Lankytojas

385.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 20:01

Joo... Slaidas greičiausiai sajanas :D
Norėjau paklaust, o kai darai psi kamuolį, tą, tai gerai, kad pirštai ir rankos truputį kažkaip trūkčioti pradeda? Aš kažką jaučiu, bet vos vos, vos jaučiu ką... O kad pirštai trūkčioja, gal aš ką blogai darau???

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 22:45

jei pirstai trukciuja, isitempia raumenys ir pan. Vadinasi viska darai teisingai. Kartais su patirtimi ateina ir nauji jausmai...

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Geg 24, 13:13

wolfing rašė:jei pirstai trukciuja, isitempia raumenys ir pan. Vadinasi viska darai teisingai. Kartais su patirtimi ateina ir nauji jausmai...

Jei raumenys patys Įsitempia tai gerai, nes galbūt tai psi kamuolio efektas. Bet pačiam įtempti raumenis darant psi konstrukcija nereikia ir netgi nesveika.

Wolfing: Čia asmeniškai, kodėl tu visalaik darai kamuolius, o ne ką nors kitą? :)

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Geg 24, 15:04

todel kad mano igudziai eina i minusa: nebeiseina taip ryskiai vizualiuot nes pradejau remtis tik jausmais ir normaliai nebepraktikuoju kokias 3savaites... Galvoju vel viska pradet is naujo ir sikart be pertrauku.

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2012 Geg 24, 20:55

As tai iš viso turbut visa tai mesiu, pabandziau ta savo buda daryt psi kamuoliu, kokias kelias dienas pavykdavo, o dabar niekas man neiseina...

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių