Plaukai ant rankų
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Aš tai įsivaizduoju, kad kai esi nusistačiusi, kad tai negražu ir nepriimtina, sunkiai perauklėsi. Bet TIKRAI visos merginos turi tų plaukučių ant rankų. Maniškės rankos irgi plaukuotos, o kadangi ir pati tamsi esu, tai dar ir tamsūs. Ir ką, gyvenu. Ir nesijaudinu. Niekas jų net nepastebi. Niekam jie neįdomūs, tik tau pačiai, kadangi tame matai problemą
![]() --------------------------------------
Imk ir nusidepiliuok su vasku tuos plaukelius, negi taip sunku? O mamai paaiskink, kad tavo kunas - tavo nuosavybe, ji neturi jokios teises tau drausti juos pasalinti. Tik nesugalvok nusiskusti, nes ataugs dar baisesni Jei tai nuramins, tai netgi supermodeliai turi tu plaukeliu ant ranku, kurie yra tikrai pastebimi, ir ju nesiskuta.
As siu plaukeliu irgi turiu ir bunant sauleje kiti juos pastebi, bet man tai nedaro visiskai jokio diskomforto. Nebent ten kazkada vaikysteje, bet dbr - pff Tegul buna, nes kai viena karta nusiskusi, tai prades augti dar stipresni ir tamsesni, tai cia bus dar blogiau Kas per idiotai turi būti vaikai, kad tyčiotųsi iš tokio dalyko? Tegul atsistoja prieš veidrodį ir tyčiojasi iš savęs, jei taip trokšta kabinėtis prie kažko
Rask savyje drąsos pasakyti jiems, kad atsiknistų. Jei esi drąsesnė, gali ir į dantis užvažiuoti, bet toks metodas tinka tik tada, jei žinai, kad atšoks ir netykos su chebra kur už mokyklos.O plaukelius saulė pašviesina vasarą Tau spręsti. Jei nori naikinti, naikink vašku arba naudok epiliatorių, tada augs lėčiau ir bus silpnesni, bet kad tą susilpnėjimą pastebėtum reikės nemažai laiko. O jei nenaikinsi, irgi gerai. Nėra ko pergyventi, kad kažkokie nusmurgę vaikėzai kabinėjasi prie natūralių dalykų. Man būnant vienuolikos metų irgi patamsėjo tie plaukeliai ant rankų. Visad būdavau ta, kuri iš kart veikia, kažką daro, sprendžia problemas vos su jomis susidūrusi, tad nuskutau aš tuos plaukelius. Ir ką? Ataugo. Daugiau ir dar tamsesnių. Bet daugiau nieko nebedariau, susitaikiau ir viskas
Tik šiek tiek gailiuosi, kad nepaklausiau mamos ir nusiskutau. Dabar jie matytųsi mažiau.
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Tegul buna, nes kai viena karta nusiskusi, tai prades augti dar stipresni ir tamsesni, tai cia bus dar blogiau