Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Knygų vertinimo kriterijai

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Geg 23, 10:15

Aš tai nesuprantu, kaip šita diskusija išvis prasidėjo. : D na buvo nebuvo. Man skaitymas teikia daug malonumo, nes neimu į galvą, ką kiti skaito. Svarbu man patinka. :]

rausvas.katinėlis rašė:Viskas erzina, vaikai kažkokie myžniai, pati merė Popins pasipūtusi labiau, nei prisiminiau... kaip su tokiom mintimis pamilt tekstą? :|

Negalvok. : D nors ir mane tas jausmas aplanko. Buvau pasiėmus Ronją į rankas, tai įspūdžiai nebe tie, kurie buvo vaiko akimis matomi. :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2011 Geg 23, 23:44

va va, kažkaip net gaila :|
nors kai teko ilgą laiką skaityt vaikiškas ir paaugliškas knygas, tai kaaaaaaaaaaaip buvo gera grįžt prie suaugusiųjų literatūros, ne tas žodis.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 15, 11:39

Kai pagalvoju kad turiu savo vertinimo sistemą, tada pagalvoju, kad iš tikro jos neturiu :D Nu nežinau nebent kažkur pasąmonėje, o šiaip, tai kas per kriterijai? :D arba patinka knyga arba ne, ir viskas. Dažnai net negaliu paaiškinti kas joje patiko ar nepatiko, tiesiog, taip yra

3milija

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 03, 15:20

green_snow rašė:pasakysiu atvirai, seni ir apiplyšę viršeliai tikrai nevilioja ir dažniausiai dėmesio į tokius neatkreipiu. :D

Tam yra labai gera patarlė "Nespręsk apie knyga iš jos viršelio" :)

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 00:04

ne tik patarlė, dabar jau ir klipas :D
turbūt daugelis matė klipą, kur nupudrintas tattoo men'as, po pudros sluoksniais slepia savo tikrąjį... tikrąją odą :D

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 08, 14:28

Žinau aš tą patarlę, nu bet man tiesiog nesinori tokios skaityt. Bet tarkim, jeigu ieškau kokios konkrečios knygos, kurią labai noriu paskaityt ir randu tik seną leidimą, tai nemetu jos šalin. Kad ir dabar palėpėje radau nemažai savo tėvų knygų, kurios tikrai nebe prekinės išvaizdos, bet vistiek kelias perskaičiau ir dar turiu krūvėlę būsimo skaitymo.

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Bal 08, 15:55

Jeigu ieškau be rekomendacijų ir visiškai be nieko tai pagal pavadinimą, viršelį ir aprašymą. Bet jeigu turiu rekomendacijų tai tiesiog pasiimu tą knygą nežiūrėdama nei į pavadinimą, nei į viršelį, nei į aprašymą. Na kartais dar pagal rašytoją pasirenku, bet labai retai.

Įvairūs Filmai, TV, knygos Knygos, žurnalai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių