Psi galiosne, nesupasiekes kokiu nors matomu rezultatu, bet vizualacinu esu. Jei gerai atsimenu rasiau kad beveik nieko nepraktikuiju nebent karta i savaite kamuoli pakuriu. Patarciau nuo pagrindu pradet. Gali ir nemedituot jei jauti kad to nereikia, bet as patarciau medituot bent 5min(dazniausiai raso kad medituot 5-30 min), to reikia todel kad nutylditum savo mintis ir kad paliktum iskelta tik 1-savo nora padaryt kažką
patingejau truputi rasyt -_-. Gal rytoj/poryt parasysiu normaliau jei reikes Paskutinį kartą redagavo wolfing 2012 Bal 06, 01:11. Iš viso redaguota 1 kartą.
gal esi kada nors perbraukes ranka per ekrana televizorio kuris buvo katik ijungtas? Nezinau (ir neidomu) kodel bet jie isielektrina. jei iskart perbraukes prisiliestum prie metalo tave nutrenktu(ir isgirstum kaip nutrenkia). jei pasizetum is arciau, is sono ir ten kaip susiliecia pamatytum kibirksti. Gal kiek nors padejau...
reikia neisivaizduoti, o vizualiuoti.
keisk mastima bent truputi.^_^ viskas apie ka mes snekam sioj temoj moksliskai neimanoma, bet beveik niekas mokslu cia nesiremia. Taigi tikek ir tau pavyks ^_^ Ką norėčiau pasidalinti, tai nauja psi manipuliavimo būdą, tobulesnį būdą ^_^
Yra du būdai: pirmasis tai mum žinoma vizualizacija. O antrasis tai tiesiog vilimasis. Vietoj to, kam vizualizuotum kaip kaupi kamuolį, tu tiesiog jį iškart vizualizuoji sukauptą ir viliesi, kad jis tankus ir t.t vietoje to kad vizualizuotum kaip jis tvirtėja, tu tiesiog lauki iškart tvirto. Skaičiau per mytelekinesis.com "visualisation vs willing" kažkas panašaus. Kai aš taip dariau taip pastebėjau, kad kamuoliai, tiksliau kūbai tvirtesni ir greičiau susikaupia. Kūbai, man labiau nei kamuoliai patinka ^_^. www.mytelekinesis.com/visualizing-vs--w ... rosis.html
Todel bandyk kaupt psi kamuoli o ne iskatro prie electrokinezes eik... Tikek savimi, nepasiduok po keliu nelaimingu bandimu, nepaluzk ir tau viskas pavyks Paskutinį kartą redagavo wolfing 2012 Bal 06, 19:18. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Įvairūs ‹ Mistika |

BUvo pasinęšes ant šitn reikalo beje jis trėjo mokytoją. Pasiekė tokių rezultatų beveik kaip kulagina.šiaip siekė levitacijos bet teko nutraukti praktikas dėl laiko stokos:)