Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukai ant rankų

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2012 Kov 25, 00:22

Aš tai įsivaizduoju, kad kai esi nusistačiusi, kad tai negražu ir nepriimtina, sunkiai perauklėsi. Bet TIKRAI visos merginos turi tų plaukučių ant rankų. Maniškės rankos irgi plaukuotos, o kadangi ir pati tamsi esu, tai dar ir tamsūs. Ir ką, gyvenu. Ir nesijaudinu. Niekas jų net nepastebi. Niekam jie neįdomūs, tik tau pačiai, kadangi tame matai problemą :) Ir taip jau yra ką naikinti, tai nereik užsikraut darbo dar ir epiliuojant/depiliuojant/šmikeliuojant rankas ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Sun4Cold

Apšilinėjantis

1,328.73 Lt

Standartinė » 2012 Kov 25, 14:21

Null, na žinoma, tau tai čia tik niekai, kai tokių problemų neturi, o man, kai visi tyčiojas man smagu galvoji?

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 25, 19:32

jei jau tyčiojasi tai ir be plaukų ant rankų ras iš ko.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Bal 02, 14:56

Evita001 rašė:Null, na žinoma, tau tai čia tik niekai, kai tokių problemų neturi, o man, kai visi tyčiojas man smagu galvoji?

Imk ir nusidepiliuok su vasku tuos plaukelius, negi taip sunku? O mamai paaiskink, kad tavo kunas - tavo nuosavybe, ji neturi jokios teises tau drausti juos pasalinti. Tik nesugalvok nusiskusti, nes ataugs dar baisesni

Vartotojo avataras

luxy

Lankytojas

214.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 01, 11:50

Jei tai nuramins, tai netgi supermodeliai turi tu plaukeliu ant ranku, kurie yra tikrai pastebimi, ir ju nesiskuta.
As siu plaukeliu irgi turiu ir bunant sauleje kiti juos pastebi, bet man tai nedaro visiskai jokio diskomforto. Nebent ten kazkada vaikysteje, bet dbr - pff :D Tegul buna, nes kai viena karta nusiskusi, tai prades augti dar stipresni ir tamsesni, tai cia bus dar blogiau :)

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2012 Bir 03, 13:20

Kas per idiotai turi būti vaikai, kad tyčiotųsi iš tokio dalyko? Tegul atsistoja prieš veidrodį ir tyčiojasi iš savęs, jei taip trokšta kabinėtis prie kažko :D Rask savyje drąsos pasakyti jiems, kad atsiknistų. Jei esi drąsesnė, gali ir į dantis užvažiuoti, bet toks metodas tinka tik tada, jei žinai, kad atšoks ir netykos su chebra kur už mokyklos.
O plaukelius saulė pašviesina vasarą :) Pas visus tie plaukeliai šviesesni ar tamsesni yra, ir tai natūralu. Tavo vietoje juos nusipeščiau tik jei pačiai labai trukdytų, o ne dėl to, kad kažkam įtikčiau ir nesityčiotų, nes tada gaunasi pinigų švaistymas tik tam, kad prie kažko prisiderintum.
Tau spręsti. Jei nori naikinti, naikink vašku arba naudok epiliatorių, tada augs lėčiau ir bus silpnesni, bet kad tą susilpnėjimą pastebėtum reikės nemažai laiko.
O jei nenaikinsi, irgi gerai. Nėra ko pergyventi, kad kažkokie nusmurgę vaikėzai kabinėjasi prie natūralių dalykų.

joana93

Apšilinėjantis

712.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 16, 02:18

pati turiu ilgesnius plaukeliu ant ranku.. Seniau juos skusdavau, aiskuma ir su vasku galima depiliuot, bet kadangi pries vasara is varle.lt isigijau epiliatoriu tai su juo salinu... bet patarciau dar palaukt o paskui su vasku :)

Vartotojo avataras

dantu pasta

Lankytojas

168.00 Lt

Standartinė » 2014 Sau 27, 20:02

Man būnant vienuolikos metų irgi patamsėjo tie plaukeliai ant rankų. Visad būdavau ta, kuri iš kart veikia, kažką daro, sprendžia problemas vos su jomis susidūrusi, tad nuskutau aš tuos plaukelius. Ir ką? Ataugo. Daugiau ir dar tamsesnių. Bet daugiau nieko nebedariau, susitaikiau ir viskas :) Būdavo, kad klasiokai prikimba, bet mano žvilgsniai ar keletas protingų žodžių priversdavo juos atstoti. Tai taip ir gyvenu. Žinoma, šiek tiek nemalonu, kai matosi nuotraukose, kai kiti pastebi, bet, na ir kas? Man netrukdo. Tai mano kūnas, aš jį myliu, ir nemanau, kad toks dalykas kaip plaukeliai ant rankų jį gadina.
Tik šiek tiek gailiuosi, kad nepaklausiau mamos ir nusiskutau. Dabar jie matytųsi mažiau.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias