Psi galiosvakar vakare praktikavau elektrokineze ir pirmas keistas dalykas buvo, kad tarp pirstu pamaciau kazkoki zalsva siulą, gal kas gali paaiskinti man kas tem buvo? O antra, tai kai bandžiau isielektrinti, tai pamaciau kazkokias sviesias linijas, kurios pradejo suktis aplink mano ranka ir tada pajauciau ta ka jauciu darydamas psi kamuoli. Gal kas gali pasakyt man kas ten buvo?
isielektrinimas?? Deja cia nelabai yra zmoniu (o gal ir is vis nera?)nusimananciu apie tai, o as galiu tik speti, bet man atrodo kad geriausia tai butu priimti kaip igudziu pagerejima...
zmones galvokit!! prijunkit nauja informacija prie senos informacijos ir jei dar gerai pagalvosite pasiseks atrasit tikraja tiesa kuri bus atsakimas i jusu klausima... parasciau tariant bukit mistikais... gaila... Nezinau kur slaidas pradingo jei pazinociau as ji pasakyciau, bet...
Deividas man kazkas cia nesirisa: tu domiesi mistika 3 metus ir kaip supratau esi mistikas 3 metus ir zinai maziau uz mane(tikriausiai)? As visu situo pradejau dometis nuo vasaros pabaigos ir zinau gan nemazai ir skaiciau gan mazai(5 knygos)... Zinot(o gal ir skaitet) knyga Jack Kerouac PABUSK. BUDOS GYVENIMAS? Maziau uz tave zinau, nes knygu neskaitau, o visokiuose forumuose ir saituose lankiaus, beje 1 pilni metai mokslu buvo paskirti dvasioms, taigi lieka tik 2 nepilni metai psi energijai. Taigi dar ilgai ir suprantamos informacijos ieškojau ir šiaip daug kas kliude...
naaaa... Taip. Bet pasižiūrėjus kokios tos mano knygos skaitytos buvo... Apie dvasini givenima, bendra pasaulio suvokima ir panasiom temom. Beja kazkur rasiau kad as beveik nieko nezinau(jei ziuretume is literaturiniu saltiniu) pas mane toks durnas mastimas kad jei suzinau kazka naujo tai iskarto sugebu viska surist su jau esancia informacija ir labai nemazai dar ismastyti... Man pati informacija kuria skaitau nera svarbi. Man svarbiausia mintis kuria nori pasakyti. Todel dabar skaitau knyga apie budos gyvenima ne todel kad man idomus jo gyvenimas bet todel kad as noriu suzinot ka jis yra pasakes ir ka jis turejo omeny tai sakydamas. Neisivaizduoju kodel bet as sitomis temomis megstu panagrineti teksta(bet kodel per lietuviu pamoka as taip nedarau tai net nezinau) ^_^
‹ Įvairūs ‹ Mistika |

as mistika siaip domiuos apie 3 metus, 1metus apie dvasias, 1 apie psi energija ir dar viena pries metus, apie abu. Beje wolfing, nežinai kartais kur slaidas dingo?