Abiturientai 2012Aš gal ir ne čia šiek tiek pataikiau, bet spėju čia bus kas galėtų atsakyt.
Tai va noriu paklaust ar nebūtų per žiauru pasiimti Lietuvių,Anglų,Istorijos,Matematikos ir Biologijos A lygius ? (šitų dalykų valstybinius planuoju laikyt) : D Pati suprantu, kad 5 dalykai- tikrai bus ką veikt ruošiantis egzams..bet neesu visiškai tikra ar paskui nesigailėsiu. Gal kas buvot pasiėmęs 5 ir laikėt tiek egzaminų? Va tema
![]() a-b-lygiai-11-12-okams-t33570.html Aš 11-12kl. turėjau 5 dalykus su A lygiu, ir nieko, ištempiau. Egzus irgi 5 laikiau, viskas ok, galėčiau ir 6 laikyt. :] Jei gerai mokaisi (7-10), tikrai patempsi. Sveiki, mieli abiturientai, esu 4 kurso psichologijos studentė, atlieku tyrimą apie 12 klasės mokinių patiriamą stresą.Todėl būsiu labai dėkinga, jei atsakysite į klausimus šioje nuorodoje
![]() http://www.manoapklausa.lt/apklausa/335818401/ Kalbėjimo įskaitų pažymiai atestate būna, bent jau pas mane buvo (baigiau mokyklą pernai).
Dėl A lygių kažkas klausė - turėjau 6 A lygius (lt, en, bio, it, ist, mat) ir vargo nemačiau. Bet prieš tai kadangi 10 metų mokiausi kaip reikiant, tai dvyliktoje beveik nėjau į pamokas, nebuvo prasmės. Tokį sprendimą priimant reikia pagalvoti ![]() ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |