Diskusijos Gyvenimas

Sąvoka 'Suaugęs'

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 23:29

Žmogus, suprantantis savo reikšmę, turintis atsakomybę už savo veiksmus bei tas, kuriuo galima pasikliauti. Šiuo atvejų nebūtinai turi būti 18metų.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 23:47

Aš manau, kad žmogus suaugęs tampa tada kada jau sugeba atsakyti už savo veiksmus. Kai pats sprendžia kas jam geriausia, kas naudingiausia. Kai sugeba mąstyti ne tik apie save, bet ir apie kitus. Kai sugeba suprasti, kad ne visada galima elgtis tik taip kaip nori.

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 23:53

Štai ką norėjau išsakyti savo žodžiais ir man nelabai pavyko:D

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 23:55

Manau, kad visiškai ne į tą pusę ; D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2012 Sau 16, 19:07

Mano nuomone suauges asmuo yra tas, kuris yra nepriklausomas nuo kitu, atsakingas, psichiskai stabilus, zinantis ko nori is gyvenimo ir bandantis tas svajones igyvendinti

Vartotojo avataras

DcRee

Aktyvus dalyvis

Kaun...

1,746.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 16, 20:22

Kažkoks filosofas aiškino, kad suaugusiu žmogus tampa tada, kai pilnai supranta, kad jis ir tik jis vienas yra atsakingas už savo gyvenimą. Aš linkęs jam pritarti, nes mano akimis, taip gali būti. Tai reiškia, kad kiekvienas suauga skirtingu metu, kai kurie gali suaugti greitai, kai kurie - niekada nesuauga. Tačiau kasdieniame gyvenime filosofija užsiiminėti pernelyg liūdnas reikalas. Paprastai žiūrint, tai turbūt tiesiog daugmaž atsakomybę už savo veiksmus jaučiantis žmogelis.

Vartotojo avataras

caramelli

Dalyvis

Šilutė

510.14 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 20:51

Žmogus, kuris atsakingas yra už visus savo veiksmus ir nepriklausomas nuo kitų įtakos.

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 23:37

tas, kuris galėtų savarankiškai savimi pasirūpinti bei priimti svarbius sprendimus.

Pou

Lankytojas

232.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 15, 13:39

Nemanau kad iš viso tampam susauge. :) Manau kad mes vistik liekame vaikais tik su didesnia patirtimi ir tiek. :) Todel dazniausiai galime jau patys nuspresti ko norime ir kas mum geriausia ir kas geriausia musu artimiesiem

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2012 Vas 15, 14:21

Vedęs ir turintis vaikų, su didele paskola ir iš anksto išsipirktu laidotuvių sklypeliu. Su suplanuotu gyvenimu,deja, tai ne jo planas. Tik tiek... Alternatyvų nedaug :drunk:

Vartotojo avataras

Mylimukė

Apšilinėjantis

Šiauliai.

890.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 19, 18:24

Iš šono žiūrint: suaugęs - dirbantis, save išlaikantis, šeimą pradėjęs kurti žmogus.
O mamoms mes visada liksime vaikais, nesvarbu ar mums 4 metukai ar 40. :}

Vartotojo avataras

gerf

Aktyvus dalyvis

London, United Kingdom

2,810.50 Lt

Standartinė » 2012 Vas 27, 22:40

Suaugęs - sulaukęs pilnametystės, už save ir savo veiksmus atsakantis žmogus.

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2012 Vas 29, 19:39

kai buvau 12-17 metų visada galvojau, kad aš jau suaugus :D dar dabar toli gražu iki suaugusio žmogaus

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 29, 21:25

saulė.pasaulio rašė:ne visada galima elgtis taip kaip nori.

kaip šitas nervina : ((

JustukasXiukas

Lankytojas

220.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 05, 16:38

As laikau suaugusi zmogu tada, kai jis gali bet kokioje situacijoje surasti sprendima kaip pasielgti, o ne begti nuo kazkokio ivykio, jeigu jis jam pasirodo neiveikiamas ir pan.Dar viena is suaugusiojo savybiu vadinciau stirpumu, drasumu, kai tu nepasiduodi kitu daromai itakai tau paciam.Na aisku kas be ko atsakomybe jauciantis zmogus, zinantis, kad jeigu viena padarys, tai atsitiks taip ir jeigu kita, tai atsitiks taip.Na neskaityciau, kad zmogus nesukures seimos nera suauges zmogus, tai netiesa, jei zmogus nenori jis ir nekuria tos seimos, svarbiausia koks jis zmogus yra, o ne tai ar jis turi zmona, vaikus.Na akivaizdu, kad zmogus sugusiu patampa, kai tampa asmenybe.Jeigu tu labai kvailai elgiesi visa laika, kalbi ko nereikia, galvoji, kad tevai tave islaikys, todel tau nereikia ieskotis jokio darbo, geri per dienas ir negalvoji kas bus, tada tikrai esi dar nesubrendes, bet jeigu zinai, kad alkoholis paveiks tavo smegeneles ir tai aisku paveiks tavo ateiti, todel tu to nedarai, jeigu apgalvoji pries ka nors sakydamas, turi tvirtas nuostatas, tvirta nuomone daugeliu klausimu, tuomet esi brandus zmogus...Na man 18 metu, as galvoju jau vasara, kai busiu baiges mokykla, pradeti ieskotis kokio nors darbelio, nes man paciam nepatinka sedeti mamai ant sprando, kuri viska nuperka, padaro pietus, kai griztu is mokyklos, pusrycius ir duoda pinigu mokyklai, jau noriu save issilaikyti pats, tik aisku atsiranda kitas klausimas, kaip susirasti ta darba, kai neturi jokiu pazistamu :)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių