Warrior.
Tiesiog geras. :] 9/10
Šiandien žiūrėjau filmąLimitless.
Po 30 min žiūrėjimo norėjau išjungti, bet po truputį užsikabliavau. Vėlgi negaliu suprast kodėl visi taip giria. (: Gaila aš nemoku išsakyti emocijų/įspūdžių/geros nuomonės, naudoju tik paprastus epitetus, todėl negalvokit kad aš visiška kvaiša žiūrinti tik durnas komedijas. : D 7/10 Blade Runner
Tik dar kartą įsitikinau, jog filmai apie geriečių ir blogiečių kovas man nelabai (tiksliau – apie vieną gerietį ir aplink jį mirštančius blogiukus). Tiesa, filmo pradžia ir tų „empatijos testų“ idėja visai patiko. Todėl man asmeniškai norėjosi, kad filmas daugiau koncentruotųsi į tų robotų atpažinimą ir psichologinius-empatinius testus, o ne jų gaudymą ir sunaikinimą. Na bet čia nėra objektyvus filmo minusas, kadangi daugeliui Sci-Fi mėgėjų (į ką manau ir buvo orientuotas šis filmas) psichologinio motyvo įpynimas į scenarijų tikriausiai nėra labai svarbus (man deja atvirkščiai)... Ai, kas dar buvo įdomu, tai pamatyti, kaip 1982-tų metų filmo režisierius įsivaizduoja „tolimą“ 2019-ųjų ateitį. Žiūrint iš šiandienos perspektyvos, 2019-tieji jau nebėra tokia tolima ateitis ir kažkaip abejoju, jog iki tol policininkai ims važinėtis skraidančiais automobiliais ir gaudys į visuomenę įsifiltravusius robotus. Na bet čia tik šiaip pamąstymui, kiek procentų mokslo, ir kiek fantastikos yra dabartiniuose Sci-Fi filmuose apie „tolimas“ kokių nors 2050m. ateitis... ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |