The Sims 3: Pets
man irgi tas pats :/ cracką įdėjau naują, bet vietsiek tas pats š :/
Nūūū, man irgi. Ką daryt? Pagrindinį žaidimą atnaujinau, nucrackinau ir visą kitą lyg ir padariau. Kame problema?
Visu pirma pasitikrinkit ar žaidimo versija atnaujinta. 1. įeinat į launcher'i ![]() 2.Paspaudžiat ant 'Game Updates'. jei rašo 'Your game is up to date' ir 'Update now' mygtukas neryškus tavo žaidimo versijos atnaujinti nereikia,ji jau atnaujinta. ![]() 3. kai įeini į launcher'i ir yra update turėtu iš karto išmesti lentele: ![]() Antroj nuotraukoj taip pat parodyta žaidimo versija(apačioj kairėj) ATSIMINKIT reikia žiurėti žaidimo kuri nesenai įrašėte šiuo atveju Sims 3: Pets. ženkliukas bus pats paskutinis(iki tol kol neatsiras naujo Stuff arba Expansion pack) užeikit ant jo su pelyte ir turėtu išmesti: The Sims 3: Pets ir žemiau skaičiukai kurie yra žaidimo versija Jums tik reikia įdiegti tam tikros versijos crack'ą. Kai sužinosit versija tiesiog persisiuskit tos versijos crack'ą ir įkelkit Į C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin(jeigu nepakeitėt instaliavimo vietos). Crack. Versija10.0
Man irgi tas pats. Viską padariau, atnaujinau, nukrekinau, įsijungiu žaidimą ir atrodo viskas veikia, bet jeigu noriu įeiti į kokia šeimą ar miestą iškart užstringa ir išsijungia. vistiek man neiseina normaliai visko sutvarkyti, jau kiek ilgai vargstu. Susiinstaliavau sims 3 - galop paleidau. Tada pets ir vis kokios problemos - arba isvis neuzkrauna, k ai updatinau tada jau sako kad cia piratinis diskas. Zinau reikia cracko!!! Bet tai is kur ji gaut, einu i ta saita kur nurodet - paspaudus jau ant to failo (diskelio pav.) atidaro kažkokį reklamu puslapi adlf ar kaip ten su bite. Niekur kitur irgi neradau.. Padekit!! Uzsiknisau jau visai
nu pas mane tai VISISKAI skirtinga problema
isprotesiu tuoj,instaliuoju sims 3 pets ane? there is update avivable...bla bla bla...nu ok tipo update daro,ir ismeta lentele update not installed, ka daryti? restartinau bet tas pats...nezinau net ka daryti... Labai prašau padėėėkitttt !!! Kai instaliavau visą žaidimą, jau paspaudžiu , kad paleisti žaidimą ir viskas pasileidžia iki kol reikia pasirinkti šeimą (Sims 3 pets) ir išmeta lentelę , kurioje parašyta : We are unable to verify that your disc is a valid copy of The Sims 3 Pets. Please contactcustomer service. ! Net nesuprantu ką daryti. Atrodo , kad neiškrakinau , bet tikrai iškrakinau.
![]() Sveiki, turiu originalius sims 3 su disku ir visa kita o mano kompe labai mazai atminties, instaliavus simsus liko apie 1GB tai nzn ka daryt nes noreciau isigyti ir pets papildyma. Gal kas zinot ar galima instaliuot simsus i USB? Arba atminties kortele? Is karto aciu
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |

isprotesiu tuoj,instaliuoju sims 3 pets ane? there is update avivable...bla bla bla...nu ok tipo update daro,ir ismeta lentele update not installed, ka daryti? restartinau bet tas pats...nezinau net ka daryti...
D