Diskusijos Grožis ir sveikata

Mityba

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 02, 21:10

Taigi - viskas apie mityba. Ka, kaip, kur ir kada valgote, kokius produktus renkates, kaip gaminate valgi ir kokios salies virtuve labiausiai megstate. Pasidalinkite!

Gerai, as pradesiu. Dazniausiai gaminu namie is pusfabrikaciu, taigi ilgiau pusvalandzio uztrukti netenka, dauguma patiekalu uztenka imesti i orkaite ar ant griliaus. Labiausiai megstu kinu ir meksikieciu maista, ji valgau bufetuose mazdaug karta i savaite, retkarciai ir namie kokia tortilija susuku :)

Siandien vyras iskepe kiaulienos kepsniu su virtom bulvem ir salotom, buvo labai skanu! O desertui valgem angel delight su pjaustytais bananais, mmm! :sweeet:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

siimah

Dalyvis

3,588.20 Lt

Standartinė » 2012 Sau 02, 23:50

Valgau dažniausiai greitai, nes laiko nebūna ko ypatingo pasidaryt. Darbo dienomis pusryčiai dažniausiai būna sumuštiniai, pietūs mokykloje, priklauso ko duoda, dažniausiai perku karbonadą, o vakarienė kokia sriuba, salotos. Per savaitgalius tai pasigamini ko nors geresnio, ir desertą pagamint laiko yra.

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 00:06

gyvenu po mamytės sparneliu dar, tai maitinuos gerai, nesiskundžiu.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 10:46

pusryčiam vaisiai arba riešutai arba džiovinti vaisiai, pietum daržovių troškinys arba sriuba, vakarienei salotos. Daugumą produktų stengiuosi naudoti iš tėčio daržo, kitus iš turgaus arba ekologiško parduotuvių skyrelio.

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 14:18

Dienom, kai niekur eit nereikia, valgau ir pusryčius ir pietus kiek vėlyvus, tad vakarienės kaip ir nebelieka :D pusryčiam dažniausiai sumuštiniai su arbata, kartais kiaušiniai arba blynai. Pietus valgau arba mokykloje (tada namuose nebevalgau), arba namie, bet irgi gan nereguliariai. Vakarienę jei valgau, tai dažniausiai būna sumuštiniai kokie, salotos arba pieniška sriuba.

Ai ir dėl maisto gaminimo. Pamėgau neseniai gaminti pati, visokios sriubos, blynai, apkepai, kotletai ir pan. gaunasi :D Nemėgstu gamint pyragų užtat. O virtuvę mėgstu lietuvišką, kiniečių labai mėgstu, italų.
Paskutinį kartą redagavo Evelyn 2012 Sau 03, 16:20. Iš viso redaguota 2 kartus.

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 15:12

pusryčiai visad būna sumuštiniai su kava, retkarčiais ir kokie blynai.
pietų kartais išvis nevalgau, o jei valgau tai būna koks kepsnys, cepelinai ar dar kokie tai patiekalai iš lietuviškos virtuvės. :)
vakarienė tokia pat soti kaip ir pietūs : D
na ir sriubą aišku valgau kartais prie pietų, vakarienės.

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 19:01

vakarienę beveik visada mama padaro, o dieną pati greit pasigaminu arba randu ką nors pasišildyt. ir neskirstau maisto į sveiką ir nesveiką, valgau tai, kas man skanu, nors esu gan išranki. be to, paskutiniu metu leidžiu sau pavalgyti ne namie. irrr labai nemėgstu ilgai terlintis su maistu, pvz, nors keptą žuvį aš mėgstu, bet labai nervuoja rankioti kaulus, todėl stengiuosi vengti žuvies patiekalų :d

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 20:48

žiūriu kcal ir stengiuos valgyti ne tiek sveikesnį,kiek įvairesnį maistą. :)

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 21:06

Pusryčiams visada valgau kokį lengvą maistą: košes, sumuštinius, kiaušinį/kiaušinienę, savaitgaliais mama iškepa blynų.
Pietų meniu irgi priklauso nuo to, ką pagamina mama, bet tai irgi arba kokios mišrainės, sriubos arba blynai, galiu picos nusipirkt, makaronų išsivirt ar panašiai. :}
O vakarienės kaip ir nevalgau. : D Kartais su šiltu pienu ko nors užkandu, sausainių ar pyrago. Na, įvairiai taip. :}

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 22:41

Pati gaminu super duper retai. Esu pakankamai išranki, ir dažnai geriau iš viso nevalgau, nei valgau tai ko nenoriu, kas man neskanu. Tai va ir šiaip dažnai pamirštu pavalgyt, taigi maitinuosi kartais kokius 2 kartus per dieną, kai pusryčiau būna arbata su sumuštiniu ar pan. O šiaip mama visada stengiasi nepirkti pusfabrikačių, kurie yra labai tikėtina, kad pagaminti iš tualetinio popieriaus ar kažko panašaus. O labai mėgstu kiniečių maistą. Dievinu traškią vištieną saldžiame ar saldžiąrūgščiame padaže.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 04, 18:21

Sutinku su Pukuse del vistienos saldziam padaze - tikrai nepakartojamas skonis, Ir dar jautiena su pipirais is kinieciu. Apskritai viskas ten skanu, todel kai einu kinu maisto valgyt tai iskart i bufeta, kad visko paragaut butu galima ;)

Vakar dariau meksikietiskus torilijos suktinukus su vistiena, pipirais ir svogunais. Ir daug salsos padazo bei prieskoniu. Skanu, bet vis tik ne tas pats kaip tikruose meksikietiskuose restoranuose, truksta prieskoniams astrumo, o parduotuveje tu tikruju - nera

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2012 Sau 04, 18:46

Pusryčiams: sureliai, jogurtai.:D

Pietums: visokie mėsos patiekalai, ryžiai su salotom ir daržovėmis, man labai patinka patiekalai iš vištos krūtinėlės , ypatingai kai šalta labai skani būna meksikietiška sriuba ir žinoma koks nors desertas ypač bananai su plakta grietinėlė (mm) :)

Vakarienei: tai kas lieka nuo pietų dažniausiai, sausainiai, vaisiai, šokoladukai ir kiti saldumynai.:D

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2012 Sau 05, 00:42

Tikriausiai reikėtų pradėti nuo to, kad virtuvė nėra man puiki draugė. Gaminu užeina noras (tai vyktų dažniau, jei turėčiau daugiau laisvo laiko nuo mokslų) arba esu priversta (mamos namie nebūna, o mažoji sesuo valgyti nori). Pusryčius stengiuosi pavalgyti visada, nepavalgau tik tada, kai pramiegu ir nebūna laiko (labai retai taip nutinka), jiems valgau jogurtą arba vaisius (lengvesnius, kad sunkūs iš ryto neužkimštų skrandžio). Anksčiau pusryčiams nuolat kimšdavau įvairius sumuštinius (karštus ir nekarštus), bet tada buvau kaip bandelė, todėl prieš pusmetį jų atsisakiau visiškai. ;d Su pietų valgymu būna kiek sunkiau. Jeigu būna darbo diena ir einu į mokyklą, tai dar kartelį pavalgau apie 12 valandą (jei įsimetu kažką, tai valgau tai, ką įsidėjau, dažniausiai papuola koks obuolys, o jei perku mokykloj, tai dažniausiai salotas, retkarčiais leidžiu sau kotletą (ne dėl svorio, o dėl to, kad nelabai yra ką ten valgyti)) ir tada pietūs gaunasi apie 16 valandą (mėsa dažniausiai su daržovėm, jokių bulvių ar duonų). Jeigu savaitgalis, pietauju apie 15 valandą, gamina mama dažniausiai, beveik visada, nebent mane aplanko kulinarinis stebuklas ir kažką pagaminu ;d Vakarieniauju, jeigu galima taip pavadint, įvairiai, nors dažniausiai gaunasi apie 20 valandą, nes anksčiau negrįžtu namo, tai būna vėlgi koks jogurtas, varškė ar vaisius. Būna ir taip, kad vakarienė tiesiog nuplaukia, nes valgyti nenoriu.

Visada vengiu sunkaus maisto, valgau nedidelėmis porcijomis, pagaliau susitraukė skrandis, ko ir siekiau. Tarp valgymų neužkandžiauju, nebent vasarą neatsilaikau nuo braškių (jei ir neatsilaikau, stengiuosi mažą kiekį suvalgyti), o žiemą nuo mandarinų, bet jais nepiktnaudžiauju. Savo mityba susidomėjau maždaug prieš pusmetį, kai pasisvėriau po ilgo laiko ir išsigandau ;dd Dabar derinu mitybą su sportu ir džiaugiuosi rezultatais. Nesilaikau jokios dietos, tiesiog labai stebiu, ką dedu į burną. Ir esu patenkinta tuo, ką matau.

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2012 Sau 05, 01:04

Valgau tą , ką skanaus randu šaldytuve. Bet mano valgiaraštis gan siauras. Visada mėsos kepsniai, ir sumuštiniai. Na ir dar aišku nesveikas maistas, visokie čipsai, kolos ir panašiai. Vaisių, daržovių beveik visai nevalgau.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių