If I'm free, it's because I'm always running. - Jimi Hendrix
Kai aš pilnas,man sako "koks nuobodus tipas",kai aš tuščias - kiti laiko žvaigžde. - Mikutavičius
Posakiai, patarlėsForget love - I'd rather fall in chocolate! - Attributed to Sandra J. Dykes
When the going gets tough, the tough eats chocolate. Meilė kaip amerikietiški kalneliai. Pakyli, nusileidi, pakyli, nusileidi, galų gale apsivemi.. - Frederic Beigbeder. Negali nesutikti. Žmogus visą gyvenimą praleidžia tikėdamasis ir miršta dar turėdamas vilties. Visada gali būti dar nelaimingesnis negu manai. - E. M. Remarkas Some people say that they can’t live without love, but I think oxygen is more important. - Dr. House The fish doesn't think, the fish knows everything. Keistas jausmas, kai nejauti. Gal taip ir reikia, kad laukiant niekas neateitų... If I tell you I love you, can I keep you forever? - Casper Liūdesio nepaskandinsi, liūdesys moka plaukti. I'm old fashioned, I love the moonlight. Kai širdis myli – protas ilsisi. Kas paprasta, tas genialu.
Kas slepia neapykantą, to lūpos meluojančios, o kas skleidžia šmeižtą, tas kvailys. Ką ieškosit, tą rasit. Neteiskit ir nebūsit teisimi. Kaip nori, kad su tavim elgtųsi taip ir tu su kitai elkis. Tiesa dažnai būna kažkur per vidurį, ne kraštutinumuose. Žinau ką reiškia faktų pagrąžinimas... Žinau ką reiškia melas... Tačiau niekada nepūčiau miglos į akis ir neėmiau to ko nesu vertas... Niekada neprisiėmiau nuopelnų už tai ko nepadariau... Toks poelgis yra negarbingas / apgailėtinas / šlykštus ir asmeniškai įžeidžiantis... Tai nėra nusikaltimas - tačiau terminas "garbės rašto laikymasis" tūrėtų kažką simbolizuoti...
Mano pasiūlymas, tau... Jeigu esi to nevertas - atsisakyk... Filosofija - tampa forumo keiksmažodžiu... Vardas forume - žaidime reiškia vis mažiau ir mažiau... Dėl tokios priežasties forume neturime naujų veidų, nes forumas tampa geltonosios spaudos šaltiniu - forumiečiai laikomi "didingais filosofais", kurie, be kalbų, nieko nesugeba pasiekti pačiame žaidime... Ir tai yra ... kaltė... Kita vertus, visada maniau, kad kažkuo savo postais išsiskyriu iš kitų, bent jau to visada norėjau - dabar pats tuo abejoju... Baisiausias netikėjimas yra netikėjimas savimi.
Niekam neatsitinka nieko tokio, ko jis negalėtų ištverti. Piktas žmogus pakenkia sau pirmiau negu kitiems. Būti dosniam reiškia duoti daugiau negu gali, būti išdidžiam reiškia imti mažiau, negu tau reikia. Tylėjimas ne visada yra protingumo įrodymas, bet visada yra įrodymas kvailumo stokos. "Kiekvienas yra nelaimingas tiek, kiek tiki toks esąs." - Seneka
"Moterų dora panaši į mėnulį - ji turi savo virsmus, fazes ir užtemimus." - Herodotas „Vyrai galvoja apie moteris. Moterys galvoja apie tai, ką vyrai apie jas mano.“ - Peter Uslinov „Tai, ko moterys iš tikrųjų trokšta, galima rasti kažkur tarp pokalbio ir šokolado.“ - Mel Gibson "I'm not single. I'm independent romantic." "Just because you love somebody with everything you have, doesn’t mean they have to love you back." "Peace is not something you wish for; It's something you make, Something you do, Something you are, And something you give away." "Pastūmė, nukritau, supykau, atsistojau, pasitaisiau karūną ir nužingsniavau toliau." ![]() "Šiandien nusipirkau liekninančios arbatos, nu belenkaip eina su tortu ![]() "Norėčiau užrašyti ant akmens "pasiilgau" ir tada mesti jį tau į veidą, kad tu suprastum kaip skauda tavęs ilgėtis!!!" Visa, ka mes zinome, yra kompensaciju sistema.
Atlyginama kiekviena kancia, grazinama kiekviena auka, apmokama kiekviena skola. - Ralfas Valdo Emersonas Jei nori suzinoti praeiti, pazvelk i sio gyvenimo aplinkybes. Jei nori suzinoti ateiti, pazvelk i savo poelgius. - Gautama Buda Kreipk demesi i galimybes. - Siracido KNYGA Zmogus - vien santykiu mazgas. Ir tik santykiai zmogui turi reiksmes. - Antuanas De Sent-Egziuperi Meile - tai ne ziurejimas vienas i kita, o ziurejimas kartu ta pacia kryptimi. - Antuanas De Sent-Egziuperi Sunkiausia gyvenime rinktis. -Dzordzas Moras Tragiskiausia gyvenime yra ne tai, kad zmones kencia, bet kad tiek daug praleidzia. - Tomas Karlailis Jei teisite zmones, jums neliks laiko juos myleti. - Motina Terese Kam mums buti zemeje, jei neaugtume? - Robertas Brouningas Mano pastebejimu, svarbiausia siame pasaulyje- ne tai, kur esame, o kur link judame - Oliveris Vendelas Holmsas Vyresnysis ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |