Šis bei tas Pašnekesiai

Mane visi spaudžia

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 11:56

Cia klausimas moterims. Kodel jums nera svarbu patikti tam vieninteliam. O norit kuo daugiat bernu turet savo puseje ir konkuruojat su savo drjaugemjis kuri daugiau bernu prisikliopinus. Man tai so emptyy tie reikalai atrodo. Tai taip tuscia ir egoistiska. Nebuna jums po tokiu poelgiu tustumos jausmas.

--------------------------------------

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 13:46

mielas slaidai, ar tu šaipaisi iš mūsų?

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 13:55

as is jusu nesisaipau, tiesiog jus man subadet, sutrypet, supjaustet, sudauzet, apspjaudet mano ir kitu vyru sirdis.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 14:14

aš neklausiu ar iš moterų šaipaisi. klausiu ar šaipaisi iš forumo skaitytojų. netikiu kad pasauly yra žmonių su tokiu keistu požiūriu.

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 14:25

Man irgi jau kyla įtarimas ar tik nebus čia kažkoks kvailas pokštas??
Visgi jeigu tai ne pokštas,tai tada nebežinau... Ko tu pats nori iš forumiečių? Kokio tau patarimo konkrečiai reikia,nes ką tau besakytų tu vis tą patį varai. Atrodo,kad tu pats užstrigęs tam savęs gailėjimosi periode ir nesiruoši judėt niekur. Nežinau, nežinau...

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 14:47

Slaidai baik nusišnekėt ;) arba tu čia tyčia visokias nesąmones rašai arba tu tiesiog nusivylei meile ir dėl to šneki kad visos panos tokios blogos. čia vos ne tas pats, kai sako, kad visi vyrai kiaulės..

jei tik zysi ir skusies kaip tau blogai tai nuo to geriau nebus.. Susiimk ir pradėk gyventi taip kad nereiktų skustis ir savęs gailėtis

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 15:42

tau šuns reikia, o ne bobos jei nori, kad kas nors paguostų, kai žliumbi ir džiaugtųs tavim, p.x, kaip elgiesi. skaitau ir šlykštu daros, kažko reikalauji iš panų, kažko nori, o pats apie tai, ką galėtum duoti, nieko nekalbi, nes čj neturi ką ir pasiūlyt. santykiai toks dalykas - turi būt stimulas iš abiejų pusių, kai turėsi, ką duoti, būsi vertas gauti. ir man labai gaila, jei tavo toks siauras draugų/pažįstamų ratas, apskritai, akiratis, kad pažįsti tik bobas-kales arba bobas-negražias. kažkaip net gailesčio nekeli, nors taip norėtum kelt, greičiau panieką, tai nieko keisto, kad nemėgsta tavęs žmonės. nustok žliumbęs ir pradėk veikt, gyvenime dar ne tiek neteisybės matysi ir patirsi, bet turi dvi galimybes: prisitaikyt arba keist, o čia jau nuo tavęs priklauso, ką pasirinksi. ;} ir išmok save pateikti kaip NORMALŲ žmogų, net jei toks nesi, ne tik tau, bet ir kitiems bus lengviau. good luck

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 18:58

ka tu vadini davimu, kad tu sumuki 500 lt ir merga daro ka tu nori arba vediesi i kavine. Mainai turi buti lygus buckis uz bucki, litas uz lita. O ne tai kad pabuciuos merga, o bachuras sampano perka ir kojas laizo. Abu zmones turi buti lygus. Ir as tikro gyvenimo paragavau, kai buvau paliktas su nesveika motina vienas, o tik po kiek laiko brytas susiprato jog reikia gydit ja. Tiesiog yra zmones kurie nezino kaip issidirbineti tai prasideda visokie nagu lakai, rankinukai, makiazai kodel tas asilas man batu nenulaizo ir t.t ant tiek motinos dukras islepina, kad jos nezino kaip issidirbineti. O reikia nuo pat mazens duoti sluota i rankas ir mokyti meiles, o ne ugdyti savimeile ir puikybe. Kad butu zmones o ne sunys su juos valdanciom raganom su aukstakulniais.

Ai žodžiu ymo is right about the life and ymo style rulz - gyvenimas ziaurus ir neteisingas. Nera tikros meiles, o tik naudojimas ir apgavystes.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 19:13

tu db parodyk, kur aš sakiau, kad reikia laižyt kažkam kojas ir pinigus mokėt ir kad nelygiaverčiai partneriai poroje turėtų būti. iš lempos rašai grynai, prisigalvoji kažkokių nesąmonių, nekeista, kad sunku gyvent tau. man patinka makiažas, patinka gražiai ir tvarkingai atrodyt, bet niekada neleidžiu niekam už mane mokėt ir nereikalauju iš žmonių, kad jie man kojas laižytų, kad daiktus pirktų, kad bučiuotų, kad draugautų, kad užjaustų, kad paguostų ir t.t., mažink savo norus. apskritai man gaila, kad gyveni apsuptas kažkokių stereotipų, o gal pats sau tokią aplinką susidarai, bet čia jau tavo bėdos, nemanau, kad rasi čia pagalbos adekvačios tavo paties problemoms, kurios grynai išpūstos yra. nori turėt problemų - turi. užp*is - nebeturėsi. simple as that
ir kas dėl emo, grynai stereotipais vadovaujies, išauk pagaliau ir praplėsk savo akiratį, pradėk toliau savęs kažką matyt

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 20:23

Harpoonas ----------------------------> mobis dikas :fish: Weeeeeeeeeeeeeeeee

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 21:30

padariau cia nete psichologini testa, tai rezultate gavosi, kad as turiu ribini asmenybes sutrikima

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 21:37

man atrodo, tau dar ir ADD požymių yra nemažai

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 21, 12:41

Man tu keistas. Tau pasaulį valdo pinigai. Eh, o dėl motinos tai... Aš gyvenau viena su dviejais alkoholikais kai man buvo 8-12 metų. Ir niekas manim nepasirūpino, ir niekas nei rūbelio švaresnio nenumetė nei ką. O aš iš visų jėgų stengiaus pritapt, nors tai buvo sunku. Stengiaus nebūt užbadyta, kad nebūtų maždaug: "Cha, šitos tėvai alkoholikai, pati ūbagė ir etc". rasdavau iš kur gaut ir litą kitą, ir rūbelį ar galų gale žaislą. Stengiaus prieš visus nepalūžt psichologiškai. Ir ką. Pastangos išėjo neveltui. Ir pritapau ir nuskriausta nelikau. Žinoma buvo tokių ir dar dabar yra kurie žiūri į mane neigiamai. Bet aš nereaguoju, gyvenu su tais teigiamaisiais. : ) Taip, kad ne tu vienas nuskriaustas gyvenimo. Čia už save reikia kovoti, stovėti ir stengtis pritapti. Jei neesi viskuo aprūpintas tai dėk pastangas pats ;)

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių