Siaubo filmai
Pritariu komentarui, man šis filmas pasirodė perdėtas ir nuobodokas. O čia mano siaubo filmų sąrašas: Egzorcistas /Exorcist (1973) Avinėlių tylėjimas /The Silence of the Lambs (1991) "Hanibalas" /Hannibal (2001) (Avinėlių tylėjimo tęsinys) 30 tamsos dienų / 30 Days of Night (2007) Našlaitė /Orphan (2009) Paranormalus Aktyvumas : Naktis Tokijuje /Paranormal Activity :Tokyo Night Kalinys/Martyrs Kiti/Others Rec 2 Paskutinį kartą redagavo 3999059 2011 Rgp 05, 22:14. Iš viso redaguota 1 kartą.
Let The Right One In - tikrai stiprų įspūdį palikęs filmas. Šiaip rašomas jis kaip siaubo, nors kartais nesinori pritarti tokiai užkabintai etiketei.
Asmeniškai man labiausiai prie širdies tie senesni siaubo filmai kaip Psycho, 1984 - ųjų Nightmare On Elm Street, etc. Pastaruoju laiku nieko gero užmatyti kaip ir neteko, galbūt išskyrus Uninvited (ir tai perdarytas;D). na žodžiu aš už tokį tikrą šiurpumą, kurio man visiškai nesukelia krūvos specialiųjų efektų. kažkaip esu beveik visus filmus, kuriuos išvardinote, mačiusi ir nei vieno nepavadinčiau baisiu...
vat kažkiek baisesnis man buvo 4 lygmuo, gal todėl, kad su draugu kino salėj buvom dviese per seansą ir dar vėlai vakare : D nežinau, bet po to sunkokai miegojau. ir pagieža paliko neišdildomą įspūdį. bet ją mačiau kokių 14 metų ;X tai nežinau ar dabar vis dar toks baisus būtų mėgstu, bet, deja, daugiausia teko tik popsinius holivudo siaubekus žiūrėt.
Kas labiausiai patiko: Psycho (1960) Hichcock'as genijus ir visks tuo pasakyta. [REC] (2007) o antroji dalis man buvo visiškas nusivylimas 28 days later (2002) čia tikriausiai durnas fangirlismas dėl Cillian Murphy įtaką daro, nes šiaip tai nieko TOKIO ten nėr Aftermath (1994) nežinau kodėl skiriu jį prie "labiausiai patikusių". Gal dėl to, kad tokį įspūdį paliko. Net nežinau ar gerą ar ne. Trumpas(30min), beveik be jokių dialogų, šlykštus, bet..ai trūksta žodžių The Shining (1980) The Exorcist (1973) Onibaba (1964) ir galbūt, galbūt Eraserhead (1977). Nors kažką suprast sugebėjau tik antrą kartą žiūrėdama. Šiaip atmosfera idealiai perteikta, bet patiks tikrai ne visiem.
Kažkam jau siūliau, bet... Jei gerai supranti anglų, siūlau "The Poughkeepsie tapes", per mano gyvenimėlį tai baisiausias matytas filmas, gąsdinantis ne fantastika, o realumu, tik kaip minėjau reikia anglų kirsti, nes nemažai šneka(ne nuobodžiai). Filmas- pseudo dokumentika. Remtasi tikrais faktais. ![]() Šiaip siūlau pažiūrėt vienai... Nors mes su kambarioke žiūrėjom, tai gliučai jai prasidėjo po to filmo, dar kai pirmam aukšte gyvenom.. ![]() ![]() ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |