Draugystė su žmogumi turinčiu trūkumų
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Wtf?? Visų pirma, tobulų nėra. Visų antra, neturi teisės manęs teist dėl anų pavyzdžių, nes nežinai, nei situacijos, nieko. Tie "neįgalieji", kuriuos pažįstu, patys pasikėlę, sergantys kažkokia nesveikia didybės manija ir narcicizmu. Nes kai kambariokė ignoruoja tavo pasisveikinimą ar atsisveikinimą tikrai nėra puiku. Juo labiau, kai girdi kaip telefonu ant tavęs varo savo tėvams. Manai tas šioks toks neįgalumas nemėgstamo žmogaus neima erzinti? Dar ir kaip ima!
Nori sužinot apie mikčių? Nemėgstu ne todėl, kad mikčioja. O todėl, kad yra parsidavėlis, neturintis jokių vertybių ar savo asmeninės nuomonės ir besijaučiantis žiauriai kietu. Todėl nuolatos prilimpa ir svaido ketvirtoko lygio juokelius. Galiu smerkt už parsidavimą, nes pati tokiems pat pasiūlymams atsispyriau ne kartą. Taigi, kai negali tiesiog girdėt žmogaus balso, jo mikčiojimas varo iš proto. Aš vis dar pasikėlus? Jei taip - susidegink. Paskutinį kartą redagavo Sturgelis 2011 Gru 08, 00:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
tai kad dauguma 'žmonių su trūkumais' naudojasi savo 'trūkumais' :D pažįstu kelis dauno sindromu sergančius žmones, visi jie elgias šlykščiai (t.y. iškrypėliškai:))), per meiliai arba šiurkščiai, priklauso nuo paties žmogaus, naglai naudojasi savo dauno sindromu tokiems dalykams kaip 'aš .., todėl galiu judint stalą', 'aš .., todėl galiu valgyt iš tavo lėkštės', 'aš .., todėl turi manim rūpintis ir negali pasakyt, kad kažkas negerai' etc., nu žodžiu, kiek pažįstu, visi žostkai nagli, bet čia jau auklėjimo klaida čiūju. o šiaip, nedraugaučiau su niekuo kol kas, bet čj jei žmogus man rimtai patiktų, netrukdytų jo 'trūkumas'
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |