Diskusijos Gyvenimas

Tobula antroji pusė

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 19, 21:41

Oh, įtariu pažįstų tokį kuris būtų tobulas ;)
Aukštas, raumeningas, beprotiškai linksmas, bet kai reikia būna labai rimtas ir išklauso : ) Be to niekada neįžeidžia, visada pataria kai paprašai patarimo, groja gitara, ypatingai kalbus, būna, kad šiek tiek erzina, kad neįmanoma užčiaupti. Tačiau rūko ir šventes švenčia su nemažu kiekiu alkoholio ;D
Ir žinoma turi nuostabią merginą, bet kaip draugas yra nerealus : )

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2011 Spa 23, 12:16

ooh, kažkas čia labai įsimylėjusi ;} : DD
aš, ameniškai, manau, kad tobula antroji pusė - labai nereikalingas dalykas. na ir koks gi įdomumas bendrauti su žmogumi, kuris yra tobulai toks, kokio nori? aš pati labai mėgstu pasiginčyti, kartais tai pereina net į aršias diskusijas, bet labai mėgstu tą jausmą, kai nukautuoji žodžiais, o štai su tobulu žmogumi nemanau kad pasiginčysi..o gal? gal tobulas ir būtų tas, iš kurio galėčiau draugiškai pasijuokti kartu su juo? bet tada tie trūkumai na ir vėl gaunas toks apskritas ratas.. todėl manau kad yra neįdomu siekti tobulybės..manau žodis tobula yra labai neapibrėžtas žodis, ir sunku apie tai kalbėti ;}

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Spa 23, 12:31

Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2011 Spa 23, 14:55

:up:

O šiaip beprasmiška, manau, ieškoti to tobulytės, bet jei jau sutikčiau tokį, tai jis turėtų būti išvaizdus, geras, optimistiško būdo, rūpestingas, bendraujantis/draugiškas, tolerantiškas, neirzlus, žinantis, kada reik būti rimtam, o kada galima labiau atsipalaiduoti. Taip pat mūsų vertybės turėtų būti panašios. Būtų gerai, jei būtų aukštesnis už mane ir nerūkantis (nors iš esmės, šie dalykai nėra tokie svarbūs). Ir nieko neturiu prieš šviesiaplaukius, bet mieliau draugaučiau su tamsesnių plaukų vaikinu : D
Paskutinį kartą redagavo Evelyn 2011 Spa 23, 22:40. Iš viso redaguota 1 kartą.

Pride

Lankytojas

405.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 26, 06:13

Mes gyvenam realybeje, ne jusu pasaku pasaulelyje. Cia tobulu nera.

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Lap 26, 13:10

Tau tobulas yra tas kurį tu myli ir su kuriuo tau gera būt kartu.O jei ieškai tobulų tada tu rizikuoji likti vienas(a)

Man tobulų nėra, visi turi kažkokių minusų,bet,kad galėčiau pamilt žmogų tas žmogus turi būti nuoširdus,sugebėt mane pralinksminti,gerbt mane ir mano nuomonę,kas be ko patrauklus,kad pritrauktų akį,draugiškas,prisižiūrintis save,kultūringas ir nesispjaudytu ar neraugėtu kaip kiaulė kokia, nes tai išties šlykštu....

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Lap 26, 23:14

seabear rašė:supratingas, juokingas/sutampantis, panašus humoro jausmas, patrauklus, dar gerai, kai žmogus daug kalba, bet ne per daug ir žino, kada geriau patylėt ir kai nevaro ant muzikos, kurios klausau :D ir kai pagiria dažnai man patinka. IR KAI ŽIŪRI Į AKIS

ir dar kad būtų galima varyt ant jo, paskriaust ir pasimyluot, nu fains žodžiu

Vartotojo avataras

Monikenia

Dalyvis

Kaunas

3,723.33 Lt

Standartinė » 2011 Lap 27, 18:19

[quote="adolfina"]Paveikslėlis[/quote
Teisingi žodžiai : )

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien: