Draugė ar vaikinas?
Manau, kad ne vienas vaikinas yra susidures su didziausia visatos dilema - papai ar protas. Daznas pasirenka papus (deja ne as ), pasirenka papus. nes pacios zinot k nori Atleiskite, nesusilaikiau, kvailokai man atrodo tokia tema.
Aciu uz komlimenta.
Jeigu drauges keiti kaip kojines, tai ir vaikinus tyaip pat keiti Iš ko tu sprendi, kad vaikinus ji keičia? Jei draugai keičiasi, nuo to nepriklauso vaikinų kaita. Matyt, labai mažai gyvenimo matei, jeigu nežinai, kad būna vienadieniai 'draugai', kurie greitai pasikeičia, kai pamatai, kas per vieni yra. Ir, deja, nuvilsiu tave, bet jeigu pasikeitė draugai, nereiškia, kad pasikeitė ir vaikinas.
Tu kai parašai, dar kokius 5 kartus perskaityk ir pamąstyk, ar sąmonę parašei, komlimente tu komlimente.
: DD oo, puiku , kad tai sau pritaikei;)
Prie ko čia draugių keitimaS?:DD buožgalviuk tu, ne tame esmė buvo, o tame,kad daug tų draugų, vieni ateina, kiti išeina. čia ir su bx aišku taip jaučiu būna. Bet jei jau tau patinka ta antra pusė, tai vistiek ir pasitiki juo, būnat kartu dažnai , ir manau jau tas žmogus pasidaro svarbesnis už tas tavo drauges. nekalbu jei ta draugė belekokia gera, nuo pat mažens ar pan. nors dažnai būna,kad pasitaikius pirmam bx iškeiti senus gerus draugus į tą pasitaikiusį. taip nutiko ir man su viena drauge.
Tai kas, .., liepia prasideti su viena dieniais draugais? Nemaciau NE VIENOS merginos, kuri turetu vienadieniu draugu/draugiu, bet neturetu vienadieniu bernu.
Ogi, karvute mano, esme ta, kad vieni vaikinai ateina, o kiti iseina, visai kaip drauges. Jeigu nepasilieka ne viena drauge ilgesniam laikui, tai kodel turetu pasilikti vaikinai? Tuo labiau, kad tam draugiu nepasilikimui turbut nebloga priezastis yra. Taigi, aisku, karvute mano? facepalm
paršiuk, pirmiausia aš ne karvutė, ir ne tavo;) ir nereikia taip visko pažodžiui suprasti, vienadieniai, tai reiškia,kad negali tuom žmogum pasitikėt nuolat, nors aišku turiu keletą labai gerų draugių, bet tos vienintelės(ką ir atstoja dažniausiai vaikinas nėra. eiktu esme tu:DD negaliu skaityt kaip nusišneki.. Aš nelakstau ant bernų taip kaip tu(nujaučiu) ant merginų,bet nujaučiu , kad nesiseka tau net jų kabinime (chuckle) ... ė, o kokia tavo manymu ta priežastis yra?:DD bet čia totaliai nusipezėjai su tais palikimais:DD Nemanau, kad visą savo laiką reikia skirti tik vienam žmogui. Persiplėšt tikrai įmanoma ir reikia. Man netgi atsibostų visą savo laisvalaikį leisti tik su tuo pačiu žmogumi. Man reiktų poilsio nuo jo.
Nors tiesą sakant realiai nebuvau tokioj situacijoj. Gal ir kitaip kliedėčiau. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

), pasirenka papus. nes pacios zinot k nori