Diskusijos Gyvenimas

Prisiminkime sapnus

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 21:59

Kuo toliau, tuo labiau sapnai mane erzina :/ Primena dalykus, kuriu visai nesinori prisiminti :(

--------------------------------------

Mad.

Įsijaučiantis

936.95 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 22:48

O man patinka sapnuoti. :) Tik kartais pasitaiko nelabai gerų sapnų. Neseniai susapnavau žmogų su nukirsta galva.

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2011 Lap 05, 00:35

Satina rašė:Bet aš nieko nesapnuoju bent jau man taip atrodo... :D

galima sakyti, kad sapnuoji, man atrodo kazkur skaiciau, kad jei neatsimeni ka sapnavai tai reiskia buvai astrale, man irgi taip buna. O del mano sapnu, tai kai buvau mazas ir dar sapnuodavau(atrodo), tai viena karta sapnavau daug vilku, buvau uz rastu, bet tie vilkai mate mane kiaurai rastus, artejo ir atsibudau. Vaizdas buvo labai ryskus, o tie vilkai buvo didesni, baisesni ir sviesesni uz paprastus vilkus.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 05, 00:44

Satina rašė:Bet aš nieko nesapnuoju bent jau man taip atrodo... :D

Kiekvienas žmogus kiekvieną naktį sapnuoja, tik labai retai atsimena tai.

Vartotojo avataras

Satina

Dalyvis

Vilnius

2,448.18 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 11:24

Deividas270 rašė:galima sakyti, kad sapnuoji, man atrodo kazkur skaiciau, kad jei neatsimeni ka sapnavai tai reiskia buvai astrale, man irgi taip buna. O del mano sapnu, tai kai buvau mazas ir dar sapnuodavau(atrodo), tai viena karta sapnavau daug vilku, buvau uz rastu, bet tie vilkai mate mane kiaurai rastus, artejo ir atsibudau. Vaizdas buvo labai ryskus, o tie vilkai buvo didesni, baisesni ir sviesesni uz paprastus vilkus.

Kas ta astrale? :roll:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 15:05

Aš net neatsimenu kada paskutinį kartą ryte atsiminiau ką sapnavau. :DD Šiaip visai gerai, nes tada nežinau ir nesinervinu dėl blogų sapnų reikšmių ar dar kažko :D Ramu! O ir miegu gerai turbūt, nes kažkada skaičiau kad jei atsibundi vienokio miego metu, tai blogai ir tipo atsimeni, o jei nubundi kitokio, trumpesnio laikotarpio metu tai neatsimeni ir čia yra gerai. Nu žodžiu, nesąmonę sumaliau, bet esmė kad tas pirmas miegas yra kažkoks gilusis ar koks ten, o tas trumpesnis, antras, yra paviršutiniškas, ir geriau yra atsibusti to antrojo metu. Nu nepykit, košė gavosi :D

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Įsijaučiantis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 18:09

Nu nepykit, košė gavosi

Na, nepyksiu, viskas normalu, svarbu, kad stengtumeisi vykdyti Dievo nurodymus, o ką sumalsi, košę ar cementą nesvarbu.
Tokia mano nuomonė, galiu klysti.

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 18:52

visad visad ką nors sapnuoju ir atsimenu kad sapnavau, bet labai retai atsimenu ką... x DD

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2011 Lap 10, 00:16

paziurek mistikos skilti apie astrala

Vartotojo avataras

Scullly

Lankytojas

Vilnius

293.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 10, 19:06

Man tai būna taip, kad susapnuoju kažkokią vietą, o paskui tikram gyvenime pamatau ją. Jums taip nebūna? :cry: :-)

Vartotojo avataras

Satina

Dalyvis

Vilnius

2,448.18 Lt

Standartinė » 2011 Lap 11, 10:47

Buna ir tada taip atrodo kad kazkur buvo matyta taip pat.

Vartotojo avataras

Eglė.

Įsijaučiantis

Harlow.

1,712.28 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 00:42

Prisimenu vieną šiurpiausių sapnų, kurį sapnavau kai buvau šešerių, man atrodo. :-D Tiesiog vietoj žmonių, kuriuos pažinojau, buvo svetimi. Vietoj mano mamos kažkokia moteris, vietoj draugų darželyje kažkokie kiti vaikai, vietoj auklėtojų taip pat kiti žmonės. Bandžiau sapne užsimerkti ir atsimerkti - priversti save pabusti, bet nėjo. Kažkaip net keista, kaip tą sapną prisimenu taip ryškiai...:D
Šiaip košmarus sapnuoju beveik kiekvieną naktį, bet kai kuriuos iš jų netgi mėgstu, pavyzdžiui tuos, kuriuose lyg vyksta epizodai iš siaubo filmų, kai reikia bėgti nuo mirties.xd
Maloniausi sapnai žinoma yra tie, kuriuose pildosi svajonės,bet jie gan painūs. -_-

Vartotojo avataras

zeppelinas

Įsijaučiantis

Vilnius

869.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 16:57

per visa gyvenima daug susapnavau sapnu, kurios atsimenu ir stai keli idomesni:
1.prisimenu sapna kai azijietis diedukas ateina i kambari (sapne jis uzeme garbingo ir ismintingo zmogous vaidmeni) ir pasako idomia minti: "svarbiausia yra svarus protas, bet tai yra sunkiai pasiekiama".
2.Sprogo ignalinos atomine elektrine (givenu Vilniuje) ir maciau per TV zinias apie tai kalbama, paskui pažiurejau pro langą ir pamaciau ta atominio sprogimo GRYBA, o po to namus apgaubė dulkiu debesis. Namas sugriuvo ir as su seima buvom įkalinti griuvesiu ertmeje. Paskui galejau sita siuzeta per naujo persapnuoti tai antra kart sapnas vyko sekmingiau :D . Jum nebuna, kad sapnuose jauciat kas toliau nutiks arba galit pakartot sapno siuzeta?
3.Buvo toks sapnas, kurio pradziui veiksmas vyko snieguotoj vietoj. Tipo buvo antrasis pasaulinis karas ir rusai kovojo pries japonus, o as buvau rusų pusej. Rusai pasiunte savo karius i ataką palikdami mazai apsaugota bazę ir turejau ta baze ginti nuo japonu..... su katana.OJ KO TIK NEBUVO! daugybe japonu bego i mano puse ir as jiem perkirtau galunes ir galvas nukirsdavau (zodziu "left 4 dead 2") :D :twisted: . Velaiu patekau i naciu kalejima, bet pabegau ir turejau kapot sargybinius, o pabaigoj nukoviau toki juodai uniformuota dieda ir jis leisgyvis man pasake: "cia ne... (neatsimenu sios sakinio dalies) tai REVOLIUCIJA!", ir sapnas po kelu momentu baigesi. :?

Mad.

Įsijaučiantis

936.95 Lt

Standartinė » 2011 Lap 24, 17:16

Paskutiniu metu beveik neprisimenu ką sapnuoju. Nebent savaitgaliais, kai ilgai miegu, tai prisisapnuoja nesąmonių visokių. :)

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Lap 24, 19:11

Manau kaip dauguma čia dažnai nepamenu sapnų. Tačiau prisimenu keletą, bet tiesiog nėra noro pasakot. : D Kvailoki tie mano sapnai.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių